Veikkausliiga: VPS – FC Inter klo 18:30 su 15.7.2017

Sunnuntain kiinnostavin ottelu Veikkausliigassa pelataan Vaasassa, jossa Vepsu isännöi Interiä. Harvemmin Kertoimet.comin toimistolla on pähkäilty yhtä ottelua niin paljon kuin tätä matsia, sillä tuntien pohtimisen jälkeen pystyimme kirjoittamaan molempien joukkueiden heikkouksista ja vahvuuksista, mutta emme nimeämään ennakkosuosikkia.

Aikaisemmat kohtaamiset

Vepsu ja Inter ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kaksi kertaa. Näistä ensimmäinen nähtiin Suomen Cupissa maaliskuussa ja toinen toukokuussa Veikkausliigassa. Inter voitti tuon maaliskuussa pelatun Suomen Cupin ottelun 2-0 –lukemin, mutta joutui myöntämään vaasalaiset 0-1 paremmaksi kaksikon toisessa kohtaamisessa.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia kaksi asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että seitsemästä edellisestä kohtaamisesta Vepsu on voittanut kaksi peliä, Inter yhden ja kolme kertaa pisteet ovat menneet jakoon. Tuo Interin Suomen Cupin voitto oli turkulaisseuralle ensimmäinen vaasalaisista kolmeen vuoteen.

Toinen mainitsemien arvoinen asia on se, että näiden kahden joukkueen seitsemässä edellisessä kohtaamisessa ei ole kertaakaan nähty kahta maalia enempää, mikä myös linjaa tuota edellämainittua tasaista lähtökohtaa.

Lyö täällä vetoa Veikkausliigasta:

unibet

Arvostelu

UnibetLaajin kohdevalikoima. Mahdollisuus katsoa jalkapallo-otteluita ilmaiseksi netissä.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonErinomaiset kertoimet jalkapalloon + yksi netin parhaista live-vedonlyönneistä.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetParas kohdevalikoima Suomen aladivarien pelaamiseen.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »

Lähtökohdat

VPS lähtee illan otteluun sarjataulukon toiselta sijalta. Vaasalaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 16 ottelua, joista heille on kirjattu seitsemän voittoa, kuusi tasapeliä ja kolme tappiota. Vepsun vahvuus tällä kaudella on ollut sen oma peli, jota se on pelannut illasta toiseen vastustajasta riippumatta. Kerrotaan samalla, että viimeisestä 14. ottelusta VPS:lle on kirjattu ainoastaan yksi tappio. Tuo tuli toukokuussa Ilvekselle.

FC Inter lähtee illan otteluun sarjataulukon kuudennelta sijalta. Turkulaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 16 ottelua, joista heille on kirjattu kuusi voittoa, viisi tasapeliä ja viisi tappiota. Interin heikkoudet kuluvalla kaudella ovat monisyiset. Jostain syystä turkulaisseuran peli meni todella usein roiskimiseksi, eikä hyökkäämisestä tule yhtään mitään. Tällaista ongelmaa turkulaisseuralla ei pitäisi olla etenkään tässä vaiheessa kautta, sillä Interin miehistö pullistelee toinen toistaan nimekkäämpiä pelaajia.

Tasainen ottelu luvassa

Ottelun lähtökohdat ovat hyvin mielenkiintoiset, sillä molemmat joukkueet ovat pelanneet tällä kaudella vieraissa paremmin kuin kotikentällään. Haastetta ennakoimiselle tuo myös se, että vaasalaiset pelaavat tulevana torstaina kotikentällään tuiki tärkeän toisen karsintakierroksen toisen osaottelun Eurooppa-liigassa Bröndbyä vastaan.

Koska ottelun lähtökohdat ovat sen verran ympäripyöreät, eikä peliyhtiöiltäkään tule apuja tässä ottelussa, niin pelataan ainoastaan sen puolesta, että molemmat joukkueet tekevät maalin. Tämäkään tipsi ei ole kiveen hakattu, sillä Vepsu on päästänyt kymmenessä edellisessä ottelussa ainoastaan kuusi maalia. Tämä veto tuntuu kuitenkin ”riskeihin” ja kertoimiin nähden kaikkein kannattavimmalta, sillä Unibet tarjoaa siihen 2.08 palautuksen.

Lyö tästä matsista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

twenty − 7 =