DFB-Pokal: Bayern Leverkusen – Bayern München kello 13.30 la 3.7.2020

Bayern München oli Bundesliigassa täysin omaa luokkaansa kuluvalla kaudella. Samaa voidaan sanoa myös Saksan cupista, mikäli uskominen on peliyhtiöiden asiantuntijoita, sillä Leverkusenin voittoon ei liiemmin uskota, mikäli joukkueille tarjotuista kertoimista voisi päätellä jotain.

Aikaisemmat kohtaamiset

Leverkusen ja Bayern München ovat kohdanneet toisensa historian saatossa 90 kertaa. Näistä peleistä Leverkusen on voittanut 19 ottelua, 17 kertaa pisteet ovat menneet jakoon ja 54 kertaa kentältä on poistunut voittajana Bayern München. Kaksikon tuorein kohtaaminen nähtiin kesäkuun alussa BayAreenalla. Tuossa pelissä Bayern München oli parempi 4-2 lukemin.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa kolme asiaa pistää silmään ylitse muiden. Näistä ensimmäinen on se, Leverkusen on saanut joukkueiden 11. edellisestä kohtaamisesta ainoastaan viisi pistettä, kun Bayern München on puolestaan kerännyt niitä 26 kappaletta (1-2-8).

Toinen mainitsemisen arvoinen asia on se, että näiden kahden joukkueen seitsemässä edellisessä kohtaamisessa on joka kerta nähty vähintään kolmen maalin peli. Kolmas mainitsemisen arvoinen asia on se, että molemmat joukkueet ovat onnistuneet maalinteossa näissä seitsemässä edellisessä pelissä.

Leverkusenilla ei ollut mitään palaa joukkueiden edellisessä kohtaamisessa.

Lähtökohdat

Leverkusen sijoittui Bundesliigassa kuluvalla kaudella viidenneksi. Leverkusenin mahdollisuudet mitaleille menivät oikeastaan jo kauden alussa, sillä Peter Boszin suojattien esitys oli kumpuroiva marraskuun alkuun asti. Tuon jälkeen Leverkusen paransi esitystään, mutta loppujen lopuksi joukkue oli aivan liian usein Lukas Hradeckyn torjuntojen ja Kai Havetzin maalien varassa.

Bayern München oli Bundesliigassa kuluvalla kaudella ihan täysin omaa luokkaansa. Joukkueen esitykset etenkin koronatauon jälkeen olivat niin vakuuttavia, että mikäli pelaajien motivaatio pysyy kauden loppuun asti, niin Bayern München voi voittaa vielä triplan tällä kaudella (Saksan mestaruus, Saksan cupin voitto ja Mestarien liigan voitto).

Bayernin totaalisesta dominoinnista Saksassa kuvaa parhaiten myös se, että joukkue on menettänyt tämän vuoden puolella ainoastaan kaksi kertaa pisteitä. Näistä ensimmäinen tuli tammikuussa harjoituspelissä (tappio Nürnbergille) ja toinen helmikuun alussa Bundesliigassa, kun Leipzig onnistui puristamaan Hans-Dieter Flickin suojateilta tasapelin (20-1-1).

Ennakoidut kokoonpanot

Leverkusen joutuu lähtemään otteluun ennakkotietojen mukaan ilman Paulinhoa, Karim Bellarahia ja Jonathan Tahia. Bayern Müncheniltä sivussa puolestaan ovat Niklas Sule, Corentin Tolisso, Jerome Boateng, Thiago ja Lucas Hernandez.

Bayern Leverkusen (4-2-3-1):
Hradecky – Sinkgraven, Tapsoba, Bender, Bender – Baumgartlinger, Aranquiz – Bailey, Diaby, Havertz – Volland.

Bayern München (4-2-3-1):
Neuer – Pavard, Alaba, Boateng, Davies – Goretzka, Kimmich – Gnabry, Müller, Coman – Lewandowski.

Bayern München ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet Bayern Münchenin otteluun selväksi ennakkosuosikiksi mikä on ymmärrettävää, sillä Hans-Dieter Flickin suojatit osoittivat Leverkusenille kaapin paikan kaksikon edellisessä kohtaamisessa. Koska Bayernin suorasta voitosta saa niin pienen kertoimen, niin lähdetään me pelaamaan täällä Kertoimet.comissa vaihtoehtoisia vetoja. Näissä vaihtoehtoisissa vedoissa lapulle laitetaan alle 3,5 maalin ottelu, johon 888-peliyhtiö tarjoaa 1,96-kerrointa. Tätä me perustelemme sillä, että mikäli Bayern saa pimennettyä Havertzin, niin Leverkusenista tulee aika hampaaton ilman häntä.

Lyö alle 3,5 maalin puolesta vetoa 888:lla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *