Belgradin Punainen tähti päätti FC Kööpenhaminan pelit Mestarien liigassa

Belgradin Punainen tähti päätti FC Kööpenhaminan taipaleen Mestarien liigan kolmannelle karsintakierrokselle kaatamalla tanskalaisseuran rangaistuspotkukilpailun päätteeksi maalein 7-6. Itse varsinainen peliaika Telia Parkenilla päättyi 1-1 lukemiin. Kokonaisuudessa ottelu oli yksi ehkä värikkäimpiä mitä Mestarien liigan karsinnoissa on ikinä nähty.

FC Kööpenhamina hallitsi ensimmäisen puoliajan pallollista peliä, mutta ottelun avausmaalista vastasi Belgradin Punainen tähti, kun Richmond Boakye ohjasi maalin edestä Marko Marinin vaarattoman näköisen keskityksen verkon perukoille 17. peliminuutilla. Puoliajan lopussa serbialaisseuralla oli paikka lisätä johtoaan, kun Mirko Ivanic pääsi laukomaan rangaistusalueen rajalta, mutta tämä yritys nousi maalin yli. Kotijoukkueen ensimmäinen kunnollinen tilanne ottelussa nähtiin puoliajan viimeisellä minuutilla, kun Pierre Bengtssonin keskitys tavoitti maalin edestä Dame N’Doyen, joka puski 1-1 taukolukemat.

Aleksa Vukanovicilla oli paikka viedä vieraat johtoon toisen puoliajan alussa, kun hyökkääjä pääsi yksin läpi, mutta hänen vetonsa suuntautui hieman maalin ohi. Noin 30 sekuntia myöhemmin serbialaisseura joutui vajaalle, kun Nemanja Milunovicille nostettiin toinen keltainen kortti. Ulosajon jälkeen kotijoukkue otti komennon kentällä, mutta tanskalaisseuran ensimmäinen kunnollinen tilanne toisella puoliajalla nähtiin vasta 73. minuutilla, kun Viktor Fischerille pelattiin paikka maalin eteen. FC Kööpenhaminan kannattajien harmiksi keskikenttäpelaajan veto suuntautui maalin ohi. Lisäajalla Vukanovicilla oli vielä paikka maalintekoon, kun mies pääsi laukomaan rangaistusalueen rajalta, mutta tämä laukaus nousi maalin yli.

Jatkoille mennään

Jatkoajan ensimmäinen puoliaika oli täydellistä FC Kööpenhaminan dominointia. Tanskalaisseura loi vartin aikana neljä paikkaa maalintekoon. Ensin Jose Zeca pääsi laukomaan rangaistusalueen rajalta, mutta tämä yritys viuhui maalin ohi. Viisi minuuttia tästä Pep Mas pääsi yksin läpi, mutta keskikenttäpelaaja liukastui vetohetkellä ja tilanne kuivui kokoon. 100. peliminuutilla Masille pelattiin toinen paikka maalin eteen, mutta Milan Borjan torjui keskikenttäpelaajan laukauksen tällä kertaa oikeasta alakulmasta. Reilu minuutti tästä Jonas Older Wind yritti ratkaisua kauempaa, mutta Borjan torjui tämänkin laukauksen.

Toinen jatkoaika noudatteli ensimmäisen kaavaa. FC Kööpenhaminan ensimmäinen paikka nähtiin 109. minuutilla, kun Wind pääsi laukomaan rangaistusalueen rajalta, mutta Borjas torjui tämän laukauksen kulmaksi. Tästä kulmapotkusta Wild pääsi puskemaan palloa maalin edestä, mutta tämä yritys suuntautui maalin ohi. Kaksi minuuttia myöhemmin ottelu sai uuden käänteen, kun Pep Masille nostettiin toinen keltainen kortti, jonka seurauksena mies lensin suihkuun. Lisäajan lopussa kotijoukkueella oli vielä kaksi paikkaa paketoida peli, mutta maaleja ottelussa ei enää nähty.

Ottelun ratkaisu nähtiin rangaistuspotkukilpailun 11 vetäjäparissa, jossa Milan Borjan torjui Jonas Older Windin laukauksen. Tappio oli tanskalaisseuralle karvas, sillä FC Kööpenhaminalla oli pilkuissa neljä tilaisuutta lähettää serbialaisseura laulukuoroon Mestarien liigasta, mutta märkä kenttä ja pahasti piloille mennyt nurmi teki useammalle pelaajalle rangaistuspotkukilpailussa tepposet.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Tanskan Superliiga: Bröndby - Midtjylland kello 19.00 su 8.12.2019

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset