Serie A: Atalanta – Napoli 01.07.2020 Klo 20:30

Italian Serie A:ssa pelataan torstaina 2. heinäkuuta iso ottelu, kun Atalanta isännöi Napolia Bergamossa. Kello 20:30 alkavassa ottelussa kohtaavat sarja nelonen sekä kutonen. Vedonlyöntikertoimet ovat ottelussa kotijoukkueen voiton puolella.

Lähtökohdat otteluun Atalanta – Lazio

Moni joukkue on tuskaillut eri jalkapallosarjoissa koronatauon jälkeen maalinteon kanssa. Atalanta ei kuitenkaan lukeudu näihin joukkueisiin, itseasiassa Atalanta on jatkanut täsmälleen samanlaista maalitehtailua kuin mihin se jäi maaliskuussa kauden katketessa. Atalanta on tehnyt tauon jälkeen kolmeen peliin kymmenen maalia ja voittanut kaikki ottelunsa. Isommassa kuvassa Atalanta on tehnyt käsittämättömät 38 maalia edelliseen kymmeneen liigapeliin!

Napoli aloitti pelit koronatauon jälkeen vahvasti nappaamalla ensin Interin kustannuksella Coppa Italian finaalipaikan ja sen jälkeen nollaamalla Juventuksen varsinaisella peliajalla ja voittaen Italian Cupin rankkarikisan päätteeksi. Napoli on ehtinyt pelata yhteensä neljä peliä tauon jälkeen ja näissä otteluissa se on päästänyt vain kaksi maalia pitäen maalinsa kokonaan puhtaana kahdessa pelissä. Napoli on puolustanut historian saatossa tehokkaasti Atalantaa vastaan, sillä edellisen kerran kun Atalanta on onnistunut tekemään yli 2.5 maalia Napolin verkkoon, elettiin vuotta 2014.

Mielenkiintoista tilastofaktaa otteluun:

  • Atalanta on voittanut 7/8 edellistä otteluaan
  • Atalantan kuudessa edellisessä pelissä (kaikki kilpailut) on joka kerta ylitetty 4.5 maalin raja
  • Keskinäisissä otteluissa on tehty vähintään 2.5 maalia 5/6 edellisessä
  • Napoli on hävinnyt vain yhden ottelun edellisestä 13 pelistä
  • Napolin 5/7 edellisessä ottelussa molemmat joukkueet ovat onnistuneet maalinteossa

 

Ennakoidut kokoonpanot

Atalanta

Gollini; Toloi, Djimsiti, Palomino; Castagne, De Roon, Freuler, Gosens; Gomez; Zapata, Ilicic

Lazio

Ospina; Lorenzo, Maksimovic, Koulibaly, Rui; Ruiz, Demme, Zielinski; Politano, Mertens, Insigne

Veikkaus Atalanta – Napoli

Atalantan uskomaton maalitehtailu tulee päättymään torstaina. Tulivoimainen joukkue voi saada tehtyä jälleen pari maalia mutta Gennaro Gattuson luotsaama Napoli pystyy puolustamaan tarvittaessa maalia jopa maanjäristykseltä. Atalantan puolustus ei taas vastaavasti ole kovin rautaisa ja kun Napoli saa kyttäämänsä vastaiskun paikan niin se iskee pallon pömpeliin. Molemmat osuvat ja yli 2.5 ylittyy jälleen?

BTTS + yli 2.5 maalia @1.65 | 888Sport»

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *