Veikkausliiga: VPS – SJK klo 17.00 la 11.8.2018

Veikkausliigakierroksen toinen ottelu pelataan Vaasassa, jossa nähdään kauden kolmas Pohjanmaan derby. Peliyhtiöt ennakoivat Vepsun ja SJK:n välisestä ottelusta tasaista vääntöä. Tähän samaan näkemykseen yhtyy myös Kertoimet.com, sillä lähtökohdat ottelulle ovat meidän mielestämme täysin ympäripyöreät.
NordicBet, Betsafe ja Betsson tarjoaa kierroksen molempiin Veikkausliigan otteluihin cashoutin.

Aikaisemmat kohtaamiset

Vepsu ja SJK ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kolme kertaa. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen nähtiin Suomen Cupissa maaliskuussa. Tuo ottelu päättyi SJK:n 1-0 voittoon. Kaksikon toinen kohtaaminen nähtiin Veikkausliigassa kesäkuun alussa. Tuossa ottelussa pisteet menivät 1-1 tuloksella jakoon. Joukkueiden kolmas ja tuorein vääntö nähtiin viikko sitten Seinäjoella. Tässä kauden kolmannessa kohtaamisessa pisteet jaettiin 0-0 tuloksella.

Joukkueiden edellisen kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan alla olevasta videosta:

Näitä sivuja suosittelemme Veikkausliigaan:

VPS:llä 35 pistettä

VPS uusi logo 80x80, Kertoimet.com
Vepsu lähtee kauden kolmanteen Pohjanmaan derbyyn sarjataulukon kolmannelta sijalta. Petri Vuorisen suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 22 ottelua, joista vaasalaisille on kirjattu yhdeksän voittoa, kahdeksan tasapeliä ja viisi tappiota. Viiden viimeisen ottelun kuntopuntarissa VPS on sarjan toiseksi kovin joukkue 11 pisteellä.

Vepsun kausi on ollut kokonaisuudessa nousujohteinen. Vaasalaisten alkukausi oli vaikea, mutta vaikean alun jälkeen VPS on parantanut otteitaan, kuin sika juoksuaan. Parantuneista otteista kertoo myös se, että yhdeksästä viimeisestä ottelusta Vepsulle on kirjattu yksi tappio (6-2-1). Kerrotaan myös samalla, että näissä yhdeksässä ottelussa Vepsu on päästänyt ainoastaan yhdeksän maalia. Näistä viisi teki HJK kesäkuun lopussa.

SJK:lla 20 pistettä

SJK logo 80x80, Kertoimet.com
SJK lähtee puolestaan otteluun sarjataulukon yhdeksänneltä sijalta. Seinäjokiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 22 ottelua, joista Aleksei Eremenko Seniorin suojateille on kirjattu viisi voittoa, viisi tasapeliä ja 12 tappiota. Viiden viimeisen ottelun kuntopuntarissa SJK on sarjan kolmanneksi heikoin joukkue neljällä pisteellä.

SJK:n kausi on ollut kokonaisuudessa massiivinen pettymys. Monet asiantuntijat rankkasivat seinäjokelaisseuran ennen kauden alkua mukaan mestaruustaistoon, mutta toisin on käynyt. Se miksi SJK:n kausi on mennyt alle odotusten, johtuu monestakin asiasta, mutta yksi päällimmäisimpiä syitä on se, että joukkue on rakennettu väärin. Tätä näkemystä tukee se väittämä, että Seinäjoelle on hankittu kesken kauden useita pelaajia. Näiden uusien hankintojen myötä moni kova nimi on saanut lähteä.

Ennakoidut kokoonpanot

Ennakoidut kokoonpanot pieni 80x80, Kertoimet.com
Vepsulta ottelusta puuttuu varmuudella Jesper Engström, Aatu Kujanpää, Elhadji Ciss ja Berkant Güner. SJK:lta sivussa puolestaan ottelusta ovat varmuudella Dani Hatakka, Mehmet Hetemaj, Jesse Sarajärvi ja Obed Manolo. Joonas Sundmanin pelikunto selviää puolestaan pelipäivän harjoituksissa.

VPS (4-4-2):
Volotinen – David, Auvinen, Lahti, Ojamaa – Voutilainen, Jama, Lähde, Standvall – Hakola, Morrissey.

SJK (4-4-2):
Öst – Mustoe, Mero, Hurme, Dorman – Baath-Sjöblom, Opiyo, Laaksonen, Tolonen – Ions, Mboma.

Honka ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ennakoivat ottelusta tasaista vääntöä. Tähän samaan näkemykseen yhtyy myös Kertoimet.com, sillä meidän mielestämme tämän matsin lähtökohdat ovat hyvin ympäripyöreät. Tätä me perustelemme sillä, että molemmilla joukkueilla on muutama painava syy, miksi heidän puolestaan kannattaisi lyödä vetoa. Vepsun voittoa puoltaa kotietu ja paremmat esitykset. SJK:n voittoa puolestaan puoltaa materiaali sekä näytönhalu, joka joukkueesta paistaa tällä hetkellä.

Koska ennakkosuosikin nimeäminen tähän otteluun on todella haastavaa, vinkkaa Kertoimet.com pelaamaan tässä pelissä vaihtoehtoisia vetoja. Näissä vaihtoehtoisissa vedoissa lapulle laitetaan molempien joukkueiden maali. Unibet tarjoaa tähän vaihtoehtoon 2.00 palautuksen.

Tuota molempien joukkueiden maalia me perustelemme sillä, että Vepsun ja SJK:n kohtaamiset ovat olleet pääasiassa yleisöystävällisiä pelejä, jossa kumpikaan osapuoli ei ole lähtenyt peruuttelemaan, vaan molemmat osapuolet yrittävät voittaa Pohjanmaan derbyn omilla vahvuuksillaan. Tämän vuoksi onkin suositeltavaa, että Pohjanmaalaiset hankkivat lipun tähän peliin ja menevät sankoin joukoin tukemaan omiaan, sillä tästä pelistä ei kovinkaan paljon Suomifutis enää parane.

Lyö tästä matsista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

19 + 11 =