Copa America: Uruguay – Japani klo 02:00 pe 21.6.2019

Copa America 2019 Uruguay – Japani vedonlyöntivihje ja kertoimet
Uruguay lähtee murjomaan tässä pelissä Japania maanrakoon. Japanin nuori joukkue otti rumasti 0-4 turpaan Chileltä, joten tässä pelissä lukemat voivat olla kutakuinkin samat eli 4-0. Jos nyt lähdetään liikkeelle siitä että Uruguay tämän voittaa niin erilaisia mahdollisuuksia vedonlyöntiin on runsaasti.

Barcelonan kolmikko taas kasassa ensi kaudella? Neymar palaamassa Barcan väreihin, mutta lähteekö Suarez?

Uruguay – Japani kertoimet

Kertoimet ovat kyllä surulliset Japanille, olisiko tässä jopa isomman tasoitusvedon paikka? Japani on lähtenyt pelaamaan Copaan melkoisen kokemattomalla jengillä ja se näkyi kokenutta Chileä vastaan. Olihan siellä yritystä, mutta jos kentällä on useampia peuroja ajovaloissa, ei siitä tule oikein mitään. Tämä voi olla se keissi tässä pelissä.

Pitkävetokertoimet tässä pelissä esimerkiksi Unibetillä ovat 1.17 – 7.20 – 15.00, joten Japanille ei pahemmin mahdollisuuksia anneta. Kertoimien mukaan Uruguayltä odotellaan ainakin paria maalia, sillä yli 1.5 maalia on saanut kertoimeki 1.28, yli 2.5 maalia 1.94, yli 3.5 maalia jo 3.50 ja yli 4.5 maalia 7.00. Uskotko että Uruguay tekee yli 5.5 maalia? 16.00 kerroin on kova. Ehkä tulosvetoon 2,3,4 voisi olla sopiva, painotus tuonne loppupäähän.

Japanin maaliin ei uskota, yli 0.5 maalia 2.35 kerroin ja alle 0.5 maalia 1.57. Kumpaa sinä betsaat?

Nordicbetin futistripla: 10€ + 25€ ilmaisvedot jalkapalloon:

Futisviheriöillä riittää pelattavaa läpi kesän. Lunasta 10 € ilmaisveto jalkapalloon viikoittain lyömällä vähintään 10 euron futistripla (minimikerroin 1.50/kohde). Eikä siinä kaikki: jos lyöt kampanjaviikon aikana vetoa vähintään 250 eurolla, saat 25 € riskittömän vedon seuraavana maanantaina!

OTA NORDICBETIN FUTISTRIPLAEDUT TÄSTÄ »

Kertoimet.com NordicBet futistripla mainos
.

Uruguay – Japani tilastot

Uruguay ryöpytti avausmatsissa Ecuadoria 4-0 ja tässä voi olla tulossa ihan samanlaiset lukemat. Japani hävisi Chilelle 4-0 ja Uruguay ja Chile tulevat ratkomaan keskinäisessä pelissä tämän lohkon voiton. Interin Matias Vecino joutuu jättämään turnauksen kesken loukkaantumisen takia, mutta Lucas Torreira tullee paikkaamaan miestä keskikentällä.

Japanin kokoonpano tulee olemaan melkoinen yllätys, jotain tarttis tehdä, mutta materiaali ei ole kauhean laaja. Joukkueet ovat kohdanneet 2008 vuoden jälkeen neljä kertaa ja 2018 voiton vei Japani 4-3 lukemin. Sitä ennen Uruguay vei 2014 pelin 0-2, 2013 lukemin 2-4 ja 2008 1-3. Nyt taitaa olla Uruguayn aika pistää voittosarakkeeseen värinää.

Lyö vetoa kaikista Copa America 2019 peleistä tästä:

Ennakoidut kokoonpanot

Uruguayn tähtinippu saanee jalkeille melkein parhaan mahdollisen kokoonpanon jalkeille. Japania vastaan tämä riittää oikein hyvin, sillä nälkää riittää. Ja jos sen lohkovoiton haluaa ottaa, nyt kannatta niitä maaleja kannattaa latoa.

Uruguay oletuskokoonpano, 4-4-2

Muslera – Laxalt, Gimenez, Godin, Caceres – Lodeiro, Torreira, Bentancur, Nandez – Suarez, Cavani

Kuten sanottua, Japani on liikkeellä todella nuorella ja kokemattomalla jengillä. Aika paha ennustaa mitä sieltä tällä kertaa tulee, tällä kokoonpanolla joukkue lähti Chileä vastaan.

Japanin oletettu kokoonpano, 4-2-2

Osako – Sugioka, Ueda, Tomiyasu, Hara – Nakajima, Nakayama, Sibasaki, Abe – Okazaki, Kubo

Uruguay – Japani ennakko

Japani lähtee taistelemaan tuulimyllyjä vastaan ja tuntuu että maalin tekeminen voisi olla tälle joukkueelle iso juttu tässä ottelussa. Uruguay tulee antamaan isän kädestä, joten 4-0 lukemien toistuminen ei ole mikään mahdottomuus. Matsiin on tarjolla paljon erilaisia vedonlyöntikohteita, joten betsaa vaikka Suarezin maalia tai Japanin Messin, Kubon byyriä. Jompikumpi sieltä tulee, veikataan ensimmäistä.

Tätä rallia luvassa tässäkin pelissä?

Klikkaa ja pelaa tasoitusvetoa Unibetilla »
Klikkaa ja pelaa maalintekijävetoa Betssonilla »
Klikkaa ja pelaa tulosvetoa NordicBetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *