Yleisurheiluveikkaus netissä – MM-kisat 22.-30.8.2015 Pekingissä

Yleisurheilu ja sen lukemattomat eri lajit tarjoavat loistavasti erilaista jännitettävää. Olympialaiset ja lajin MM- ja EM-kisat tarjoavat maailman valioiden kiivasta kisailua Timanttiliigaa unohtamatta.

Tänä vuonna yleisurheilun MM-kisat otellaan Kiinassa, Pekingissä 22.-30.8.2015. Suomen pieneen joukkueeseen on nimetty 17 urheilijaa, joukkueen kokoonpanon näet täältä. Suomelta matkaan lähtee monta nousevaa nuorta urheilijaa, kuten Nooralotta Neziri, ja kokeneempaa kisakävijää, kuten Tero Pitkämäki. Vedonlyönnillisesti äärimmäisen mielenkiintoiset kisat tiedossa.

Yleisurheilu kiinnostaa katsojia laajalla rintamalla ja tämä on luonnollisesti herättänyt myös vedonlyöntiyhtiöiden kiinnostuksen lajiin. Eri lajit on otettu mainiosti mukaan vedonlyöntitoimistojen vetokohteisiin ja suosion kasvaessa vetomuotoja tulee koko ajan lisää.

Suosittelemme Yleisurheiluvedonlyöntiin

unibet

Arvostelu

UnibetNetin paras vedonlyöntisivusto ja EM-kisakertoimet vahvasti esillä.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonHelppoon pelaamiseen. Yleisurheilun kohteet ovat vahvasti esillä.
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetNordicbet on yleispätevä sivusto myös yleisurheiluun.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »

Hyviä kohteita lyödä vetoa yleisurheilusta

Yleisurheilussa on monia kohteita, joissa riittää jännittävää pelattavaa. Tässä muutama laji, jotka saavat vedonlyöjän kiinnostuksen nousemaan.

Olympialaiset

Yleisurheilukuva

Olympialaiset ovat yleisurheiluvedonlyöjän kulta-aikaa ja tuolloin vetoja pääsee laittamaan sisään sekä livenä että ennen kilpailutapahtumia.

Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että olympialaisten välivuosina ei riittäisi yleisurheilun parissa kohteita joista löisi vetoa. Yleisurheilun maailmanmestaruuskisat järjestetään nykyään joka toinen vuosi ja vuoden 2015 kisat järjestetään Pekingissä, Kiinassa elokuun viimeisellä viikolla.

Maratonit

Isoja vedonlyöntikohteita ovat myös isoimmat maraton-juoksut, joita juostaan niin New Yorkissa, Lontoossa, Chicagossa, Berliinissä kuin Bostonissakin.

Nämä maratonin muodostavat Wolrd Marathon Majors –kokonaisuuden ja senkin voittajasta tai vaikkapa palkintopallisijoista voi jokainen vedonlyöjä lyödä vetoa.

Timanttiliiga

Keihäänheitto Ylittyykö 90 metriä tällä kaudella?

Yleisurheilun Timanttiliiga, joka tunnettiin aikaisemmin nimellä Kultainen Liiga, on saanut hyvin tuulta purjeiden alle.

Palkintorahat ovat isot, joten niissä nähdään käytännössä kaikki eri lajien supertähdet, myös suomalaiset omat lajinsa huiput, mm.Tero Pitkämäki.

Tämä jos mikä houkuttelee katsojia ja totisesti myös suomalaisia vedonlyöjiä. Kisoja käydään neljällätoista paikkakunnalla, näiden joukossa mm. Shanghai, Oslo, New York, Pariisi, Monaco ja Tukholma.

Vedonlyöntikohteita löytyy varmasti jokaisesta yleisurheilulajista, mutta tässäkin pätee sama kuin vedonlyöntimaailmassa yleensä. Kaikkein suosituimmat lajit keräävät eniten pelikohteita, siitä yksinkertaisesta syystä että tietty laji kiinnostaa suurta yleisöä eniten. Mitenkään naisten kuulantyöntöä väheksymättä on miesten 100 metriä jokaisissa kisoissa varmasti seuratumpi laji. Ja näin ollen siinä lajissa on myös enemmän vetokohteita.

Ja onhan meillä kotimaassakin eliittikisoja ja Kalevan kisat, joissa nähdään toinen toistaan mainioimpia suorituksia.

Suosituimmat vetomuodot

100m juoksu

Yleisin vetokohde on lajin voittajaveto. Jos mietitään sitä 100 metrin miesten kilpailua, Usain Boltilla on varmasti pienimmät kertoimet tällä hetkellä voittamaan MM-kultaa.

Boltinkaan menestys ei voi jatkua loputtomiin, joten haastajia hyvillä kertoimilla riittää. Usein jo lajien karsinnoissa näkee osviittaa siitä kenelle menee se kirkkain läpyskä kaulaan lajin finaalin päätteeksi.

Hauska vedonlyöntikohde on myös maailmanennätysten syntyminen. Voit lyödä vetoa siitä, syntyykö uusi maailmanennätys ja paljonko on esimerkiksi kuulantyönnön uusi maailmanennätys kisojen jälkeen?

Tai vaikkapa mihin haarukkaan osuu naisten 200 metrin juoksun loppuaika. Mikäli olet paikanpäällä ja tiedät että etusuoralla tuulee hurjasti väärään suuntaan, niin ei muuta kuin kalkuloimaan ja livevetoa kehiin.

Suosituimpien urheilijoiden kanssa on usein erilaisia erikoisvetoja. Lontoon olympialaisissa esimerkiksi pystyi lyömään vetoa siitä voittaako Usain Bolt kisoissa kolme kultaa, 100 metrin, 200 metrin ja 4 x 100 metrin matkoilla.

Kun tiedät että isot yleisurheilukisat lähestyvät, kannattaa katsastaa oman vedonlyöntiyhtiösi vedonlyöntikertoimet eri lajien osalta. Sieltä voi löytyä varsin mukavasti pelattavaa ja näin ollen tuplasti jännitettävää.

Heittääkö Tero Pitkämäki yli 90 metrin kaaren? Tuleeko naisten seipäässä uusi maailmanennätys? Kaatuuko joku kiivaassa 800 metrin loppukilpailussa?

Yleisurheiluvedonlyönti on yhä suositumpaa joten hyppää mukaan viimeistään nyt ja laita pelirahasi kasvamaan korkoa nimenomaan yleisurheiluvedonlyönnin avulla.

Tutustu Unibetin Yleisurheilukohteisiin nyt »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

four − two =