Bundesliiga: Bayern München – Eintracht Frankfurt kello 19.00 la 23.5.2020

Lauantain Bundesliigakierroksen päättää Bayern Münchenin ja Eintracht Frankfurtin välinen kohtaaminen. Peliyhtiöt ovat nostaneet kotijoukkueen kamppailuun selväksi ennakkosuosikiksi, mikä näkyy myös joukkueille tarjotuissa kertoimissa. Kuuma kysymys kuitenkin kuuluu: Mitä tässä pelissä kannattaisi pelata? Ottelua pääsee katsomaan suorana lähetyksenä tuttuun tapaan UnibetTV:n kautta.

Aikaisemmat kohtaamiset

Bayern München ja Eintracht Frankfurt ovat kohdanneet toisensa historian saatossa 142 kertaa. Näistä peleistä Bayern München on voittanut 71 ottelua, 30 kertaa pisteet ovat menneet jakoon ja 41 kertaa kentältä on poistunut voittajana Frankfurt. Joukkueiden tuorein kohtaaminen nähtiin viime marraskuussa. Tuolloin Frankfurt kaatoi Bayernin 5-1 lukemin. Tuo tappio oli sen verran suuri, että sen jälkeen Bayernin johtoporras päätti antaa Niko Kovačille potkut heikon alkukauden seurauksena.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa mikään asia ei suoraan hyppää silmille. Kerrotaan kuitenkin, että kaksikon kuudessa edellisessä kohtaamisessa on nähty joka kerta vähintään kolme maalia (6-6-3-5-4-5). Toinen mielenkiintoinen asia liittyy lopputuloksiin, sillä näiden joukkueiden kohtaamisessa on nähty edellisen kerran tasapeli lokakuussa 2015. Tuolloin pisteet menivät jakoon 0-0 tuloksella.

Joukkueiden marraskuun kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan alla olevalt videolta.

Lähtökohdat

Bayern München lähtee otteluun sarjataulukon piikkipaikalta ja kaikki pelit yhteenlaskettua 11 pelin pisteputkessa. Hans-Dieter Flickin suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 26 ottelua, joista joukkueelle on kirjattu 18 voittoa, neljä tasapeliä ja neljä tappiota. Ennen kuin mennään Frankfurtiin, niin kerrotaan, että Bayern on hävinnyt tällä stadionilla edellisen kerran pelin marraskuun lopussa. Tuolloin se taipui Leverkusenille 1-2 lukemin. Tämän jälkeen se on menettänyt kotikentällään pisteitä ainoastaan Leipzingille.

Eintracht Frankfurt lähtee otteluun puolestaan neljän pelin tappiputkessa ja sarjataulukon 13. sijalta. Adi Hutterin suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 25 ottelua, joista joukkueelle on kirjattu kahdeksan voittoa, neljä tasapeliä ja 13 tappiota. Kerrotaan myös samaan syssyyn, että Frankfurtin ongelmat viimeisissä peleissä ovat liittyneet niin puolustukseen kuin hyökkäykseen, sillä joukkueen neljän edellisen pelin maaliero on kaamea kaksi tehtyä ja 13 päästettyä maalia.

Bayern Münchenin otteluennakon pääset katsomaan alla olevalta videolta.

Ennakoidut kokoonpanot

Bayern München joutuu lähtemään otteluun ennakkotietojen mukaan ilman Philippe Coutinhoa, Niklas Sülea, Corentin Tolissoa ja Thiagoa. Frakfurtilta puolestaan puuttuu ennakkotietojen mukaan riveistään Dominik Kohr ja Gonçalo Paciência.

Bayern München (4-2-3-1):
Neuer – Davies, Boateng, Alaba, Pavard – Kimmich, Thiago – Coman, Müller, Gnabry – Lewandowski.

Eintracht Frankfurt (4-1-4-1):
Trapp – Costa, Abraham, Hinteregger, Ndica – Hasebe – Gazinonic, Kamada, Rode, Kostic – Silva.

Bayern München ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet Bayern Münchenin otteluun selväksi ennakkosuosikiksi. Tämä on ymmärrettävää, kun katsoo joukkueiden materiaaleja ja kuntopuntareita. Koska kotijoukkueen suorasta voitosta saa kuitenkin niin pienen kertoimen, niin me suosittelemme pelaamaan vaihtoehtoisia vetoja.

Näissä vaihtoehtoisissa vedoissa Kertoimet.com suosittelee maaleja tai maalintekijää. Maalivedoissa me suosittelemme pelaamaan sitä vastaan, että molemmat joukkueet tekevät maalin. Tähän vaihtoehtoon Unibet tarjoaa 1,98-kertoimen. Tämä veto on kokeilemisen arvoinen, kun ottaa huomioon, että Frankfurt on tehnyt kaksi maalia neljään edelliseen peliin.

Maalintekijöissä lapulle voisi laittaa Serge Gnabryn osuman, sillä nuorukainen oli sen verran vaikea pideltävä edellisessä pelissä Union Berlinin puolustukselle, että on vain ajan kysymys, koska hän alkaa heiluttelemaan verkkoja. Tähän vaihtoehtoon Nordicbet tarjoaa puolestaan 1,93 kertoimen.

Lyö Unibetilla vetoa sen puolesta, että vähintään toinen joukkueista jää maaleitta »
Lyö Serge Grabryn maalin puolesta vetoa NordicBetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *