Mestarien liiga: Atletico Madrid – Juventus klo 22.00 Ke 18.9.2019

Mestarien liigan pudotuspelit jatkuvat keskiviikkona kahdeksan ottelun voimin. Yksi kierroksen mielenkiintoisimpia otteluita on tämä Atletico Madridin ja Juventuksen kohtaaminen. Peliyhtiöt ovat nostaneet kotijoukkueen tähän otteluun ennakkosuosikiksi, mikä on ymmärrettävää, sillä näiden kahden joukkueen kohtaamisissa on historian saatossa nähty ainoastaan yksi vierasvoitto.

Aikaisemmat kohtaamiset

Atletico Madrid ja Juventus ovat kohdanneet toisensa virallisissa peleissä historian saatossa kymmenen kertaa. Näistä peleistä Atleticon voittoon on päättynyt neljä ottelua, kertaalleen pisteet ovat menneet jakoon ja viisi kertaa kentältä on poistunut voittajana Juventus. Kaksikon tuorein kohtaaminen nähtiin elokuussa International Champion Cupissa. Tuossa ottelussa Atletico oli parempi 2-1 lukemin.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa kolme asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että Atletico on jäänyt joukkueiden viidessä tuoreimmassa kohtaamisessa ainoastaan kerran pisteittä (3-1-0). Toinen mielenkiintoinen fakta liittyy kotivoittoihin, sillä kotijoukkueena pelannut osapuoli on jäänyt kaksikon kymmenessä kohtaamisessa ainoastaan kerran pisteittä (8-1-1). Kolmas mielenkiintoinen asia liittyy maaleihin, sillä kotijoukkueena pelannut osapuoli on viimeistellyt kaksikon kolmessa edellisessä kohtaamisessa joka kerta vähintään kaksi osumaa.

Joukkueiden elokuisen kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan alla olevasta videosta.

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle:

unibet

Arvostelu

UnibetYlivoimaisesti kattavin kohdevalikoima SM-liiga matseja ja vetomuotoja joka peliin.
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetKattava valikoima SM-liigaa. Myös Mestis ja aladivarit.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonKestosuosikki. Kattava valikoima koti- ja ulkomaista lätkää, erityisesti Liigaa.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOn!Uusi vetofirma ComeOn on lämännyt itsensä huippusuosioon korkeilla kertoimilla ja käyttäjäystävällisyydellä.
Bonus: 300€

Pelaa »

Lähtökohdat

Atletico on pelannut vahvan alkukauden. Espanjalaisseura on pelannut kuluvalla kaudella kymmenen ottelua, kun mukaan lasketaan myös harjoituspelit. Näistä peleistä kuusi nähtiin harjoituskaudella ja neljästi joukkue on näyttänyt taitojaan Espanjan pääsarjassa La Ligassa. Näistä kymmenestä ottelusta Atletico on hävinnyt ainoastaan yhden. Tuo kauden ainoa tappio tuli viime viikonloppua Real Sosiedadille Espanjan pääsarjassa.

Juventuksen alkukausi on puolestaan ollut ailahteleva. Italialaisseura on pelannut kuluvalla kaudella kahdeksan ottelua, kun mukaan lasketaan myös harjoituspelit. Näistä peleistä Vanhalle rouvalle on kirjattu neljä voittoa, kolme tasapeliä ja kaksi tappiota. Noista tasapeleistä viimeisin nähtiin viime viikonloppuna, jolloin Juve joutui tyytymään 0-0 tasapeliin Fiorentinaa vastaan.

Ennakoidut kokoonpanot

Atletico joutuu lähtemään otteluun ilman Sime Vrsaljkoa, Jab Oblakia, Alvaro Morataa ja Thomas Parteyta. Juventus joutuu lähtemään otteluun puolestaan ilman Giorgio Chiellinia, Douglas Costaa, Mattia De Sciglioa ja Emre Cania.

Atletico Madrid (4-4-2):
Oblak – Lodi, Gimenez, Savic, Trippier – Lemar, Niguez, Koke, Correa – Costa, Felix.

Juventus (4-3-3):
Szczesny – Danilo, Bonucci, Ligt, Sandro – Khedira, Planic, Matuidi – Bernardeschi, Hiquiain, Ronaldo.

Atletico Madrid on ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet Atletico Madridin hienoiseksi ennakkosuosikiksi illan otteluun, mikä on ymmärrettävää, sillä näiden kahden joukkueen kohtaamisissa on historian saatossa nähty ainoastaan yksi vierasvoitto. Atleticon voiton puolesta puhuu myös paremmin sujunut alkukausi sekä se, että espanjalaisseura tunnetaan erittäin kovana kotijoukkueena. Tästä kertoo myös se, että Atletico on hävinnyt viimeisen vuoden aikana ainoastaan yhden kotipelin (23-4-1).

Juventusta ei kuitenkaan kannata missään nimessä lähteä aliarvioimaan, sillä italialaisseuralla on tällä hetkellä sellainen nippu kasassa, että sillä voidaan mennä ihan päätyyn asti. Vaikka vaakakuppi kallistuu tässä pelissä pelaamaan kotijoukkueen voittoa, niin luotetaan me täällä Kertoimet.comissa siihen, että Juventus pystyy hoitamaan tämän pelin nimiinsä paremman hyökkäyksen turvin. Unibet, Betsson ja NordicBet tarjoavat vierasjoukkueen voitolle 3.45 kertoimen.

Lyö vierasjoukkueen voiton puolesta vetoa Unibetilla »
Lyö vierasjoukkueen voiton puolesta vetoa Betssonilla »
Lyö vierasjoukkueen voiton puolesta vetoa NordicBetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *