Eredevisie: Ajax – Vittesse kello 22:00 la 26.9.2020

Jalkapallon Hollannin pääsarjan Eredivisienin mielenkiintoisin ottelu lauantaina 26. syyskuuta pelataan maanpääkaupungissa Amsterdamissa, jossa sarjan suurseura Ajax isännöi Vitteseä. Johan Cruijff Arenalla kello 22:00 alkavassa ottelussa on vastakkain kaksi kahden ensimmäisen kierroksen jälkeen ilman pistemenetyksiä olevaa joukkuetta. Kotijoukkue Ajax on luonnollisesti ottelun ennakkosuosikki:

Ajax aloittanut kauden vaikeasti

Erik ten Hagenin Ajax ei ole ollut kauden kahdessa ensimmäisessä ottelussaan, täydestä pistepotista huolimatta, parhaimmillaan. Kauden avauksessa joukkue joutui ahtaalle jo 27. peliminuutin kohdalla, kun puolustaja Nicolas Tagliafico ajettiin käsivirheen vuoksi suoralla punaisella ulos kentältä. Ajax onnistui kuitenkin taistelemaan vajaalla 0-1 voiton Antonyn maalilla, siitäkin huolimatta, että Sparta Rotterdam oli niskan päällä. Toisessa kamppailussa Ajax antoi selvästi kyytä Waalwjikille tekemällä viisi maalia, joista lopulta hyväksyttiin kolme, ottelun loppunumeroiden ollessa 3-0.

Vittesse aloittanut kauden vahvasti

Vittesse on kohdannut kahdella ensimmäisellä ottelukierroksella aivan samat seurat kuin Ajax eli Sparta Rotterdamin ja Waalwijkin. Vittesse on vienyt nämä ottelut yhteismaalein 4-0 ja joukkue on ollut liikkeellä varsin vakuuttavin peliesityksin. Vittesse tuleekin laittamaan Ajaxin alkukauden kovimpaan testiin.

Veikkaus Ajax – Vittesse

Ajax on varsin vahva kotijoukkue. Joukkue on pelannut vuonna 2020 kaikki kilpailut huomioiden kotonaan 16 ottelua, joista se on hävinnyt vain yhden (0-2 Alkmaar) ja pelannut yhden tasan (2-2 Union Berlin). Uskomme että Ajax nappaa ottelusta voiton mutta yhdeksän ottelun tappiottomassa putkessa oleva Vittesse iskee ottelussa maalin ja ottelussa mennään yli 2.5 maalin rajan! Potentiaalinen maalintekijä Ajaxilta on Dusan Tadic. 32-votias Serbi on osunut kahdessa ottelussa kerran ja antanut kaksi maaliin johtanutta syöttöä

BTTS + yli 2.5 maalia @1.74 » Dusan Tadic tekee maalin @2.00 »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *