Annunen nollasi Ilveksen Hakametsässä

Oulun Kärpät kaatoi torstain kärkikamppailussa Tampereen Ilveksen 3-0 lukemin. Oululaisten parhaimmistoon ottelussa kului 1+1 tehot summannut Juho Lammikko ja 26 kertaa Pikkupetojen maalilla torjunut Justus Annunen. Nollapeli oli 19-vuotiaalle nuorukaiselle kuluvan kauden kuudes.

Ensimmäinen erä oli kaksijakoista peliä. Ilves hallitsi erän ensimmäistä kymppiä, mutta jälkimmäinen meni oululaisten komennossa. Erän ainokainen nähtiin erän viimeisellä minuutilla, kun Jesse Puljujärvi vei oululaiset johtoon ylivoimalla.

Toinen erä kulki Ilveksen hienoisessa komennossa, kun Kärpille tuomittiin kolme kahden minuutin rangaistusta. Kuudesta ylivoimaminuutista huolimatta erän ainokaisesta vastasi Kärpät. Osuma nähtiin erän lopussa, kun Julius Junttilan siniviivaveto yllätti Lukas Dostalin.

Kolmas erä noudatteli toisen erän kaavaa ja kulki hienoisessa Tupsukorvien komennossa, kun Kärpät puolusti kahden maalin johtoaan. Ottelun ratkaisu nähtiin reilu kaksi minuuttia ennen pelin loppua, kun Juho Lammikko viimeisteli ottelun loppulukemat tyhjään maaliin.

– Pelattiin ihan hyvä peli, mutta nollalla maalilla ja tuollaisella ylivoimalla, mitä tänään pelattiin, niin ei voi saada pisteitä. Kaikki kunnia Kärpille, he puolustivat hyvin ja ansaitsivat tästä pelistä pisteet, Ilveksen päävalmentaja Jouko Myrrä kertoi pelin jälkeen.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Suomen Cup: KuPS - RoPS kello 18.30 pe 28.2.2020

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset