ATP tennis: Emil Ruusuvuori – Adrian Mannarino 31.10.2020 klo 13.30

Emil Ruusuvuori on yhden voiton päässä ATP -turnauksen finaalipaikasta! Välierä on nähtävissä Unibet TV:ssä!

Ruusuvuori nousee ATP -rankingissa

Emil Ruusuvuori pudotti Kazakstanin Nur-Sultanissa pelattavassa ATP -turneessa isäntämään Mihail Kukushvilin puolivälierissä komeasti 6-3, 6-1.
Menestys alkaa pikku hiljaa näkyä Ruusuvuoren ATP -rankkauksessakin. Ennen pelejä Kazakstanissa Ruusuvuori oli ranking-sijalla 98, nyt sijoitus alkaa jo olla 90 paremmalla puolella.

Ruusuvuoren finaalipaikan edessä on ranskalainen Adrian Mannarino. Välierä on livenä Unibet TV:ssä!
Mannarinon ATP -sija on 39. Hän eteni semifinaaleihin pudottamalla Mackenzie McDonaldin myös varmasti 6-1, 6-4.
Kukushkinin voittaminen oli Ruusuvuorelta hyvä ottelu. 32-vuotias kazakstanilainen ei juurikaan tee virheitä, vaan paukutteleen palloa lujaa takakentältä, mutta Ruusuvuori vain pelasi niin hyvin, että Kukushkinille ei oikein jäänyt mahdollisuuksia.

Syöttö ei ole nyt Ruusuvuoren heikkous

Vielä hetki sitten syöttö mainittiin Ruusuvuoren pelin heikkoutena, mutta nyt ei tunnu olevan niin. Kukushkinia vastaan Ruusuvuori lopetti ensimmäisen erän kahteen perättäiseen läpisyöttöön. Se on kyllä tae siitä, että syöttö alkaa olla Ruusuvuorella iskussa.

Avauserä oli Ruusuvuorelta varmaa pelaamista. Kukushkin ei oikein päässyt mukaan peliin millään tavalla. Ruusuvuori vei, ja kymmenisen vuotta vanhempi Kukushkin yritti tulla perässä.
Ruusuvuoren pelin toisena heikkoutena pidettiin vielä tovin sitten ailahtelevaisuutta. Perättäiset pelit saattoivat heilahdella, ja taso oli yhden ottelunkin sisällä kovin epävakaa. Nyt tästä ei ole ollut aikoihin merkkejä. Kukushkinia vastaan Ruusuvuori oli varma ja tarkka. Hän ei tehnyt kentällä vääriä lyöntivalintoja eikä typeriä virheitä.

Kakkoserä Kukushkinia vastaan sitten oli vain laskettelua. Ruusuvuori otti nopeasi 5-1 -johdon. Koko ottelu sitten hoitui komealla kämmenohituksella.

Mannarino lyö kovaa vasurillaan

Vaika Kukushkinin ATP -rankkaus on nyt 91, niin vasta viime vuonna hän oli sijalla 39. Joko Kushkinin jotenkin epäonnistui Ruusuvuorta vastaan täysin, tai sitten suomalainen on todella kovassa iskussa.

Adrian Mannarino on vasenkätinen pelaaja, ja se tuo omat hankaluutensa vastustajille. Mannarino lyö kovaa ja ainakin puolivälierässään hän piti kovaa vauhtia päällä. Tämä tuskin haittaa Ruusuvuorta.
Ruusuvuoren tavoin Mannarinon neljännesfinaali oli tarkkaa pelaamista. Semifinaalinkin vie varmasti se pelaaja, joka tekee vähemmän virheitä.

Vasenkätisen Mannarinon syöttö ei ole kaikkein kovimpia, mutta vasurin kierre voi olla hankala palautettava.

Tasainen matsi, veto Ruusuvuorelle

Koronatauon jälkeen Mannarino pelasi ensin muutaman alemman tason matsin Ranskassa. US Openissa hän pääsi kolmoskierrokselle, mutta siellä Saksan Zverev oli parempi. Kölnin turnauksessa Mannarino putosi taas kolmannella kierroksella Zvereville. Koronatauon jälkeen ATP -tasolla Mannarinon saldo on 6-7.
Ranskan avoimissa Mannarino putosi heti Espanjan Ramosille.

Ruusuvuori ja Mannarino pelannevat tasaisen ottelun. Edellisellä kierroksella kumpikin oli lähes ylivoimainen. Unibetin listalla Ruusuvuori on hienoinen suosikki kertoimin 1.80 – 2.00.
Mannarino tuskin enää uransa loppupuolella kovin paljon tasoaan pääsee nostamaan. Ruusuvuori taas menee vielä paljon pidemmälle.
Vedot voisi nyt tehdä Suomen lippu mielessä. Veto Ruusuvuorelle, hyvänä päivänä suomalainen voittaa Mannarinon ainakin kuusi kertaa kymmenestä. Nyt näitä hyviä päiviä on ollut jo paljon.

Ruusuvuori Unibetille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *