Ystävyysottelu: Wigan Athletic – Liverpool FC kello 21:30 pe 14.7.2017

Tässä perjantain toisessa tipsissä keskitymme Wigan Athleticin ja Liverpoolin väliseen ystävyysotteluun, johon Jurgen Kloppin suojatit lähtevät selvänä ennakkosuosikkina.

Aikaisemmat kohtaamiset

Wigan ja Liverpool ovat kohdanneet toisensa tällä vuosituhannella kaikkein kaikkiaan 16 kertaa. Näistä peleistä Liverpool on voittanut yhdeksän, Wigan kaksi ja viisi kertaa tuloksena on ollut tasapeli. Kaksikon tuorein kohtaaminen on maaliskuulta 2013, jolloin Wigan vielä pelasi Valioliigassa. Jos näistä peleistä pitäisi kertoa vielä jotain, niin kerrottakoon, että joukkueiden kohtaamiset ovat yleensä olleet runsasmaalisia, sillä näissä 16 väännössä on ainoastaan neljä kertaa jääty alle kahden maalin.

Näihin peliyhtiöihin suosittelemme tutustumaan paremmin:

unibet

Arvostelu

UnibetLaajin kohdevalikoima. Mahdollisuus katsoa jalkapallo-otteluita ilmaiseksi netissä.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonErinomaiset kertoimet jalkapalloon + yksi netin parhaista live-vedonlyönneistä.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetParas kohdevalikoima Suomen aladivarien pelaamiseen.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »

Lähtökohdat

Ottelun lähtökohdat ovat mielenkiintoiset ja kotijoukkueelle haastavat, sillä Englannin sarjat eivät vielä ole pyörähtäneet käyntiin. Tämä vuoksi illan ottelu on Wiganille kauden ensimmäinen ja Liverpoolille toinen. Tuossa kauden ensimmäisessä harjoitusottelussa Liverpool kaatoi Tranmere Roversin maalein 0-4. Jos tuosta pelistä pitäisi vielä kertoa jotain, niin kerrottakoon, että Liverpool pelasi siinä melkein parhaalla kokoonpanollaan ja joukkueen kaikki neljä maalia merkittiin eri pelaajien nimiin.

Liverpool selvä ennakkosuosikki

Liverpool lähtee illan otteluun selvänä ennakkosuosikkina, eikä Kertoimet.com näe mitään syytä, miksei se voisi voittaa tätä toistakin harjoitusotteluaan selvin lukemin, sillä joukkueiden tasoerot ovat valtavat ja koska tämä ottelu on Wigan kuluvan kauden ensimmäinen peli.

Koska Unibetin kertoimia ei ole tähän kohteeseen saatavilla, niin vinkkaamme pelaamaan Nordicbetin sivulla Liverpoolin vähintään kahden maalin voittoa, johon peliyhtiö tarjoaa mukavan 1.81 kertoimen. Toinen hyvä valinta tässä pelissä on se, etteivät molemmat joukkueet tee maalia. Tähän Nordicbet tarjoaa 1.88 kertoimen.

Lyö tästä matsista vetoa Nordicbetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 + one =