Veikkausvihjeet

Tällä sivulla tarjoamme Kertoimet.com lukijoille ilmaiset veikkausvihjeet ja veikkausvinkit eri vedonlyöntilajeihin. Tarjolla on veikkausvinkit sarjoihin kuten SM-liiga, NHL, NBA, Valioliiga, jalkapallon Mestarien liiga, muiden muassa.

Luonnollisesti tarjoamme veikkausvihjeet suurimpiin urheilutapahtumiin kuten jalkapallon MM-kisat, olympialaiset, Super Bowl ja lukuisiin muihin isoihin tapahtumiin joihin on tarjolla erilaiset vedonlyöntikertoimet. Tarjoamme ilmaisvihjeet myös erityisiin viihdekohteisiin kuten Oscar-gaala, Emma-gaala, presidentinvaalit ja erilaiset TV-tapahtumat joissa valitaan voittaja ja joista voi lyödä voittajavetoa.

Tarkoituksena vetovihjeissä on valottaa veikkauskohteiden taustoja, tilastoja ja kenties raottaa hieman verhoa sisäpiiriin ja pureutua lajien ympärillä pyöriviin kuumimpiin huhuihin. Toivomme samalla että veikkausvinkit tuovat itsellesi lisää informaatiota tai pääset jo vahvistamaan hankkimaasi taustatietoa itse ottelusta.

Parannat merkittävästi mahdollisuuksiasi voittaa riihikuivaa rahaa, kun yhdistät sekä vetovihjeemme että rahanarvoiset bonuksemme.

. Näitä sivustoja suosittelemme vedonlyöntiin, veikkausvihjeet + talletusbonus erinomaisella vedonlyöntisivustolla on todella erinomainen yhdistelmä, suosittelemme!

Nappaa nyt rahanarvoinen etuus Unibetilta

unibet

Arvostelu

UnibetUusille tallettajille 100€ bonus kun talletat satasen. Lisäksi 10 € riskitönveto uusille mobiilipelaajille. Kampanja on määräaikainen.
Bonus: 100€ riskitön

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

Nordicbet
70 € ilmaisvetoina. Lisäksi 100% talletusbonus 100€ asti.
Bonus: 100€ riskitön

Pelaa »
mrgreen

Arvostelu

Mr. Green
2 x 25€ ilmaisvedot. Lisäksi kampanjoissa paljon viikottaisia ilmaisvetotarjouksia
Bonus: 50 €

Pelaa »
betfair

Arvostelu

Betfair
20 € ilmaisveto. Katso myös ajankohtaiset tarjoukset!
Bonus: 100€

Pelaa »

Uusimmat vetovihjeet

Betsafe, Unibet, Nordicbet

Manchester Cityn ja Arsenalin väliset kohtaamiset ovat olleet viime vuosina varsin vauhdikkaita ja maalirikkaita pelejä. Ikävä kyllä myös peliyhtiöt tietävät tämän ja tarjoavat pieniä kertoia yli 2,5 maalin illalle.
Lue tästä koko vinkki »

Nordicbet, Betsafe, Unibet

Peliyhtiöt pitävät Spursia selvänä ennakkosuosikkina tässä ottelussa ja syystä, sillä Crystal Palacella on hyvin paljon poissaoloja. Tämä näkyy myös kertoimissa, sillä lontoolaisten suorasta voitosta saa todella pienen kertoimen.
Lue tästä koko vinkki »

Unibet, Betsson, Nordicbet

Venäjälle tai oikeammin OAR – olympiaurheilijat Venäjältä joukkueelle on pedattu kaikki olympiakultaa varten. Vastaan finaalissa asettuu Saksa, joka päihitti lähes sensaatioma...
Lue tästä koko vinkki »

Unibet, Betsson, Nordicbet

Viikonlopun valioliigakierroksella on tarjolla huima ottelu kun kaksi liigan parhaimmistoon kuuluvaa joukkuetta kohtaavat sunnuntaina. Viikolla Mestarien liigaa pelanneet Manc...
Lue tästä koko vinkki »

Jääkiekko ja jalkapallo ovat eniten vihjatut lajit

Luonnollisesti keskitymme veikkausvinkeissämme päälajeihin ja niihin ulkomaisiin ja kotimaisiin lajeihin, jotka kiinnostavat suomalaisia veikkaajia ja vedonlyöjiä eniten. Olemme kuitenkin huomanneet, että jokaisella lajilla ovat omat kannattajakuntansa, joten älä ylläty, jos jonain päivänä näet tällä sivustolla veikkausvinkin vaikkapa Brittein saarten esivaaleista tai TV-kisailuista.

Kaikki veikkausvihjeet pyritään tuomaan viimeistään saman päivän aamuna eetteriin jolloin veikkauksen kohteena oleva ottelu tai tapahtuma on tarjolla. Joissain tapauksissa veikkausvihje tärkeään kohteeseen voi löytyä Kertoimet.com sivustolta jo hyvissä ajoin. Muista siis seurata tätä sivua ja pääsivun tuoreimmat veikkausvihjeet –palkkia ahkerasti.

Käytä vedonlyöntivihjeet hyväksesi

Veikkaajat tietävät usein kohteesta tai ottelusta enemmän kuin vedonlyöntiyhtiöiden kerroinlaskijat, joten käytä ihmeessä haalittu tieto ja napakka vetovihje hyväksesi.

Haluamme osaltamme avittaa teidän päätöstänne valita juuri se oikea kohde omalle virtuaaliselle vetolapulle. Veikkaat sitten jääkiekkoa, jalkapalloa tai vaikkapa koripalloa, liikaa tietoa ottelusta tulet tuskin koskaan saamaan. Se miten osaat suodattaa veikkausvihjeen turhan tiedon pois ja käyttää hyväksesi vain sen sinulle tärkeän tiedän, sen jätämme sinulle.

Kertoimien vertailu, veikkauskohteen analysointi ja erilaisten faktojen pureskelu voi olla veikkaajalle se viimeinen vinkki siihen, mihin omat vedonlyöntivarat laittaa. Laitamme usein peliin myös huumoria, jopa mustaa sellaista, joten liian vakavasti ei vedonlyöntiäkään tule ottaa.

Muista että lopullisen ja kenties sen parhaan päätöksen oikeasta vedonlyöntikohteesta ja vedosta teet sinä itse. Jos mielestäsi vinkkimme on väärässä ja olet tullut omissa johtopäätöksissäsi eri tulokseen, kommentoi vedonlyöntivihjettä ENNEN tapahtuman alkua. Tiedämme että ennustamien on lähes mahdotonta, mutta hyviä arvauksia eri vedonlyöntikohteiden tuloksista voimme aina tehdä. Kieli poskessa tai ilman.

Veikkausvihje: vältä tunnetta ja analysoi kertoimet huolella

Veikkausvihjeiden avulla sinulla on varmasti helpompi perustella omaa valintaasi. Keskity lajeihin ja liigoihin jotka koet tuntevasi ja joista sinulla on kokemusta. Jokaisesta lajista löytyy aina ylikertoimia, jotka tunnistat varmasti parhaiten, mikäli laji on sinulle tuttu. Aina voit toki opiskella uusia lajeja ja siihen löydät näiden sivujen kautta mainioita paikkoja aloittaa.

Kiiruhda hitaasti sopii myös vedonlyöntiin. Lyö mielellään vain yhden kohteen singlevetoja, korkeintaan kahden kohteen yhteisvetoja. Olemme huomanneet pitkän vedonlyöntitaipaleen aikana että isoja kerroinrekkoja on mukava voittaa, mutta ne osuvat turhan harvoin kohdalle. Ilmainen veikkausvihje kaikille pelaajille onkin, ota mieluummin päivittäin pieniä voittoja kuin kerran kuukaudessa iso voitto. Turvallisempaa ja varmempaa vedonlyöntiä vaikka kertoimet ja vedonlyöntivihjeet olisivat jonain päivinä aivan väärässä.

Vertaa pitkävetokohteiden kertoimia

Autamme sinut myös alkuun kerroinvertailun saralla, joka on yksi vedonlyöjän tärkeimmistä asioista. Kertoimet voivat todellakin vaihdella eri vedonlyöntiyhtiöiden väleillä ja sinun tehtäväsi on meidän avustuksella löytää ne kaikkein parhaimmat kertoimet. Sillä on todellakin väliä missä veikkaat!

Veikkaat sitten mobiilisti tai ihan turvallisesti kotisohvalta, ota vinkistä vaarin ja muodosta oma vetolappu jossa kertoimet ovat kohdillaan ja jännitettävää riittää.

Avaa siis pelitili valmiiksi mahdollisimman monelle vedonlyöntisivustolle, hyödynnä ensitallettajan bonus fiksusti hyväksesi ja ole valmiina iskemään kun löydät huippukertoimen kohteelle jota aiot pelata. Kerroinvertailu ja parhaan kertoimen etsintä on yksi vedonlyöjä tavoista tehdä ilmaista rahaa vedonlyönnillä. Pienistä puroista syntyy suurempaa kassaa pelitilille – näin se taitaa se vedonlyöjän yksi sananlaskuistakin mennä.

Aikaisempia veikkausvinkkejä

Valioliiga: Manchester United – Chelsea klo 16:05 su 25.2.2018

Valioliiga: Liverpool – West Ham klo 17.00 la 24.2.2018

Olympialaiset: Tsekki – Kanada klo 14:10 la 24.2.2018

Championship: Hull City – Sheffield United kello 21.45 23.2.2018

Eurooppa-liiga: Zenit – Celtic kello 20.00 22.2.2018

Eurooppa-liiga: Atletico Madrid – FC Kööpenhamina kello 20.00 22.2.2018

Olympialaiset: Tsekki – OAR klo 9:40 pe 23.2.2018

Mestarien liiga: Shakhtar Donetsk – AS Roma kello 21.45 ke 21.2.2018

Olympialaiset: Tshekki – USA kello 5.10 ke 21.2.2018

Olympialaiset: Kanada – Suomi klo 14:10 ke 21.2.2018

Mestarien liiga: Sevilla – Manchester United klo 21:45 ke 21.2.2018

Mestarien liiga: Bayern München – Besiktas kello 21.45 ti 20.2.2018

Mestarien liiga: Chelsea – Barcelona klo 21:45 ti 20.2.2018

Olympialaiset: Suomi – Etelä-Korea klo 14:10 ti 20.2.2018

Olympialaiset: Yhdysvallat – Slovakia kello 5.10 ti 20.2.2018

Olympialaiset: Ruotsi – Suomi klo 14:10 su 18.2.2018

Liiga: TPS – Lukko kello 17.00 la 17.2.2018

« Aikaisempia juttuja