JYP julkaisi läjän uusia pelaajasopimuksia

Jyväskylän JYP kertoo vahvistuvansa tulevalle kaudelle Joni Jurmolla, Aleksi Salosella, Patrik Puistolalla, Severi Lahtisella, Samuel Heleniuksella ja Mikko Salmiolla. Lisäksi JYP nostaa U20-joukkueesta Kimi Kuuselan, Tomi Nikun, Aleksi Malisen, Samuel Valkeejärven ja Joni Airon liigajoukkueen mukaan.

17-vuotias Jurmo on espoolaisen kiekkokoulun kasvatti. Viimeiset kolme kautta nuorukainen on pelannut Helsingin Jokereiden juniorijoukkueissa, josta tie nousee järjestäen kaikilla hyvillä junioreilla pystyyn. Näin kävi myös Jurmolle, joka lähti rakentamaan polkua kiekkoilijana Jyväskylään.

27-vuotias Salonen on puolestaan Jyväskylän JYPin oma kasvatti, joka on pelannut viime vuodet Tampereen Tapparan, Mikkelin Jukureiden ja Turun Palloseuran vahvuudessa. Salosesta povattiin Liigaan ihan ykköskentän puolustajaa, mutta viimevuosina hänen käyränsä on ollut laskemaan päin.

19-vuotias Puistola on JYPiltä erinomainen hankinta, sillä nuorukainen on ikäluokkansa kovimpia pelaajia Euroopassa. Puistola ei ole vielä päässyt loistamaan Liigassa kunnolla, mutta Mestiksen puolella hän on pelannut jo 30 ottelu yli piste per peli keskiarvolla.

21-vuotias Lahtinen on Lahden Pelicansin kasvatti. Nuorukainen on jo väläytellyt Liigassa osaamistaan etenkin kaudella 2018-19, jolloin hän viimeisteli 50 otteluun asialliset 22 tehopistettä, mutta viime kausi meni häneltä täysin penkin alle.

17-vuotias Helenius on Jurmon tavoin pelannut viime vuodet Helsingin Jokereiden junioreissa. Helenius on ikäisekseen isokokoinen (199cm ja 83kg) ja on pystynyt tekemään onkin verran tulostakin nuorten sarjoissa.

28-vuotias Salmio on Salosen tavoin JYPin oma kasvatti. Puolustaja on pelannut kolme edellistä kautta Porin Vahvuudessa. Porissa pelaamissaan 135 runkosarjan ottelussa mies on viimeistellyt Patapaidoille tehot 25+31.

Nyt julkaistujen sopimusten myötä JYPillä on tulevalle kaudelle 28 pelaajasopimusta. Näistä kaksi on maalivahteja, kymmenen puolustajia ja 16 hyökkääjiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuorein veikkausvinkkimme

Vysshaya Liga: Isloch Minsk - Slutsk kello 18.00 su 5.4.2020

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset