Presidentinvaalit 2018: Lyö vetoa

Veikkaus ei tätä kohdetta uskalla listoilleen ottaa, mutta netissä parhaimmilla vedonlyöntitoimistoilla sitä voi pelata: Presidentinvaalit 2018.

Kyllä, taas ne tulevat. Presidentinvaalit. Juurihan saimme ihastella miten Sauli Niinistö hurmasi koko kansan ja jätti Pekka Haaviston nuolemaan näppejään Presidentinvaalien toisella kierroksella 2012. Vuoden 2018 presidentinvaalit tulevat todennäköisemmin olemaan hieman poikkeavat, sillä nyt ei uskota edes siihen toiseen kierrokseen, joka puolestaa tarkoittaa sitä, että Sauli Niinistö tulee saamaan yli puolet kaikkien äänestäjien äänistä.

Sauli Niinisto on sanonut että tuloillaan oleva jälkikasvu oman vaimonsa ja kummitytto Jenni Haukion kanssa ei olisi Vaalivauva, mutta kyllähän tämä nyt osuu täydellisesti kohdilleen. Onhan siellä nyt kalenterista katsottu milloin on vaalit, mihin aikaan olisi hyvä synnyttää ja missä kohtaa sitten olisi Saulinkin hyvä pitää sitä isyyslomaa. Ai eivai? No, uskokaa mitä tahdotte. Eikä tällä ole mitään väliä, Saulista tulee nyt presidentti näissä vaaleissa ja piste. Ja kyllähän hän on paras ehdokas tästä kaartista, ilman muuta.

Sauli Niinistön kerroin on Unibetillä seuraavaksi presidentiksi 1.01, tätä voisi verrata ehkä FC Barcelonan ja Mäntyharjun Pallo-veikkojen jalkapallo-otteluun. Pitäisi käydä todella peikkomainen flaksi jos joku muu tämän setin voittaisi. Harmillista etteivät vedonlyöntitoimistot ole tähän kohtaan ottaneet mitään tasoitusvetoa, olisihan se ollut kiva lyödä Paavo Väyrysen puolesta veto, tasoitus olisi pitänyt varmasti olla jotain 50-60% luokkaa ainakin?

Suomen seuraava presidentti

Vetofirmojen mielestä Sauli Niinistö on murskaava suosikki presidentiksi. Niinistön voitolle on tarjolla kertoimeksi vain 1,01. Ja näin ovat olleet gallup-lukemat jo pidemmän aikaa. Yksi jännityksen kohde lienee se, meneekö Niinistö läpi jo ns. heittämällä, eli ensimmäisellä kierroksella. Kaikki viittaa tähän ja mikäli jostain syystä haluat prosentin koron omalle rahalle, laita betsit Sauli Niinistölle.

Unibet:
Sauli Niinistö 1,01
Pekka Haavisto 18.00
Laura Huhtasaari 26.00
Paavo Väyrynen 31.00
Tuula Haatainen 61.00
Matti Vanhanen 61.00
Merja Kyllönen 101.0
Nils Torvalds 501.0

Lyö tästä kohteesta vetoa Unibetillä »
 

Mielenkiintoisempi kohde Unibetillä on eri ehdokkainen ja presidentinvaalien under / over ääniosuus -vedot.

Miten esimerkiksi Paavo Väyrynen pärjää? Ei Paavo lähde vaaleista kulumallakaan, huhujen mukaan ehdokas sai tarvittavat kannattajakortit kasaan vasta aivan viime hetkillä ja osa näistä korteista olisi ollut joulukortteja ja käyntikortteja. Betsikohde Muki-Paavon kohdalla on yli / alle 4.5% äänistä, Unibetin kertoimet 1.70 – 2.02. Ohan se ihan suoraan todettava että suurin osa näistä ehdokkaista on pelkkiä statisteja, mutta varmasti tekee hyvää omalle poliittiselle imagolle ja maineelle olla mukana presidentinvaaleissa ehdokkaana. Kyllähän siellä omaa näkemystään saa sanottua Vaalitenteissä ja nämä ovat pelkkää plussaa seuraavia eduskunta- ja kunnallisvaaleja ajatellen. Laskelmoitu juttu.

Paavo haastaa Niinistöä vaalitenteissä ikivanhoilla asioilla:

Tässä muut betsikohteet ääniosuuksista:
Sauli Niinistö, 68.5%, yli 1.85, alle 1.85
Pekka Haavisto, 11.0%, yli 1.85, alle 1.85
Matti Vanhanen, 3.5%, yli 1.80, alle 1.90
Tuula Haatainen, 3.5%, yli 1.90, alle 1.80
Laura Huhtasaari, 6.5%, yli 1.72, alle 2.00
Merja Kyllönen, 2.0%, yli 1.85, alle 1.85

Unibet ei antanut kertoimia Linus Torvaldsille.

Äänestysprosentti

Voit mm. betsata onko vaaleissa yli vai alle 70% äänestysprosentti. Viime vaaleissa se oli ensimmäisellä kierroksella ulkosuomalaiset mukaan lukien 69,7%, joten olisiko trendi alaspäin? Tämä kohde oli vuoden 2012 vaaleissa, nyt Unibetin prosentit ovat hieman eri…

Unibet, vuoden 2012 kohde:
Toisen kierroksen äänetysprosentti 75.99% tai alle: 1,38
Toisen kierroksen äänestysprosentti 76% tai yli: 2,80

Unibet, vuoden 2018 kohde:
Toisen kierroksen äänetysprosentti alle 70,00%: 1.80
Toisen kierroksen äänestysprosentti yli 70,00%: 1.90
Lyö tästä kohteesta vetoa Unibetillä »
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 × 2 =