Jalkapallon MM-kisat: Uruguay – Saudi Arabia klo 18.00 ke 20.6.2018

Jalkapallon MM-kisojen seitsemäs pelipäivä tarjoaa kolme ottelua. Päivän keskimmäisessä ottelussa toisistaan mittaa ottavat Uruguay ja Saudi Arabia. Uruguay lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina, mikä näkyy myös peliyhtiöiden kertoimissa. Kuuma kysymys kuuluukin, kuinka monella maalilla maa tulee tämän matsin voittamaan, sillä suoria vetoja tässä ottelussa ei kannata pelata. NordicBet, Betsson ja Betsafe tarjoavat päivän kaikkiin MM-peleihin cashoutin. Unibet puolestaan tarjoaa MM-otteluita sivuillaan pelaaville Jackpotin, jossa voi voittaa 10 000 euroa.

Aikaisemmat kohtaamiset

Uruguay ja Saudi Arabia ovat mitanneet historian saatossa paremmuuttaan kaksi kertaa aikaisemmin. Nämä molemmat kohtaamiset ovat olleet ystävyysotteluita. Maiden ensimmäinen vääntö nähtiin maaliskuussa 2002. Tuossa pelissä Saudi Arabia oli parempi 3-2 lukemin. Kaksikon toinen kohtaaminen nähtiin lokakuussa 2014. Tässä pelissä pisteet menivät puolestaan jakoon 1-1 tuloksella.

Maiden edellisen kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan alla olevasta videosta.

Näitä sivuja suosittelemme MM-jalkapalloon:

Lähtökohdat otteluun

Uruguay avasi MM-urakkansa niukalla 1-0 voitolla Egyptistä. Tuo lopputulos ei kerro koko totuutta ottelusta, sillä Uruguay loi kamppailun temmellyksessä useamman hyvän paikan maalintekoon, mutta viimeistely tökki pahemman kerran. Maan onneksi Atleticon puolustaja Jose Maria Gimenez puski Uruguaylle vapaapotkusta tärkeän voiton varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla.

Jos Uruguaylla oli ongelmia MM-avauksessa viimeistelyn kanssa, niin samaa ei voi sanoa Saudi Arabiasta, joka oli turnauksen avausottelussa aikalailla aseeton Venäjää vastaan. Tuosta Saudi Arabian hampaattomuudesta kertoo osittain myös se, että maa hävisi avausottelunsa 5-0 lukemin, vaikka Stanislav Cherchesov suojatit viljelivät pitkää palloa päätyyn läpi ottelun.

Itse ottelun lähtökohdat ovat molemmille maille selvät. Mikäli Saudi Arabia häviää tämän pelin, on maan MM-pelit taputeltu alkulohkon jälkeen. Mikäli Saudi Arabia saa puolestaan napattua edes pisteen tästä pelistä, niin maan jatkohaaveet pysyvät elossa. Tasapeli tietää samalla myös sitä, että Venäjä varmistaa jatkopaikkan 16 parhaan joukkoon.

Seuraa heitä ottelussa:

Uruguay: Edison Cavani, Luis Suarez ja Diego Godin.
Saudi Arabia: Yahya Al Shehri, Salem Al Dawsari ja Mohammad Al-Sahlawi.

Ennakoidut kokoonpanot

Molemmat maat pääsevät otteluun parhaalla kokoonpanollaan, sillä kummallakaan osapuolella ei ole ennakkotietojen mukaan poissaoloja.

Uruguay (4-3-1-2):
Muslera – Caceres, Godin, Gimenez, Varela – Nandez, Vecino, Bentacur, Arrasvaeta – Suarez, Cavani.

Saudi Arabia (4-1-4-1):
Al Muaiouf – Al Buruayk, Hawsawi, Hawsawi, Al Shahrani – Otayf – Al Shehri, Al Jassam, Al Faraj, Al Dawsari – Muwallad.

Uruguay selvä ennakkosuosikki

Uruguay lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina ja myös Kertoimet.com uskoo maan voittoon, vaikka Oscar Tabarezin suojatit eivät olekaan voittaneet historian saatossa Saudi Arabiaa kertaakaan. Tätä Uruguayn voittoa me perustelemme sillä, että maiden materiaaleissa on valtava ero Uruguayn hyväksi.

Koska Uruguayn suorasta voitosta saa niin pienen kertoimen, vinkkaa Kertoimet.com pelaamaan tässä ottelussa vaihtoehtoisia vetoja. Valitettavasti näissä vaihtoehtoisissa vedoissa useimpien ”normaalien” pelien kertoimet on vedetty niin alas, ettei näitä kannata pelata.

Tämän vuoksi lapulle kannattaa laittaa se, että Luis Suarez laukoo vähintään kolme kertaa kohti Saudi Arabian maalia. Tähän vaihtoehtoon Unibet tarjoaa Pelaajan ja joukkueen laukaisut kohdassa 2,00 kertoimen. Toinen ok vaihtoehto on pelata ottelun tapahtumat kohdassa rangaistuspotkun puolesta, johon peliyhtiö tarjoaa 2,60 palautuksen.

Nuo molemmat yllämainitut vaihtoehdot ovat hyviä, sillä Saudi Arabian puolustus tulee olemaan ongelmissa sekä Suarezin että Edison Cavanin kanssa tässä ottelussa. Uruguaylla riittää laatua kaksikon takaakin, jonka vuoksi tuo rangaistuspotku on omalla tavalla vieläkin parempi vaihtoehto, kuin Suarezin kolme laukausta kohti maalia.

OLE TARKKANA MITÄ PELAAT!

Kerrotaan vielä lopuksi, että ainakin Unibetilla kannattaa unohtaa erilaiset ottelun monivetokohteet ja vetoyhdistelmät, sillä näiden kertoimet ovat naurettavia. Esimerkiksi Suarezin ja Cavanin tekemiin maaleihin peliyhtiö tarjoaa 2,30 palautuksen. Me emme ymmärrä, millä laskuopilla 1,58 x 1,63 kertoimista tulee 2,30? Parasta on kuitenkin tämä, että Unibet tarjoaa yli 3,5 maalin otteluun paremman kertoimen (2,60), kuin sille että Uruguay voittaa ja ottelussa nähdään yli 3,5 maalia (2,40). What!? (Hahahaahahaa)

Näiden erilaisten yhdistelmävetojen kertoimet pitäisivät olla merkittävästi parempia, sillä näissä vedoissa pelataan useampaa asiaa. Tuossa ensimmäisessä vedossa pelataan kahden, ei siis yhden pelaajan maalia. Toisessa vedossa vaaditaan, että Uruguay voittaa ja ottelussa nähdään vähintään neljä maalia. Miksi kukaan haluaa pelata näin idioottimaista vetoa, kun paremman kertoimen saa pienemmällä riskillä. Paketoidaan tämä vinkki vanhan kansan kuuluisaan mietelauseeseen: Se ei ole tyhmä joka pyytää, vaan joka maksaa.

Lyö tästä matsista vetoa Unibetilla ja osallistu 10 000 euron jackpot arvontaan »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 × two =