Bundesliiga: Bayern München – Werder Bremen kello 16.30 la 21.11.2020

Bundesliiga jatkuu lauantaina seitsemän ottelun voimin. Yksi kierroksen mielenkiintoisimpia otteluita nähdään Allianz Areenalla Münchenissä, jossa toisistaan mittaa ottavat Bayern München ja Werder Bremen. Peliyhtiöt ovat nostaneet kotijoukkueen otteluun selväksi ennakkosuosikiksi, mutta kuuma kysymys kuuluu: Mitä tässä pelissä kannattaisi pelata?

Aikaisemmat kohtaamiset

Bayern München ja Werder Bremen ovat kohdanneet toisensa historian saatossa 123 kertaa. Näistä peleistä Bayern München on voittanut 69 ottelua, 26 kertaa pisteet ovat menneet jakoon ja 28 kertaa kentältä on poistunut voittajan Werder Bremen. Joukkueiden tuorein kohtaaminen nähtiin kesäkuussa. Tuolloin Bayern München haki 0-1 vierasvoiton Weserstadionilta.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa useampi asia pistää silmään, joten listataan ne allekkain.

1. Bayern München on voittanut joukkueiden 19 edellistä kohtaamista.
2. Werder Bremen on saanut kaksikon kohtaamisissa edellisen kerran pisteen elokuussa 2012.
3. Werder Bremen on voittanut kaksikon kohtaamisen edellisen kerran lokakuussa 2006.
4. Werder Bremen on jäänyt joukkueiden neljässä edellisessä kohtaamisessa kaksi kertaa maaleitta.
5. Näiden joukkueiden kohtaaminen on päättynyt edellisen kerran maalittomasti syyskuussa 2010.

Bayern München varmisti mestaruutensa joukkueiden edellisessä kohtaamisessa.

Lähtökohdat

Bayern München lähtee otteluun sarjataulukon piikkipaikalta. Hans-Dieter Flickin suojatit ovat pelanneet alkaneella kaudella seitsemän ottelua, joista hallitsevalle mestarille on kirjattu kuusi voittoa ja yksi tappio. Tuo tappio tuli kauden toisessa ottelussa Hoffenheimille.

Werder Bremen lähtee otteluun puolestaan sarjataulukon yhdeksänneltä sijalta. Florian Kohfeldtin miehistö on pelannut alkaneella kaudella seitsemän ottelua, joista joukkueelle on kirjattu kaksi voittoa, neljä tasapeliä ja yksi tappio. Tuo tappio tuli kauden avausottelussa Hertha Berliniä vastaan.

Ennakoidut kokoonpanot

Bayern München (4-2-3-1):
Neuer – Hernandez, Alaba, Boateng, Pavard – Goretzka, Martinez – Coman, Müller, Gbanry – Lewandowski.

Werder Bremen (5-4-1):
Palvenka – Selassie, Friedl, Toprak, Moisander, Augustinsson – Rashica, Mbom, Grob, Bittencourt – Sargent.

Bayern München ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet Bayern Münchenin otteluun selväksi ennakkosuosikiksi, mikä näkyy myös joukkueille tarjotuista kertoimista. Kotijoukkueen ennakkosuosikin asema on myös perusteltua, sillä Werder Bremen on kaatanut illan isännän edellisen kerran vieraissa toukokuussa 2004.

Koska kotijoukkueen suorasta voitosta saa niin pienen kertoimen, niin lähdetään me täällä Kertoimet.comissa pelaamaan vaihtoehtoisia vetoja. Näissä lapulle voitaisiin laittaa se, että Leon Goretzka tekee ottelussa maalin. Comeon peliyhtiö tarjoaa keskikenttäpelaajan osumaan 4.00 kertoimen.

Lyö Comeonilla Leon Goretzkan maalin puolesta vetoa »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *