Bundesliiga: Bayern München – Fortuna Düsseldorf kello 19.30 la 30.5.2020

Bundesliigan tarjonnan lauantaina päättää tämä Bayern Münchenin ja Fortuna Düsseldorfin välinen kohtaaminen. Vaikka Bayern lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina, niin pelissä riittää jännitettävää, sillä kotijoukkue tarvitsee tästä voiton ollakseen lähempänä mestaruutta, kun taas Düsseldorf tarvitsee pisteitä sarjapaikan varmistamiseen. Ottelua pääsee seuraamaan tuttuun tapaan UnibetTV:n kautta.

Aikaisemmat kohtaamiset

Bayern München ja Fortuna Düsseldorf ovat kohdanneet toisensa historian saatossa 54 kertaa. Bayern on voittanut näistä peleistä 31 ottelua, kymmenen kertaa pisteet ovat menneet jakoon ja 12 kertaa kentältä on poistunut voittajana Düsseldorf. Joukkueiden tuorein kohtaaminen nähtiin marraskuun lopussa. Tuolloin Bayern München haki Merkur Spiel-Areenalta 0-4 vierasvoiton.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa kaksi asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että Bayern on ottanut kaksikon kahdessa edellisessä väännössä ison voiton (4-0, 4-1). Toinen mainitsemisen arvoinen asia liittyy niin ikään lopputulokseen, sillä Bayern on saanut joukkueiden 13 edellisessä kohtaamisesta joka kerta vähintään pisteen. Düsseldorfin tuorein voitto on puolestaan perua helmikuulta 1991, tuolloin se voitti Bayernin vieraissa 0-1 –lukemin, mutta stadion oli eri, kuin tämä missä nyt pelataan.

Bayern Münchenillä 64 pistettä

Bayern München lähtee otteluun sarjataulukon piikkipaikalta ja kaikki pelit yhteenlaskettuna 14 pelin pisteputkessa (13-1-0). Hans-Dieter Flickin suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 28 ottelua, joista joukkueelle on kirjattu 20 voittoa, neljä tasapeliä ja neljä tappiota. Edellisen tappion Bayern on kärsinyt tammikuun alussa. Tuolloin se hävisi Numbergille ystävyysottelussa 5-2 lukemin. Edellisen Bundesliigatappion Bayern on puolestaan kärsinyt joulukuun alussa. Tuolloin se hävisi Borussian nimihirviölle 2-1 lukemin.

Bayern Münchenin otteluennakon pääset katsomaan yllä olevalta videolta.

Fortuna Düsseldorfilla 27 pistettä

Düsseldorf lähtee otteluun viiden pelin pisteputkessa (1-4-0) ja sarjataulukon toiseksi viimeiseltä sijalta. Uwe Röslerin suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 28 ottelua, joista joukkueelle on kirjattu kuusi voittoa, yhdeksän tasapeliä ja 13 tappiota. Düsseldorfin edellinen tappio Bundesliigassa nähtiin helmikuun 15. päivä. Tuolloin se hävisi kotonaan Borussia M’gladbachille 1-4 lukemin. Ennen kuin mennään kokoonpanoihin, niin kerrotaan vielä, että Düsseldorf on jäänyt 11 edellisessä pelissään ainoastaan kerran maaleitta.

Düsseldorfin otteluennakon pääset katsomaan yllä olevalta videolta.

Ennakoidut kokoonpanot

Bayern München joutuu lähtemään otteluun ennakkotietojen mukaan ilman Philippe Coutinhoa, Niklas Sulea, Corenti Tolissoa ja Thiagoa. Düsseldorfilta ennakkotietojen mukaan puolestaan sivussa ovat ainoastaan Zack Steffen ja Dawid Kownacki.

Bayern München (4-2-3-1):
Neuer – Davies, Alaba, Boatenng, Pavard – Kimmich, Goretzka – Perisic, Müller, Coman – Lewandowski.

Fortuna Düsseldorf (3-5-2):
Kastenmeier – Giebelmann, Ayhan, Hoffmann – Suttner, Thommy, Berisha, Stöger, Zimmermann – Hennings, Karaman.

Bayern München lähtee otteluun ennakkosuosikkina

Bayern München lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina, mikä näkyy myös joukkueille tarjotuista kertoimista. Kotijoukkueen ennakkosuosikin asema on myös perusteltu, sillä kaksikon materiaalien välillä on melkoinen ero. Lisäksi Bayern on pelannut tuloksien valossa jo pidempään hyvin.

Isoin kysymys tässä pelissä on, mitä lapulle kannattaisi laittaa, sillä Bayernin suoraa voittoa ei kannata pelata, ellei lyö isoa summaa tiskiin. On myös hyvä muistaa, että Düsseldorf on kyennyt järjestämää isoja yllätyksiä edellisissä peleissä, sillä joukkue liittää tällä hetkellä nelin pisteputkessa (1-3-0).

Luonnollisin vaihtoehto tässä ottelussa olisi pelata maalien kanssa, sillä Bayern on nollannut kuudessa edellisessä pelissä viidesti vastustajansa. Tähän vaihtoehtoon Nordicbet tarjoaa 1,93-kerrointa. Tämä kerroin on kokeilemisen arvoinen. Ne jotka hakevat isompaa kerrointa, heille vinkattakoon pelaamaan Düsselforfin voittoa kolmen maalin tasoituksella. Tähän vaihtoehtoon NordicBet tarjoaa 2,16 kertoimen.

Siirry tästä NordicBetille ja nappaa samalla huippuetarjouksemme »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *