LaLiga: Villarreal – Espanyol klo: 21.00 to 21.9.2017

Espanjan pääsarja jatkuu tänään kolmen otteluihin voimin. Kierroksen kenties mielenkiintoisin matsi on tämä Villarrealin ja Espanyolin välinen vääntö, johon kotijoukkue lähtee ennakkosuosikkina. Nordicbet, Betsson ja Betsafe tarjoavat otteluun cashoutin. Unibet puolestaan näyttää matsin verkkosivuillaan suorana lähetyksenä.

Aikaisemmat kohtaamiset

Villarreal ja Espanyol kohtasivat toisensa menneellä kaudella kaksi kertaa. Kaksikon ensimmäisessä kohtaamisessa pisteet menivät 0-0 tuloksella jakoon, mutta toisessa kohtaamisessa Villarreal oli parempi maalein 2-0.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa kaksi asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että neljässä edellisessä Castellon maakunnassa pelatussa ottelussa on joka kerta nähty vähintään kaksi maalia. Toinen mainitsemisen arvoinen asia voisi olla se, että edellisen kerran Espanyol on voittanut Villarrealin huhtikuussa 2015. Tuolloin se oli Estadio de la Cerámicalla parempi maalein 0-2.

Näitä sivuja suosittelemme LaLigaan:

Lähtökohdat

Villarreal lähtee illan otteluun sarjataulukon kymmeneltä sijalta. Joukkue on pelannut kuluvalla kaudella neljä ottelua, joista sille on kirjattu kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Villarreal aloitti kautensa kahdella tappiolla, kun joukkue joutui myöntämään ensin Levanten (1-0) ja tämän jälkeen Real Sosiedadin (3-0) paremmaksi. Näitä tappioita seurasi kuitenkin 3-1 voitto Real Betisista ja 3-0 voitto Alavesista.

Espanyol lähtee illan otteluun sarjataululukon neljänneksi viimeiseltä sijalta. Joukkue on pelannut Villarrealin tavoin neljä ottelua, joista sille on kirjoitettu yksi voitto, yksi tasapeli ja kaksi tappiota. Espanyol aloitti kautensa 1-1 tasapelillä Sevillaa vastaan, mutta tätä tasuria seurasivat tappiot Leganesille (1-0) ja Barcelonalle (5-0). Tuoreimmassa kohtaamisessa Espanyol puristi 2-1 voiton Celta Vigosta.

Ennakoidut kokoonpanot

Molemmilla joukkueilla on poissaoloja otteluun lähdettäessä sillä Villarrealilta puuttuu alustavien tietojen mukaan Adrian Martin, Sergio Asenojo, Bruno Soriano ja Andres Fernandes. Lisäksi Mariano Barbosan sekä Jaume Costan pelikunto selviää vasta ottelun alla. Espanyolilta sivussa taas ovat Oscar Duarte ja Javi Lopez ennakkotietojen mukaan.

Villarreal (4-4-2):
Barbosa – Rukavina, Ruiz, Gonzalez, Gaspar – Catillejo, Rodri, Trigueros, Fornals – Bakambu, Bacca.

Espanyol (4-4-2):
Lopez – Sanchez, Hermoso, Lopezm Martin – Baptistao, Darder, Fuego, Piatti – Moreno, Garcia.

Villareal ennakkosuosikki

Villarreal lähtee illan otteluun ennakkosuosikkina, vaikka joukkueen loukkaantumislista on pitkä kuin nälkävuosi alustavien tietojen mukaan. Luotetaan kuitenkin siihen, että kotijoukkue pystyy pitämään pintansa, sillä Villarreal on pelannut tuloksellisesti viime aikoina parempaa futista. Tästä kertovat myös komeat 3-1 ja 3-0 voitot Alavesista sekä Betisistä.

Maalintekijävinkissä lapulle laitetaan Carlos Baccan ja Cedric Bakambun osumat, jotka ovat viimeistelleet kuluvalla kaudella kaksi osumaa per nenä kotijoukkueelle. Unibet tarjoaa Bakambun osumaan 2.23 ja Baccan maaliin 2.38 kertoimen.

Kerrotaan vielä lopuksi, että Unibet tarjoaa yli 2.5 maalin otteluun 2.00 kertoimen. Villarrealin yli 1.5 maalin iltaan peliyhtiö puolestaan tarjoaa 1.81 palautuksen.

Lyö tästä matsista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

eighteen − 6 =