Vysshaya Liga: Bate – Rukh Brest kello 17.30 la 4.4.2020

Lauantain kierroksen mielenkiintoisin peli nähdään Borisovissa, jossa toisistaan mittaa ottavat Bate ja Rukh Brest. Peliyhtiöt ovat nostaneet kotijoukkueen otteluun selväksi ennakkosuosiksi, mikä näkyy myös joukkueille tarjotuista kertoimista. Matsia pääsee tuttuun tapaan katsomaan ilmaiseksi UnibetTV:n kautta.

Aikaisemmat kohtaamiset

Illan ottelu on historiallinen, sillä nämä kaksi seuraa eivät ole kohdanneet toisiaan koskaan aikaisemmin ainakaan missään virallisessa pelissä meidän tietojemme mukaan.

Lähtökohdat

Bate Borisov on yksi Valko-Venäjän tunnetuimpia ja menestyneimpiä jalkapalloseura tällä hetkellä. Päättyneellä kaudella joukkue sijoittui maan pääsarjassa toiseksi. Sijoitus tarkoitta sitä, että Bate pelaa europelejä tänäkin vuonna, kunhan pelit vaan saadaan käyntiin. Itse otteluun Bate lähtee sarjataulukon toiseksi viimeiseltä sijalta. Joukkue aloitti sarjakauden 3-1 tappiolla Energetik-BGU:lle. Kauden toisessa ottelussa sen tappioputki venyi jo kahden ottelun mittaiseksi, kun Slavia Mozyr vei siltä pisteet 2-1 voitolla.

Rukh Brest on puolestaan vuonna 2016 perustettu jalkapalloseura, joka vasta rakentaa historiaansa. Joukkue nousi täksi kaudeksi Valko-Venäjän pääsarjaan karsintojen kautta, joten brestiläisseuralta ei vielä kannata odottaa mestaruutta, toisin kuin illan isännältä. Itse otteluun Rukh Brest lähtee sarjataulukon yhdeksänneltä sijalta. Sarjanousija järjesti melkoisen pommin kauden avauksessa kaatamalla Dinamo Minskin vieraissa 0-1 lukemin. Kauden toisessa ottelussa Rukh Brest tiputettiin kuitenkin maan pinnalle, kun se joutui myöntämään Energetik-BGU:n paremmaksi 0-1 lukemin.

Bate Borisov ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet Bate Borisovin otteluun selväksi ennakkosuosikiksi, mikä näkyy myös joukkueille tarjotuista kertoimista. Baten ennakkosuosikin asema on myös perusteltua, sillä näiden kahden jengin välillä on melkoinen ero materiaaleissa. Koska kotijoukkueen suorasta voitosta saa kuitenkin niin pienen kertoimen, niin lähdetään me täällä Kertoimet.comissa pelaamaan Baten voittoa -1 tasoituksella, jolloin joukkueen kerroin nousee Unibetilla 1,88.

Lyö Bate Borisovin -1 voiton puolesta vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *