Veikkausvihjeet

Tällä sivulla tarjoamme Kertoimet.com lukijoille ilmaiset veikkausvihjeet ja veikkausvinkit eri vedonlyöntilajeihin. Tarjolla on veikkausvinkit sarjoihin kuten SM-liiga, NHL, NBA, Valioliiga, jalkapallon Mestarien liiga, muiden muassa.

Luonnollisesti tarjoamme veikkausvihjeet suurimpiin urheilutapahtumiin kuten jalkapallon MM-kisat, olympialaiset, Super Bowl ja lukuisiin muihin isoihin tapahtumiin joihin on tarjolla erilaiset vedonlyöntikertoimet. Tarjoamme ilmaisvihjeet myös erityisiin viihdekohteisiin kuten Oscar-gaala, Emma-gaala, presidentinvaalit ja erilaiset TV-tapahtumat joissa valitaan voittaja ja joista voi lyödä voittajavetoa.

Tarkoituksena vetovihjeissä on valottaa veikkauskohteiden taustoja, tilastoja ja kenties raottaa hieman verhoa sisäpiiriin ja pureutua lajien ympärillä pyöriviin kuumimpiin huhuihin. Toivomme samalla että veikkausvinkit tuovat itsellesi lisää informaatiota tai pääset jo vahvistamaan hankkimaasi taustatietoa itse ottelusta.

Parannat merkittävästi mahdollisuuksiasi voittaa riihikuivaa rahaa, kun yhdistät sekä vetovihjeemme että rahanarvoiset bonuksemme.

. Näitä sivustoja suosittelemme vedonlyöntiin, veikkausvihjeet + talletusbonus erinomaisella vedonlyöntisivustolla on todella erinomainen yhdistelmä, suosittelemme!

Nappaa nyt rahanarvoiset edut näiltä veikkaustoimistoilta

unibet

Arvostelu

UnibetUusille tallettajille 100€ bonus kun talletat satasen. Lisäksi 10 € riskitönveto uusille mobiilipelaajille. Katso MM-kisa kampanjat!
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
mrgreen

Arvostelu

Mr. Green2 x 25€ ilmaisvedot. Lisäksi kampanjoissa paljon MM-kisatarjouksia.
Bonus: 50 €

Pelaa »
bethard

Arvostelu

BethardZlatanin lanseeraama Bethard antaa 100€ bonuksen uusille pelaajille ja 20€ takuuvedon MM-kisoihin.
Bonus: 100€

Pelaa »
karamba

Arvostelu

KarambaNetin uusin veikkaus tarjoaa 10€ ilmaisvedon uusille asiakkaille ja tehostettuja kertoimia MM-kisoihin!
Bonus: 10€

Pelaa »

Uusimmat vetovihjeet

Unibet, Nordicbet, Betsafe

Peliyhtiöt ennakoivat FC Kööpenhaminan ja Zenitin välisestä kamppailusta tasaista vääntöä, mutta Kertoimet.comin silmissä illan venäläisvierailija lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina.
Lue tästä koko vinkki »

Nordicbet, Nordicbet, Unibet

HIFK lähtee tähän otteluun ennakkosuosikkina, mutta HPK:n mahdollisuuksia ei kannata ampua täysin alas, sillä hämeenlinnalaiset ovat puolustaneet selvästi paremmin alkaneella kaudella kuin illan isäntä.
Lue tästä koko vinkki »

Unibet, Betsafe, Betsson

Mestarien liigan alkulohkon pelit jatkuvat tänään kahdeksan ottelun voimin. Moni jalkapallon ystävä kiinnittää katseensa Real Madridin ja Roman väliseen kohtaamiseen, mutta kertoimet.com uskoo, että viihdearvo tässä Estádio da Luzilla pelattavassa Benfican ja Bayern Münchenin välisessä kohtaamisessa tulee olemaan vähintään samalla tasolla kuin Santiago Bernabeulla.
Lue tästä koko vinkki »

Unibet, Nordicbet, Unibet

JYP lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina, sillä näiden kahden joukkueen materiaaleissa on valtavaero. Myöskään Jukureiden puolustuspelaaminen ei ole vakuuttanut meitä tai peliyhtiöitä alkukauden osalta.
Lue tästä koko vinkki »

Jääkiekko ja jalkapallo ovat eniten vihjatut lajit

Luonnollisesti keskitymme veikkausvinkeissämme päälajeihin ja niihin ulkomaisiin ja kotimaisiin lajeihin, jotka kiinnostavat suomalaisia veikkaajia ja vedonlyöjiä eniten. Olemme kuitenkin huomanneet, että jokaisella lajilla ovat omat kannattajakuntansa, joten älä ylläty, jos jonain päivänä näet tällä sivustolla veikkausvinkin vaikkapa Brittein saarten esivaaleista tai TV-kisailuista.

Kaikki veikkausvihjeet pyritään tuomaan viimeistään saman päivän aamuna eetteriin jolloin veikkauksen kohteena oleva ottelu tai tapahtuma on tarjolla. Joissain tapauksissa veikkausvihje tärkeään kohteeseen voi löytyä Kertoimet.com sivustolta jo hyvissä ajoin. Muista siis seurata tätä sivua ja pääsivun tuoreimmat veikkausvihjeet –palkkia ahkerasti.

Käytä vedonlyöntivihjeet hyväksesi

Veikkaajat tietävät usein kohteesta tai ottelusta enemmän kuin vedonlyöntiyhtiöiden kerroinlaskijat, joten käytä ihmeessä haalittu tieto ja napakka vetovihje hyväksesi.

Haluamme osaltamme avittaa teidän päätöstänne valita juuri se oikea kohde omalle virtuaaliselle vetolapulle. Veikkaat sitten jääkiekkoa, jalkapalloa tai vaikkapa koripalloa, liikaa tietoa ottelusta tulet tuskin koskaan saamaan. Se miten osaat suodattaa veikkausvihjeen turhan tiedon pois ja käyttää hyväksesi vain sen sinulle tärkeän tiedän, sen jätämme sinulle.

Kertoimien vertailu, veikkauskohteen analysointi ja erilaisten faktojen pureskelu voi olla veikkaajalle se viimeinen vinkki siihen, mihin omat vedonlyöntivarat laittaa. Laitamme usein peliin myös huumoria, jopa mustaa sellaista, joten liian vakavasti ei vedonlyöntiäkään tule ottaa.

Muista että lopullisen ja kenties sen parhaan päätöksen oikeasta vedonlyöntikohteesta ja vedosta teet sinä itse. Jos mielestäsi vinkkimme on väärässä ja olet tullut omissa johtopäätöksissäsi eri tulokseen, kommentoi vedonlyöntivihjettä ENNEN tapahtuman alkua. Tiedämme että ennustamien on lähes mahdotonta, mutta hyviä arvauksia eri vedonlyöntikohteiden tuloksista voimme aina tehdä. Kieli poskessa tai ilman.

Veikkausvihje: vältä tunnetta ja analysoi kertoimet huolella

Veikkausvihjeiden avulla sinulla on varmasti helpompi perustella omaa valintaasi. Keskity lajeihin ja liigoihin jotka koet tuntevasi ja joista sinulla on kokemusta. Jokaisesta lajista löytyy aina ylikertoimia, jotka tunnistat varmasti parhaiten, mikäli laji on sinulle tuttu. Aina voit toki opiskella uusia lajeja ja siihen löydät näiden sivujen kautta mainioita paikkoja aloittaa.

Kiiruhda hitaasti sopii myös vedonlyöntiin. Lyö mielellään vain yhden kohteen singlevetoja, korkeintaan kahden kohteen yhteisvetoja. Olemme huomanneet pitkän vedonlyöntitaipaleen aikana että isoja kerroinrekkoja on mukava voittaa, mutta ne osuvat turhan harvoin kohdalle. Ilmainen veikkausvihje kaikille pelaajille onkin, ota mieluummin päivittäin pieniä voittoja kuin kerran kuukaudessa iso voitto. Turvallisempaa ja varmempaa vedonlyöntiä vaikka kertoimet ja vedonlyöntivihjeet olisivat jonain päivinä aivan väärässä.

Vertaa pitkävetokohteiden kertoimia

Autamme sinut myös alkuun kerroinvertailun saralla, joka on yksi vedonlyöjän tärkeimmistä asioista. Kertoimet voivat todellakin vaihdella eri vedonlyöntiyhtiöiden väleillä ja sinun tehtäväsi on meidän avustuksella löytää ne kaikkein parhaimmat kertoimet. Sillä on todellakin väliä missä veikkaat!

Veikkaat sitten mobiilisti tai ihan turvallisesti kotisohvalta, ota vinkistä vaarin ja muodosta oma vetolappu jossa kertoimet ovat kohdillaan ja jännitettävää riittää.

Avaa siis pelitili valmiiksi mahdollisimman monelle vedonlyöntisivustolle, hyödynnä ensitallettajan bonus fiksusti hyväksesi ja ole valmiina iskemään kun löydät huippukertoimen kohteelle jota aiot pelata. Kerroinvertailu ja parhaan kertoimen etsintä on yksi vedonlyöjä tavoista tehdä ilmaista rahaa vedonlyönnillä. Pienistä puroista syntyy suurempaa kassaa pelitilille – näin se taitaa se vedonlyöjän yksi sananlaskuistakin mennä.

Aikaisempia veikkausvinkkejä

Liiga: JYP – Jukurit kello 18.30 ke 19.9.2018

Mestarien liiga: Real Madrid – Roma klo 22:00 ke 19.9.2018

Liiga: HPK – Ässät klo 18:30 ke 19.9.2018

Liiga: Sport – HIFK kello 18.30 ti 18.9.2018

Liiga: TPS – Kärpät klo 18:30 ti 18.9.2018

Veikkausliiga: TPS – FC Inter klo: 18.30 ma 17.9.2018

Veikkausliiga: RoPS – KuPS klo: 18.30 ma 17.9.2018

Mestarien liiga: Liverpool – PSG klo 22:00 ti 18.9.2018

MM-karsinnat: Ranska – Suomi klo: 18.05 su 16.9.2018

Valioliiga: Everton – West Ham klo 18:00 su 16.9.2018

Liiga: Kärpät – KalPa klo: 17.00 la 15.9.2018

Liiga: HPK – Tappara klo: 17.00 la 15.9.2018

Liiga 2018-2019 alkaa pe 14.9.2018! Lyö vetoa Liigan tapahtumista!

Liiga: KalPa – Jukurit klo: 18.30 pe 14.9.2018

Liiga: JYP – HIFK klo: 18.30 pe 14.9.2018

Koripallon MM-karsinnat: Suomi – Bosnia ja Hertsegovina klo. 19:00 to 13.9.2018

Valioliiga: Tottenham – Liverpool klo 14:30 la 15.9.2018

« Aikaisempia juttuja