Ahokas ja Heiskanen jatkavat KooKoossa

Pirteän alkukauden Liigassa pelannut Kouvolan KooKoo on tehnyt vuoden mittaiset jatkosopimukset päävalmentaja Jussi Ahokkaan ja valmentaja Mikko Heiskasen kanssa. Kaksikon uudet sopimukset ulottuvat nyt kevääseen 2021 asti.

Pirteän alkukauden Liigassa pelannut Kouvolan KooKoo kertoo seuran verkkosivuillaan tehneensä vuoden mittaiset jatkosopimukset päävalmentaja Jussi Ahokkaan ja valmentaja Mikko Heiskasen kanssa. Kaksikon uudet sopimukset pitävät valmentajat Kouvolassa aina kevääseen 2021 asti.

Ahokkaan ja Heiskasen jatkopahvit olivat odotettuja, sillä KooKoo keikkuu maajoukkuetauolle lähdettäessä vaistoin kaikkia odotuksia sarjataulukon viidennellä sijalla. Pelatuista 18 ottelusta kouvolalaisseuralle on kirjattu kymmenen voittoa ja kahdeksan tappiota.

– Olemme erittäin tyytyväisiä koko valmennustiimin työpanokseen. Jussi ja koko tiimi ovat osoittaneet kevään, kesän ja syksyn aikana sitoutumisensa ja ammattilaisuutensa. Haluamme jatkaa heidän kanssa töitä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kertoo seuran tiedotteessa.

Seuraavan kerran Ahokkaan ja Heiskasen näkee valmennushommissa ensi viikon tiistaina, jolloin kouvolalaisseura isännöi Lumon Areenalla kello 18.30 alkavassa ottelussa Hämeenlinnan Pallokerhoa.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Bundesliiga: Borussia Dortmund – Hertha Berlin kello 19.30 la 6.6.2020

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset