Valioliiga: Arsenal – Brighton kello 22.15 to 5.12.2019

Valioliiga jatkuu torstaina kahden ottelun voimin. Kierroksen mielenkiintoisin ottelu nähdään Emirates Stadiumilla, jossa toisistaan mittaa ottavat Arsenal ja Brighton. Peliyhtiöt ovat nostaneet kotijoukkueen selväksi ennakkosuosikiksi, mutta Brightonia ei kannata aliarvioida, sillä Tykkimiehillä on ollut syystä tai toisesta ongelmia illan vierailijaa vastaan tuloksen kanssa.

Aikaisemmat kohtaamiset

Arsenal ja Brighton ovat kohdanneet toisensa historian saatossa 18 kertaa. Näistä peleistä Arsenal on voittanut 11 ottelua, neljästi pisteet ovat menneet jakoon ja kolmesti kentältä on poistunut voittajan vierasjoukkue Brighton. Joukkueiden tuorein kohtaaminen on perua viime toukokuulta. Tuolloin osapuolet pelasivat tällä samaisella stadionilla 1-1 tasapelin.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa kolme asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että molemmat osapuolet ovat onnistuneet maalinteossa joukkueiden kolmessa edellisessä kohtaamisessa. Kerrotaan samaan hengenvetoon, että Arsenal on jäänyt näiden kahden joukkueen kohtaamisessa historian saatossa ainoastaan kaksi kertaa maaleitta.

Toinen mielenkiintoinen fakta on se, että kotijoukkueena pelannut osapuoli on saanut vähintään yhden pisteen joukkueiden neljästä tuoreimmasta väännöstä (2-2-0). Samalla voitaisiin vielä sanoa, että vierasjoukkueena pelannut osapuoli on voittanut näiden joukkueiden kohtaamisen edellisen kerran tammikuussa 2015. Tuolloin Arsenal kaatoi FA Cupin ottelussa Brightonin 2-3 lukemin.

Kolmas mielenkiintoinen asia liittyy Brightonin esityksiin, sillä joukkue on saanut kaksikon kolmesta tuoreimmasta väännöstä joka kerta vähintään pisteen. Brighton on myös näistä kahdesta joukkueesta se tuoreempi voittaja, sillä joukkueiden kaksi edellistä kohtaamista on päättynyt 1-1 tasapeliin.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

nordicbet

Arvostelu

NordicBetNetin suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaisia pelikohteita.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
mrgreen

Arvostelu

Mr. Green
Rahapelialan gaaloissa palkintoja rohmunnut MrGreen laajensi vuonna 2017 vedonlyöntiin. Veikkauspuolella tarjolla nyt harvinaisen mehukas bonus.
Bonus: 100€ ilmaisveto

Pelaa »
unibet

Arvostelu

UnibetLukemattomia kertoja palkittu vedonlyöntisivusto. Myös Kertoimet.com:n suosikki.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

Come OnNetin uusin vetosivu on aloittanut ryminällä: huippulaatua alusta asti.
Bonus: 300€

Pelaa »
spinsports

Arvostelu

SpinsportsHyvät kertoimet sekä peräti 200€ arvosta ilmaisvetoja tervetuloalahjaksi.
Bonus: 200€

Pelaa »

Lähtökohdat

Arsenal lähtee otteluun sarjataulukon yhdeksänneltä sijalta. Freddy Ljungbergin suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 14 ottelua, joista Tykkimiehille on kirjattu neljä voittoa, seitsemän tasapeliä ja kolme tappiota. Ennen kuin mennään eteenpäin, niin kerrotaan vielä Arsenal liitää parhaillaan kahdeksan ottelun voitottomassa putkessa. Edellisen voiton Tykkimiehet ovat saaneet lokakuun lopussa, jolloin lontoolaisseura kaatoi Eurooppa-liigan ottelussa Guimaraesin.

Brighton lähtee otteluun puolestaan sarjataulukon 16. sijalta. Graham Potterin suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 14 ottelua, joista joukkueelle on kirjattu neljä voittoa, kolme tasapeliä ja seitsemän tappiota. Arsenalin tavoin, myös Brightonilla on ollut viimeisten viikkojen aikana vaikeaa, sillä joukkue liitää parhaillaan kolmen pelin tappioputkessa. Huomioitavaa näissä peleissä on joukkueen maaliero, joka osoittaa kahta tehtyä ja seitsemää päästettyä maalia. Edellisen voiton Brighton on ottanut kuukausi sitten, jolloin se kaatoi kotikentällään Norwichin 2-0 lukemin.

Ennakoidut kokoonpanot

Arsenal joutuu lähtemään ennakkotietojen mukaan otteluun ilman Dani Ceballosta, Hector Bellerinia ja Rob Holdingia. Brightonilta puolestaan puuttuu ennakkotietojen mukaan Jose Izquierdo ja Solly March.

Arsenal (4-2-3-1):
Leno – Tierney, Luiz, Mustafi, Bellerin – Zhaka, Guendouzi – Özil, Willock, Aubameyang – Lacazette.

Brihgton (4-3-3):
Ryan – Montoya, Webster, Dunk, Burn – Pröpper, Stephens, Alzate – Grob, Maupay, Trossard.

Arsenal ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet Arsenalin otteluun selväksi ennakkosuosikiksi, mikä on ymmärrettävää, mutta Brightonia ei kannata aliarvioida, sillä historia tietää joukkueen olevan Tykkimiehille vaikea vastus kaadettavaksi syystä tai toisesta.

Koska Arsenalin suorasta voitosta saa niin pienen kertoimen, niin lähdetään me täällä Kertoimet.comissa pelaamaan vaihtoehtoisia vetoja. Näissä vaihtoehtoisissa vedoissa lapulle voitaisiin laittaa se, että Alexandere Lacazette tekee ottelussa maalin. Unibet tarjoaa tähän vaihtoehtoon 1,95 kertoimen.

Lyö Alexandre Lacazetten osuman puolesta vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *