Venäjä eteni pudotuspeleihin

Venäjä nappasi jalkapallon maailmanmestaruuskisoissa toisen perättäisen voittonsa, kun Stanislav Cherchesovin suojatit kaatoivat alkulohkon toisessa ottelussa Egyptin 3-1 lukemin. Voiton myötä Venäjä tarttui tukevalla otteella jatkopaikkaan. Egyptille toinen perättäinen tappio tiesi sitä, että maan jatkopaikka ei ole enää sen omissa käsissä.

Ottelun parhaat palat pääset katsomaan yllä olevasta videosta.

Molemmilla mailla oli jo ensimmäisellä nelivitosella muutama hyvä paikka maalintekoon, mutta viimeistelyssä kumpikaan osapuoli ei onnistunut. Ottelun avausmaali nähtiin lopulta toisen puoliajan alussa, kun Ahmed Fathy ohjasi epäonnekseen Roman Zobnin pomppivan kaukolaukauksen omaan maaliin.

Toistamiseen Egyptin maalissa pelannut Mohamed El Shenawy joutui antautumaan tunnin kohdalla, kun Denis Cheryshev laukoi Mario Fernandesin esityöstä 2-0 lukemat taululle. Osuma oli keskikenttäpelaajan kolmas turnauksessa. Tällä maalilla hän nousi maalipörssin piikkipaikalle Cristiano Ronaldon kanssa.

Ottelun ratkaisu nähtiin kolme minuuttia myöhemmin, kun Artem Dzyuba laukoi venäjän kolmannen osuman hienon suorituksen päätteeksi. Egypti onnistui vielä kaunistelemaan loppulukemia, kun maalle tuomittiin rangaistuspotku 73. minuutilla, josta Mohamed Salah laukoi 3-1 loppulukemat.

Toisen perättäisen voiton myötä Venäjä otti tukevan otteen jatkopaikkaan. Egyptin jatkomahdollisuudet sen sijaan eivät ole enää sen omissa käsissä. Jotta Egyptillä on mahdollisuus edetä alkulohkosta jatkoon, vaatii tämä sitä, että Saudi Arabia ja Venäjä voittavat Uruguayn. Egyptin pitää puolestaan kaataa alkulohkon päätösottelussa Saudi Arabia vähintään neljällä maalilla.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

16 + 4 =

Tuorein veikkausvinkkimme

Mestarien liiga: Real Madrid - Roma klo 22:00 ke 19.9.2018

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset