Vetter voittoon Lontoossa – Pitkämäki viides

Saksan Johannes Vetter on voittanut hetki sitten Lontoossa päättyneen keihäänheiton finaalin. Saksalaisen pitsin kiskaisu kantoi 89,89 metriä. Toiseksi kilpailussa tuli Tshekin Jakub Vadlejch ja kolmas oli hänen maanmiehensä Petr Frydrych, joka heitti finaalissa kauden parhaansa. Tero Pitkämäki oli finaalin viides.

Johannes Vetter voitti uransa ensimmäisen maailmanmestaruuden, kun saksalainen voitti myöhään lauantai-iltana käydyn keihäsfinaalin. Vetterin pisin kaari nähtiin heti ensimmäisellä yrityksellä, kun hän heitti 89,89 metriä. Vetterin ainoa uhkaaja finaalissa oli Tshekin Jakub Adlejch, joka kisaisi 89,73 metrin kaaren toisella yrittämällään.

Kolmannesta sijasta sen sijaan käytiin kova taistelu Saksan Thomas Röhlerin ja Tshekin Petr Frydrychin välillä. Röhler piti pronssia pitkään halussa 88,26 metrin heitollaan, mutta kun Frydrych heitti viimeisellä yrittämällään seipäänsä 88,32 metriin, meni myös kolmas sija Tshekkoslovakiaan.

Viidenneksi jääneen Tero Pitkämäen kilpailu oli kaksijakoinen. Suomalainen heitti kolmannella yrittämällään 86,94 metrin kaaren, jolla hän herätti pienet toiveet ensimmäisestä mitalista Lontoossa, mutta kun loput heitot jäivät reilusti alle 85 metrin, ei tuolla tuloksella ollut mitään saumaa mitalitaistoon.

Lontoon MM-kisat jatkuvat vielä. Lyö niistä vetoa
Unibetilla »[/unibet]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

twenty − twelve =

Tuorein veikkausvinkkimme

Formula 1 Saksan kisaviikonloppu 20.-22.7.2018

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset