MM-kisat: Venäjä – USA klo. 17:15 to 23.5.2019

Torstaina pelataan jääkiekon MM-kisoissa puolivälierät ja Bratislavan päiväottelussa on jäällä varsinainen ”Kylmä sota” kun Venäjä ja USA kohtaavat.

Venäjä oli omassa lohkossaan aivan ylivoimainen voittaen jokaisen ottelunsa ja päästäen vain seitsemän maalia. Yhdysvallat jäi omassa lohkossaan neljänneksi eikä ole oikein Suomi ottelua lukuunottamatta mestarin elkeitä esittänyt.

Venäjä on tässä turnauksessa suuri suosikki joten ei ole mikään ihme että heidän odotetaan voittavan tämä ottelu selvästi. USA tarvitsee uuden ”Miracle on ice” hetken jotta tästä jatkoon pääsisi. Unibet tarjoaa otteluun kertoimet 1.47 – 5.30 – 5.10.

unibet 100€ riskitönveto bonusmainos

Venäjältä vaikea löytää heikkouksia

Venäjän joukkueesta kertoo paljon se että vaikka Alex Ovechkin on tehnyt turnauksessa vain kaksi maalia ja kolme pistettä niin silti maa teki 36 maalia seitsemään otteluun. Kucherov (6+9), Dadonov (7+3) ja Gusev (3+9) ovat johtaneet punakoneen hyökkäystä tehokkaasti ja tulevat jatkossakin olemaan maan suurin syömähammas.

Unibet tarjoaa Kucherovin maalille 2.30 kertoimen kun taas Dadonovin kerroin on 2.38.

Vaikka Venäjän hyökkäys on turnauksen parhaimpia niin silti maan peli perustuu hyvään puolustukseen ja maalivahtipeliin. Venäjä on päästänyt vain seitsemän maalia ja maalivahtien torjuntaprosentti on yhteensä 96.00% joka on ylivoimaisesti kisojen paras. USA ei onnistunut tekemään maaliakaan Kanadaa vastaan joten voisiko sama käydä myös nyt?

USA alle 1.5 maalia on tarjolla RedBetillä kertoimella 2.43.

MM-KISAT 2019: LUNASTA RISKITÖN VETO JOPA 40€ ASTI REDBETILTÄ >>

USA päästää liikaa laukauksia

Yhdysvallat sai näihin kisoihin ihan nimekkään joukkueen, mutta tähän mennessä peli ei ole kulkenut. Kanada ja Slovakia voitti heidät kolmella maalilla ja Suomenkin maa pystyi voittamaan vain vaivoin hieman laittomia otteita käyttäen. Maa ei ole yhdessäkään ottelussa vielä loistanut. Pelaajat näyttävät enemmän siltä kuin paras terä olisi jätetty valtameren taakse.

Yhdysvaltain maalivahdit joutuivat seitsemässä ottelussa kohtaamaan 195 laukausta eli lähes 28 laukausta per ottelu. Kaikkiin muihin puolivälieräjoukkueisiin verrattuna tämä oli toiseksi eniten (Saksa 235). Vaikka maalivahdit päästivät näistä vain 15 niin se ei lupaa hyvää Venäjän vaarallista hyökkäystä vastaan. USA:n paras mahdollisuus saada pelistä jotain voi olla vastustajan ärsyttäminen rangaistuksiin. Jenkeillä on Kanadan jälkeen kisojen toiseksi paras ylivoima. Heidän epäonnekseen Venäjä on ottanut kisoissa 10:nneksi vähiten rangaistusminuutteja.

Venäjä yli 3.5 maalia on tarjolla Unibetillä kertoimella 1.85.

Kertoimet.com suosittelee näitä vedonlyöntisivuja

nordicbet

Arvostelu

NordicBetNetin suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaisia pelikohteita.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
mrgreen

Arvostelu

Mr. Green
Rahapelialan gaaloissa palkintoja rohmunnut MrGreen laajensi vuonna 2017 vedonlyöntiin. Veikkauspuolella tarjolla nyt harvinaisen mehukas bonus.
Bonus: 100€ ilmaisveto

Pelaa »
unibet

Arvostelu

UnibetLukemattomia kertoja palkittu vedonlyöntisivusto. Myös Kertoimet.com:n suosikki.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

Come OnNetin uusin vetosivu on aloittanut ryminällä: huippulaatua alusta asti.
Bonus: 300€

Pelaa »
spinsports

Arvostelu

SpinsportsHyvät kertoimet sekä peräti 200€ arvosta ilmaisvetoja tervetuloalahjaksi.
Bonus: 200€

Pelaa »

Vedot

Tämän pitäisi olla Venäjän heiniä sillä Yhdysvaltain puolustuksen ei pitäisi pystyä pysäyttämään Kucherovin ja kumppanien vauhtia. Venäjä voittaa vähintään kolmella maalilla kertoimella 2.55 (Unibet) on veikkausvihjeemme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *