Bayern München otti murskavoiton Frankfurtista

Bayern München kaatoi lauantaina Allianz Areenalla Frankfurtin tylyin 5-2 lukemin. Ottelun loppulukemat olisivat voineet olla tylymmätkin, sillä Frankfurt ei oikeastaan missään vaiheessa pystynyt kunnolla haastamaan kotijoukkuetta, jos toisen puoliajan alussa tapahtunutta nukahdusta ei lasketa mukaan. Voiton myötä Bayern Münchenin pisteputki on nyt 12 ottelun mittainen. Edellisen virallisen pelin se on hävinnyt joulukuun lopussa, jolloin se hävisi Borussian nimihirviölle 2-1 lukemin.

Bayern München hallitsi ensimmäisen puoliajan peliä selvästi ja loi hyviä tilanteita tuon tuosta. Joukkueen ensimmäinen hyvä tilanne nähtiin kymmenen minuutin kohdalla, kun Robert Lewandowski pääsi jatkamaan kulmapotkua maalin edestä, mutta hyökkääjän yritys pysähtyi ylärimaan. Noin minuutti myöhemmin Ivan Perisicilla oli paikka viedä kotijoukkue johtoon, kun hän pääsi jatkamaan keskitystä maalin edestä, mutta tämä yritys suuntautui suoraan Kevin Trappin syliin.

13. minuutin kohdalla Bayern tuli taas vaarallisesti, kun Joshua Kimmich pelasi paikan maalin eteen Benjamin Pavardille, mutta Trapp torjui puolustajan puskun ilman suurempia ongelmia. Ottelun avausmaali nähtiin lopulta 16. minuutilla, kun Thomas Müller pelasi paikan maalin eteen Leon Goretzkalle, joka laukoi pelivälineen oikeaan yläkulmaan. Maalin jälkeen peli tasoittui, mutta kulki edelleen Bayern Münchenin komennossa, kun Frankfurtin pallollinen peli oli heikkoa.

Seitsemän minuuttia ennen taukoa Lewandowskilla oli taas paikka maalintekoon, kun hän pääsi puskemaan kulmapotkua maalin edestä, mutta myös tämä yritys suuntautui maalin ohi. Kolme minuuttia myöhemmin ottelun toinen osuma oli tosiasia, kun Kingsley Comanin keskitys tavoitti maalin edestä Müllerin, joka laukoi pelivälineen oikeaan alakulmaan. Frankfurtin pelaajat yrittivät protestoida maalia paitsiona, mutta ottelun tuominnut Marco Fritz vei aluksen keskialueelle. 2-0 lukemissa mentiin lopulta myös puoliajalle.

Verkot heiluvat molemmissa päissä kenttää

Bayern München tuli tauolta vahvasti ja onnistui maalinteossa heti ensimmäisellä minuutilla, kun Müller ja Coman pelasivat paikan maalin eteen Lewandowskille, joka puski pelivälineen vasempaan yläkulmaan. Muutama minuutti myöhemmin Müller pelasi paikan maalin eteen myös Perisicille, mutta laitahyökkääjän pusku suuntautui hieman maalin ohi.

Tilanteen jälkeen Bayernin pelissä tapahtui jotain, sillä 51. minuutilla Hinteregger pääsi laukomaan kulmapotkusta käsittämättömän helposti Frankfurtille 3-1 kavennuksen. Osuma menee täysin Comanin ja David Alaban piikkiin, jotka pelasivat tilanteen todella huonosti. Ottelun seuraavaakaan maalia ei tarvinnut odottaa kauan, sillä kaksi minuuttia myöhemmin Hinteregger puski kulmapotkusta Frankfurtin jo maalin päähän.

Toisen takaiskun jälkeen Bayern heräsi taas pelaamaan voitosta ja paketoi ottelun tunnin kohdalla, kun Frankfurtin pelaajat eivät saaneet Comania kuriin omalla rangaistusalueella. Tämän seurauksena laitahyökkääjä pääsi juoksemaan onnekkaastikin läpi Frankfurtin rangaistusalueen ja laukomaan pelivälineen vasempaan alakulmaan.

Viisi minuuttia myöhemmin Bayern pääsi kolmen pelaajan voimin läpi. Sen sijaan että Coman olisi pelannut tyhjän maalin jollekin joukkuetovereistaan, hän päätti laukoa pienestä kulmasta itse. Tämä veto suuntautui suoraan Trappin syliin, jolla ei ollut mitään ongelmia torjua tätä vetoa.

Heti seuraavasta hyökkäyksestä Andre Silvalla ja Mijat Gacinovicilla oli paikat maalintekoon toisessa päässä kenttää, kun kaksikko pääsi laukomaan vuorotellen Bayernin maalin edessä, Manuel Neuer onnistui tekemään tilanteessa hienon tuplatorjunnan, jonka myötä kotijoukkueen kahden maalin johto piti.

73. minuutilla Bayern sai lahjamaalin, kun Frankfurtin puolustajat potkivat huolimattomuuksissaan Serge Gnabry syötön omaan maaliin. Osuma merkittiin Hintereggerin omaksi maaliksi, mutta videokuvien perusteella oli vaikea sanoa, kumpi vierasjoukkueen toppareista pallon omaan maaliin tuikkasi.

Viimeisen kahdeksan minuutin aikana Frankfurtilla oli vielä kaksi hyvää paikkaa maalintekoon, kun Filip Kostic ja Almamy Toure pääsivät laukomaan rangaistusalueen kulmista, mutta tolppaa lähemmäksi miehet eivät päässeet. Näin ottelu päättyi Bayernin 5-2 voittoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Bundesliiga: Freiburg – Borussia Mönchengladbach kello 21.30 pe 5.6.2020

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset