Aberdeen lähetti RoPSin Eurooppa-liigassa laulukuoroon

Rovaniemen Palloseuran europelit tulivat torstaina päätökseen, kun rovaniemeläisseura hävisi Eurooppa-liigan toisen osaottelun Aberdeenille 1-2 lukemin. Näin yhteismaalit kirjattiin skotlantilaisseuralle 4-2, kun ensimmäinen osaottelu oli päättynyt Aberdeenin 2-1 kotivoittoon. RoPSin ainokaisen ottelussa tälläsi Tarik Kada. Skotlantilaisseuran osumat kirjattiin puolestaan Sam Cosgrovelle ja Lewis Fergusonille.

Aberdeen hallitsi ensimmäisen puoliajan peliä, mutta ottelun avausmaalista vastasi RoPS. Osuma nähtiin toisella peliminuutilla, kun Tarik Kada tälläsi kotijoukkueen johtoon onnekkaalla vedolla. Maalin jälkeen Aberdeen haki vimmalla tasoitusta ja onnistui siinä 27. peliminuutilla, kun vieraille tuomittiin rangaistuspotku Mohamadou Sissokon tyhmästä virheestä. Pallon taakse astui Sam Cosgrove joka laukoi pelivälineen oikeaan alakulmaan. 1-1 lukemissa mentiin myös puoliajalle.

Toinen puoliaika Rovaniemellä oli ensimmäistä tasaisempi. RoPSilla oli pelin lopussa kaksi paikkaa pistää peli jännäksi. Ensin Lucas Lingman lähetti Younes Rahimin läpiajoon, mutta Joe Lewis torjui tämän yrityksen. Lisäajalla Kada pääsi vielä laukomaan rangaistusalueen rajalta, mutta tämä veto suuntautui tolppaa nuollen maalin ohi. Ottelun ratkaisu nähtiin pelin viimeisellä sekunnilla, kun Lewis Ferguson iski läpiajon päätteeksi vieraiden toisen osuman.

Ottelun jälkeen RoPSin hyökkääjä Tommi Jäntti manaili Veikkaus TV:n haastattelussa joukkueensa heikkoa puolustuspeliä ja hukattuja paikkoja.

– On siistii pelata näin isoja matseja, mutta lopputulos jäi harmittamaan. Meillä oli paikat mennä jatkoon ja me johdettiin tätäkin peliä, mutta ei onnistuttu puolustamaan riittävän hyvin, eikä me hyödynnetty riittävän hyvin meidän paikkoja.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Suomen Cup: FC Honka - HIFK kello 15.00 su 26.1.2020

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset