Zach Budish siirtyy TPS:ään

SM-liigassa toisena komeileva Turun Palloseura on tehnyt loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen Zach Budishin kanssa. 26-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä siirtyy TPS:n vahvuuteen Mikkelin Jukureista, jossa hän viimeisteli 49 ottelussa asialliset 15+17 tehopisteet.

191-senttinen ja 100-kiloinen Budish on NHL-seura Nashville Predatorsin toisen kierroksen varaus vuodelta 2009. Korkeasta varausnumerosta huolimatta hyökkääjän tie maailman kovimmassa kiekkoliigassa ei ole auennut.

Viimeiset kaksi kautta oikealta laukova hyökkääjä on edustanut Mikkelin Jukureita. Menneellä kaudella hän viimeisteli sarjanousijalle 60 ottelussa 38 tehopistettä, joista maaleja oli 15.

Kuluvalla kaudella Budish on pelannut Liigassa pykälää paremmin, sillä 49 ottelun jälkeen hänen tilillään on tehot 15+17. Näillä 32 pisteellä hän oli mikkeliläisseuran tehokkain maalintekijä ja toiseksi paras pistemies.

– Zach on ollut tehokas pelaaja Liigassa viime kaudet. Hän on monipuolinen hyökkääjä, joka pystyy pelaamaan molemmilla laidoilla sekä keskellä. Ison kokonsa ansiosta hän on erinomainen pelaaja maalin ja laitojen lähellä, TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki kertoo seuran verkkosivuilla.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 − four =

Tuorein veikkausvinkkimme

Veikkausliiga: FC TPS – Esport Honka klo 18.30 ti 22.5.2018

Peliyhtiöt ennakoivat ottelusta tasaista vääntöä. Tähän samaan näkemykseen yhtyy myös Kertoimet.com, sillä TPS on pystynyt luomaan kaikissa alkukauden peleissä paikkoja maalintekoon, mutta viimeistelyssä turkulaiset ovat olleet surkeita.

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset