Valioliiga: Brighton & Hove Albion – Tottenham Hotspur klo 21.45 ti 17.4.2018

Valioliiga jatkuu tiistaina yhden ottelun voimin, kun Brighton isännöi Amex Stadiumilla Tottenhamia. Vieraat lähtevät otteluun selvänä ennakkosuosikkina ja syystä, sillä näiden kahden joukkueen materiaaleissa on valtava ero lontoolaisseuran hyväksi. NordicBet, Betsafe ja Betsson tarjoavat otteluun cashoutin.

Aikaisemmat kohtaamiset

Brighton ja Tottenham ovat kohdanneet toisensa historian saatossa 13 kertaa. Näistä peleistä Brighton on voittanut kolme, kahdesti pisteet ovat menneet jakoon ja kahdeksan kertaa kentältä on poistunut voittajana illan vierasjoukkue.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa kolme asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että Brighton on voittanut edellisen kerran Spursin huhtikuussa 1983. Tuon jälkeen osapuolet ovat mitanneet paremmuuttaan kolmesti ja joka kerta Tottenham on voittanut pelin.

Toinen mainitsemisen arvoinen asia ovat kotijoukkueen maalit, sillä kotijoukkue on onnistunut kaksikon kuudessa edellisessä kohtaamisessa maalinteossa vähintään kerran. Viidessä tuoreimmassa väännössä kotijoukkue on joka kerta tehnyt vähintään kaksi maalia.

Tästä pääsemmekin kätevästi kolmanteen tilastolliseen faktaan, joka liittyy niin ikään maaleihin, sillä joukkueiden kuudessa edellisessä kohtaamisessa on joka kerta nähty vähintään kaksi osumaa.

Brightonin otteluennakon pääset katsomaan alla olevasta videosta:

Näitä sivuja suosittelemme Valioliigaan:

Lähtökohdat

Brighton lähtee illan otteluun sarjataulukon 13. sijalta. Chris Hughtonin suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 33 ottelua, joista joukkueelle on kirjattu kahdeksan voittoa, 11 tasapeliä ja 14 tappiota. Viidestä viimeisestä matsista Brightonille on kirjattu yksi voitto, kolme tappiota ja yksi tasapeli.

Tottenham puolestaan lähtee illan otteluun sarjataulukon neljänneltä sijalta. Mauricio Poccettinon suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 33 ottelua, joista lontoolaisseuralle on kirjattu 20 voittoa, seitsemän tasapeliä ja kuusi tappiota. Viidestä viimeisestä pelistä Spursille on kirjattu kolme voitta, yksi tasapeli ja yksi tappio.

Ennakoidut kokoonpanot

Molemmilla joukkueilla on otteluun lähdettäessä pieniä loukkaantumishuolia, sillä ennakkotietojen mukaan kotijoukkueelta sivussa ovat Steve Sidwell ja Davy Pröpper. Vierailta taas puuttuu ennakkotietojen mukaan Harry Winks, Kyle Walker-Peters sekä Danny Rose.

Brighton (4-4-1-1):
Ryan – Bong, Dunk, Duffy, Scheletto – Izquierdo, Kayal, Stephens, Kockaert – Grob – Murray.

Tottenham (4-2-3-1):
Lloris – Aurier, Sanchez, Vertonghen, Davies – Wanyama, Dembele – Moura, Eriksen, Heung-Min – Kane.

Tottenham ennakkosuosikki

Tottenham lähtee otteluun ennakkosuosikkina ja myös Kertoimet.com vinkkaa pelaamaan vierasjoukkueen voittoa, sillä näiden kahden joukkueen materiaaleissa on valtava ero Spursin hyväksi. Vaikka Tottenham on selvä ennakkosuosikki, on Brightonilla pieni yllätys mahdollisuus olemassa, koska voittamalla tämän pelin Spurs käytännössä varmistaa paikan Mestarien liigaan. Näin ollen vierailijalla saattaa olla pieni henkinen kipsi päällä ainakin pelin alussa.

Ne jotka eivät halua tyytyä Spursin pieneen suoraan kertoimeen voivat kokeilla vaihtoehtoisia kohteita. Näitä hyviä vaihtoehtoisia kohteita meidän mielestämme ovat molempien joukkueiden maali ja yli 2,5 maalin peli. Unibet tarjoaa molempien joukkueiden maalille 1,84 ja vähintään kolmen maalin pelille 1,74 kertoimen.

Tuota molempien joukkueiden maalia me perustelemme sillä, että Tottenham on pitänyt maalinsa puhtaana kuudessa edellisessä pelissään ainoastaan kerran. Samaan aikaan Brighton on jäänyt kotikentällään kuudessa edellisessä pelissä maaleitta ainoastaan kerran.

Tuota yli 2,5 maalin iltaa me perustelemme taas sillä, että Tottenhamin kuudessa edellisessä pelissä on joka kerta nähty vähintään kolme maalia. Brightonin yhdeksässä edellisessä kotipelissä on puolestaan jääty ainoastaan kaksi kertaa alle kolme maalin. Nämä ovat tulleet joukkueen kahdessa edellisessä kotipelissä.

Lyö tästä matsista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 − 2 =