Veikkausvihjeet

Tällä sivulla tarjoamme lukijoillemme veikkausvinkkejä eri lajeissa. Tarkoituksena on valottaa veikkaus kohteiden taustoja, tilastoja ja kenties raottaa hieman verhoa sisäpiiriin ja pureutua lajien ympärillä pyöriviin kuumimpiin huhuihin.

Parannat merkittävästi mahdollisuuksiasi voittaa riihikuivaa rahaa, kun yhdistät sekä vinkkimme että rahanarvoiset bonuksemme.

Nappaa nyt rahanarvoinen etuus Unibetilta

unibet

Arvostelu

UnibetUusille tallettajille 100€ bonus kun talletat satasen. Lisäksi 10 € riskitönveto uusille mobiilipelaajille. Kampanja on määräaikainen.
Bonus: 100€ + 10€ riskitön

Pelaa »

Uusimmat veikkausvinkit

Unibet, Betsafe, Nordicbet

B-lohkon toisessa ottelussa toisistaan mittaa ottavat Saksa ja Kamerun. Myös tässä pelissä on valtava panos, sillä mikäli Afrikan mestari onnistuisi kaatamaan maailmanmestarin tässä väännössä kolmella maalilla, etenisi Kamerun kaikkien yllätykseksi jatkoon B-lohkosta.
Lue tästä koko vinkki »

Unibet, Unibet, Unibet

Ottelun lähtökohdat ovat erittäin mielenkiintoiset, sillä molemmilla mailla on vielä mahdollisuus edetä alkulohkosta jatkopeleihin. Chilen kohdalla tämä tarkoittaa tasapeliä ja Australian kohdalla sitä, että maa onnistuu kaatamaan vakuuttavasti turnauksessa esiintyneen vastustajansa vähintään kahdella maalilla.
Lue tästä koko vinkki »

Betsafe, Unibet, Unibet

Espanja lähtee tähän otteluun selvänä ennakkosuosikkina, mutta ottelun lähtökohdat ovat paljon haastavammat kuin moni edes ymmärtää. Tämän vuoksi pyydämmekin lukijoiltamme syvällistä vinkin lukemista ja malttia, sillä pelin lopputulos voi olla Espanjan murskavoitto tai paljon tasaisempi peli.
Lue tästä koko vinkki »

Unibet, Unibet, Unibet

Lauantain kenties kiinnostavin matsi potkitaan Nuorten EM-kisoissa, kun Italian alle 21-vuotiaat kohtaavat alkulohkon päätösottelussa Saksan alle 21-vuotiaiden parhaimmiston. Saksa lähtee otteluun hienoisena ennakkosuosikkina, mutta Italian mahdollisuuksia tässä pelissä ei kannata aliarvioida, sillä saapasmaa tarvitsee tästä pelistä voiton hinnalla millä hyvänsä tai sen pelin tulevat päättymään alkulohkoon.
Lue tästä koko vinkki »

Suositut lajit tarkkailussa

Luonnollisesti keskitymme veikkausvinkeissämme päälajeihin ja niihin ulkomaisiin ja kotimaisiin lajeihin, jotka kiinnostavat suomalaisia veikkaajia ja vedonlyöjiä eniten. Olemme kuitenkin huomanneet, että jokaisella lajilla ovat omat kannattajakuntansa, joten älä ylläty, jos jonain päivänä näet tällä sivustolla veikkausvinkin vaikkapa Brittein saarten esivaaleista tai TV-kisailuista.

Käytä veikkaustietämyksemme hyväksesi

Veikkaajat tietävät usein kohteesta tai ottelusta enemmän kuin vedonlyöntiyhtiöiden kerroinlaskijat, joten käytä ihmeessä haalittu tieto ja napakka veikkausvinkki hyväksesi.

Haluamme osaltamme avittaa teidän päätöstänne valita juuri se oikea kohde omalle virtuaaliselle vetolapulle. Veikkaat sitten jääkiekkoa, jalkapalloa tai vaikkapa koripalloa, liikaa tietoa ottelusta tulet tuskin koskaan saamaan.

Kertoimien vertailu, veikkauskohteen analysointi ja erilaisten faktojen pureskelu voi olla veikkaajalle se viimeinen vinkki siihen, mihin omat vedonlyöntivarat laittaa. Laitamme usein peliin myös huumoria, jopa mustaa sellaista, joten liian vakavasti ei vedonlyöntiäkään tule ottaa.

Veikkausvihje: vältä tunnetta ja analysoi kertoimet huolella

Veikkausvihjeiden avulla sinulla on varmasti helpompi perustella omaa valintaasi. Keskity lajeihin ja liigoihin jotka koet tuntevasi ja joista sinulla on kokemusta. Jokaisesta lajista löytyy aina ylikertoimia, jotka tunnistat varmasti parhaiten, mikäli laji on sinulle tuttu. Aina voit toki opiskella uusia lajeja ja siihen löydät näiden sivujen kautta mainioita paikkoja aloittaa.

Vertaa kertoimia

Autamme sinut myös alkuun kerroinvertailun saralla, joka on yksi vedonlyöjän tärkeimmistä asioista. Kertoimet voivat todellakin vaihdella eri vedonlyöntiyhtiöiden väleillä ja sinun tehtäväsi on meidän avustuksella löytää ne kaikkein parhaimmat kertoimet. Sillä on todellakin väliä missä veikkaat!

Veikkaat sitten mobiilisti tai ihan turvallisesti kotisohvalta, ota vinkistä vaarin ja muodosta oma vetolappu jossa kertoimet ovat kohdillaan ja jännitettävää riittää.

Aikaisempia veikkausvinkkejä

U21 EM-kisat: Italia U21 – Saksa U21 kello 21.45 la 24.6.2017.

Formula 1: Azerbaidzan, Baku klo 16:00 la 25.6.2016

Confederations Cup: Kamerun – Australia kello 18.00 to 22.6.2017

Confederations Cup: Saksa – Chile kello 21.00 to 22.6.2017

Veikkausliiga: HJK – IFK Mariehamn klo. 18:30 to 22.6.2017

NHL palkinnot, Expansion Draft ja Nuorten pelaajien Draft

Confederations Cup: Venäjä – Portugali kello 18.00 ke 21.6.2017

Veikkausliiga: FC Inter – KuPS klo. 18:30 ke 21.6.2017

Jalkapallon EM-kisat U21: Portugali – Espanja klo. 21.45 ti 20.6.2017

Jalkapallon EM-kisat U21: Serbia – Makedonia klo. 19:00 ti 20.6.2017

Jalkapallon EM-kisat: Slovakia U21 – Englanti U21 klo. 19:00 ma 19.6.2017

Confederations Cup: Australia – Saksa klo. 18:00 ma 19.6.2017

Nyrkkeily: Robert Helenius – Jevgeni Orlov klo. 22:00 la 17.6.2017

Veikkausliiga: SJK – VPS klo. 15:00 la 17.6.2017

Veikkausliiga: FC Lahti – Ilves klo. 18:30 pe 16.6.2017

Confederations Cup: Venäjä – Uusi-Seelanti klo. 18:00 la 17.6.2017

Veikkausliiga: HJK – JJK klo. 18:30 to 15.6.2017

« Aikaisempia juttuja