Antero Niittymäki jättää tehtävänsä TPS:ssä

Turun Palloseuran urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki on jättänyt tehtävänsä turkulaisseuran johtoportaassa sunnuntaina. Niittymäki kertoo seuran tiedotteessa tehneensä raskaan päätöksen, koska ei voinut johtaa seuraa haluamallaan tavalla. Hänen tehtävänsä siirtyvät hetkellisesti Mika Kallion ja Mika Suoraniemen hoidettavaksi.

Turun Palloseuran urheilujohtajana viisi vuotta toiminut Antero Niittymäki on päättänyt jättää tehtävänsä. Suomalaismedioiden tietojen mukaan Niittymäen päätökseen vaikutti se, että TPS:n hallitus käveli hänen päätöksensä yli, kun Niittymäki yritti antaa päävalmentaja Kalle Kaskiselle potkuja heikosti sujuneen alkukauden seurauksena.

– On ollut suuri kunnia päästä työskentelemään omassa kasvattajaseurassa. Tämä on minulle raskas päätös, mutta koin, etten voi jatkaa tehtävässäni urheilutoimenjohtajana haluamallani tavalla. Haluan kiittää kaikkia niitä henkilöitä, joiden kanssa olen päässyt työskentelemään vajaan viiden vuoden aikana, Niittymäki kertoo TPS:n tiedotteessa.

HC TPS:n toimitusjohtaja Santtu Jokinen kiittää Niittymäkeä hänen panoksestaan turkulaisseuran eteen ja ilmoittaa samalla, että TPS alkaa kartoittamaan uutta urheilutoimenjohtajaa välittömästi. Toistaiseksi Niittymäen tehtävät siirtyvät osittain urheilutoimessa työskentelevien Tomi Kallion ja Mika Suoraniemen harteille.

– Antero on ollut iso palanen HC TPS:n uskottavuuden palauttamisessa. Hänen aikana TPS:n urheilullinen menestys otti ison harppauksen oikeaan suuntaan. Vaikka jäämmekin kaipaamaan Anteroa, niin näemme tämän samalla myös mahdollisuutena jatkaa seuran uudistamistyötä. Alamme välittömästi etsimään hänelle korvaajaa. Korvaajan tehtävänä on nostaa meidät tulevina vuosina vieläkin korkeammalle tasolle.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

CS:GO DreamHack Spring: Vitality - ENCE 29.05.2020 Klo 15:00

Voittavatko suomalaiset jälleen?

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset