Copa America: Argentiina – Paraguay klo 3.30 To 20.6.2019

Avausottelun Kolumbialle tylysti hävinnyt Argentiina on tulevana yönä pakkovoiton edessä Paraguayta vastaan tai maan jatkopaikka ei ole enää sen omissa käsissä. Vaikka Argentiina on kompastellut turnauksesta toiseen viimeisten vuosien aikana, niin peliyhtiöillä on edelleen maahan luottoa, sillä maalle tarjotaan hyvin vaatimattomia kertoimia Paraguayta vastaan. Ottelua pääsee seuraamaan suorana lähetyksenä UnibetTV:n kautta.

Aikaisemmat kohtaamiset

Argentiina ja Paraguay ovat kohdanneet toisensa historian saatossa 102 kertaa. Näistä peleistä Argentiina on voittanut 54 ottelua, 32 kertaa pisteet ovat menneet jakoon ja 16 kertaa kentältä on poistunut voittajana Paraguay. Maiden tuorein kohtaaminen on perua lokakuulta 2016. Tuolloin Paraguay kaatoi MM-karsinnoissa Argentiinan 0-1 lukemin.

Maiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa kaksi asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että kaksikon kahdessa edellisessä kohtaamisessa on jääty alle 1,5 maalin. Toinen mielenkiintoinen fakta on se, että Argentiina on jäänyt maiden seitsemässä edellisessä kohtaamisessa ainoastaan kerran pisteittä Paraguayta vastaan.

Joukkueiden edellisen kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan alla olevalta videolta.

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle:

unibet

Arvostelu

UnibetYlivoimaisesti kattavin kohdevalikoima SM-liiga matseja ja vetomuotoja joka peliin.
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetKattava valikoima SM-liigaa. Myös Mestis ja aladivarit.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonKestosuosikki. Kattava valikoima koti- ja ulkomaista lätkää, erityisesti Liigaa.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOn!Uusi vetofirma ComeOn on lämännyt itsensä huippusuosioon korkeilla kertoimilla ja käyttäjäystävällisyydellä.
Bonus: 300€

Pelaa »

Pisteen ero sarjataulukossa

Argentiina avasi Etelä-Amerikan mestaruuskisat 2-0 tappiolla Kolumbialle. Lionel Scalonin suojatit ovat viime vuosina muutenkin onnistuneet kompuroimaan tärkeissä paikoissa, vaikka laatua joukkueessa pitäisi riittää. Kuuma kysymys kuuluukin otteluun lähdettäessä: Tuleeko Argentiina olemaan jälkeen kerran yksi suurimpia pettymyksiä, vai osaako Lionel Messi lopultakin antaa tilaa joukkueessa Paolo Dyballe, jonka aika näyttää tulevan vasta kun Kippu jättää joukkueen.

Paraguay puolestaan avasi Etelä-Amerikan mestaruuskisat 2-2 tasapelillä Qataria vastaan, vaikka se johti tuota ottelua parhaimmillaan kahdella maalilla. Ihan viimeaikaisia tuloksia katsoessa, voidaan kuitenkin sanoa, että tuo ei ollut mikään valtava megapommi, sillä yhdeksästä edellisestä pelistä Paraguaylle on kirjattu yksi voitto, kolme tasapeliä ja viisi tappiota.

Ennakoidut kokoonpanot

Argentiina (4-3-3):
Armani – Tagliafico, Pezzarella, Otamendi, Casco – Rodriguez, Paredes, Celco – Dybala, Aguero, Messi.

Paraguay (4-2-3-1):
Fernandez – Valdez, Balbuena, Alonso, Arzamendia – Ortiz, Rojas – Goncalez, Almiron, Dominguez – Cardozo.

Kertoimet.com NordicBet futistripla mainos

Argentiina ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet Argentiinan tähän otteluun selväksi ennakkosuosikiksi, mikä näkyy myös peliyhtiöiden kertoimista. Argentiinan voittoa tukee myös historia sekä parempi materiaali. Koska maan suorasta voitosta saa kuitenkin niin pienen kertoimen, unohdetaan suorat voittajat ja pelataan vaihtoehtoisia vetoja. Näissä vaihtoehtoisissa vedoissa lapulle laitetaan se, että molemmat joukkueet eivät tee ottelussa maalia. NordicBet tarjoaa tähän vaihtoehtoon 1,76 kertoimen.

Lyö molempien joukkueiden maalin puolesta vetoa NordicBetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *