Jalkapallon MM-kisat: Uruguay – Venäjä klo 17.00 ma 25.6.2018

Jalkapallon maailmanmestaruuskisat jatkuvat tänään neljän ottelun voimin. Toisin kuin aikaisemmin, nyt lohkojen päätöspelit pelataan päällekkäin. Päivän tarjonnan aloittaa tämä Uruguayn ja Venäjän välinen kamppailu, jossa panoksena on lohkovoitto. NordicBet, Betsson ja Betsafe tarjoavat päivän kaikkiin MM-peleihin cashoutin. Unibet puolestaan tarjoaa MM-otteluita sivuillaan pelaaville Jackpotin.

Aikaisemmat kohtaamiset

Uruguay ja Venäjä ovat kohdanneet toisensa historian saatossa kerran. Tämä nähtiin toukokuussa 2012, jolloin osapuolet ottivat mittaa ystävyysottelussa. Tuossa pelissä pisteet menivät jatkoon 1-1 tuloksella. Uruguayn osuman kamppailussa viimeisteli Luis Suarez ja Venäjän maalin puolestaan iski Aleksandr Kerzhakov.

Maiden edellisen kohtaamisen maalikoosteen pääset katsomaan alla olevasta videosta.

Näitä sivuja suosittelemme MM-jalkapalloon:

Molemmat maat varmistaneet jatkopaikan

Uruguay avasi MM-kisat niukalla 1-0 voitolla Egyptistä. Maan sankariksi tuossa ottelussa nousi puolustaja Jose Gimenez, joka puski Uruguaylle voittomaalin pelin lopussa. Alkulohkon toisessa ottelussa Uruguay otti mittaa Saudi Arabiasta. Myös tämä ottelu päättyi Uruguayn 1-0 voittoon. Ottelun ainokaisen tuossa pelissä viimeisteli Luis Suarez. Se mikä näissä molemmissa peleissä Uruguaylla on ollut yhteinen tekijä, on tehokkuus, sillä Uruguay on luonut molemmissa peleissä useamman hyvän paikan, mutta viimeistely on tökkinyt.

Kisaisäntä Venäjä puolestaan aloitti MM-kisat komealla 5-0 voitolla Saudi Arabiasta. Maan hahmoja avausottelussa olivat Aleksandr Golovin 1+2, Artem Dzyuba 1+1 ja Denis Cheryshev 2+0. Alkulohkon toisessa ottelussa Venäjä otti mittaa Egyptistä. Tuo ottelu päättyi Venäjän 3-1 voittoon. Myös tässä pelissä Dzyuba ja Cheryshev onnistuivat maalinteossa. Näin kahden pelin yhteinen tekijä on ollut se, että molemmissa peleissä Venäjä on pelannut vahvan toisen puoliajan, jolloin se on paketoinut ottelut.

Tähän alkulohkon kolmanteen otteluun lähdettäessä lähtökohdat ovat molemmille maille selvät, sillä se kumpi näistä osapuolista voittaa tämän pelin, tulee voittamaan myös A-lohkon. Tästä pääsemmekin tämän pelin kulminaatiopisteisiin, jotka löytyvät Venäjän puolustuksesta ja Uruguayn hyökkäyksestä.

Venäjä on pelannut tähän mennessä pitkä päätyyn peliä ja iskenyt niistä maaleja. Tämä taktiikka toimi sekä Saudi Arabiaa että Egyptiä vastaan. Tähän peliin Stanislav Cherchesov joutuu kuitenkin muutamaan taktiikkaa, sillä Uruguaylla on niin kova topparikaksikko, ettei Venäjä enää tule voittamaan pääpalloja tai saamaan kakkospalloja yhtä helposti kuin aikaisemmin. Uruguayn hyökkäyksen me nostimme esille siksi, ettei kaksikko Cavani-Suarez ole vielä pelannut sillä tasolla, jota miehiltä on odotettu. Parivaljakko on kyllä järjestellyt toisilleen paikkoja, mutta se viimeinen terävyys on vielä puuttunut pelistä.

Ennakoidut kokoonpanot

Uruguay (4-4-2):
Muslera – Caceres, Godin, Gimenez, Varela – Rodriguez, Vecino, Bentancur, Sanchez – Cavani, Suarez.

Venäjä (4-2-3-1):
Akinfeev – Fernandes, Kutepov, Ignashevich, Zhirkov – Gazinskij, Zobnin – Samedov, Golovin, Cheryshev – Dzyuba.

Seuraa heitä:

Uruguay: Diego Godin, Jose Gimenez, Edison Cavani ja Luis Suarez.
Venäjä: Igor Akinfeev, Juri Zhirkov, Denis Cheryshev ja Artem Dzyuba.

Tasainen ottelu luvassa

Uruguay lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta Venäjää ei missään nimessä pidä aliarvioida, sillä maalla on kaksi komeaa voittoa alla. Voimasuhteiden ennakoimista hankaloittaa myös se, että Venäjän puolustusta ei ole testattu tämän turnauksen aikana vielä kunnolla.

Moni kuitenkin olettaa, että Uruguayn hyökkääjät repivät maan puolustuksen tässä pelissä palasiksi, mutta nämä näkemykset eivät ole saaneet tuulta purjeisiinsa kahden ensimmäisen pelin osalta, sillä juurikin viimeistely on tuottanut Uruguaylle murheita tämän turnauksen aikana.

Luotetaan kuitenkin siihen, että Uruguay tulee viemään tämän matsin nimiinsä ja pelataan maan voittoa sekä Edison Cavanin osumaa. NordicBet ja Betsafe tarjoavat Uruguayn voitolle 2.65 kertoimen. Cavanin maaliin parhaan kertoimen tarjoaa puolestaan Unibet, joka antaa hyökkääjän maaliin 2.80 palautuksen.

Lyö tästä matsista vetoa Betsafella »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

nineteen + eleven =