Unibet riehuu pelimarkkinoilla – Osti jo toisen peliyhtiön lyhyen ajan sisään

Ruotsalainen Unibet Group plc on ostanut iGame Holding plc:n ja kaikki sen tytäryhtiöt. iGame Group on vedonlyöntiin erikoistunut, Pohjoismaissa ja Keski-Euroopassa toimiva pelioperaattori. Kaupan toteutuminen edellyttää viranomaisten hyväksyntää, ja sen odotetaan toteutuvan vuoden 2015 kolmannen neljänneksen jälkipuoliskolla.

Unibet maksaa iGame Groupista ja sen tytäryhtiöistä kaupan toteutuessa 59 miljoonaa euroa. Lisäksi yhtiö maksaa vielä lisäkauppahinnan, joka on korkeintaan 20 miljoonaa. iGamen bruttotulo kuuden viimeisen kuukauden aikana on olllut 13,7 miljoonaa ja käyttökate 4,7 miljoonaa. Vuoden 2015 toisella neljänneksellä aktiivisten asiakkaiden määrä oli 75 000.

iGamen nykyinen toimitusjohtaja Tommi Maijala ja muut johtoryhmän jäsenet jatkavat yrityksessä ja sitoutuvat toteuttamaan liiketoimintasuunnitelmaa seuraavan kolmen vuoden ajan. iGamella on 130 työntekijää, joista suurin osa työskentelee Maltalla.

– Olemme innoissamme, että meistä tulee osa Unibetia. Luotan täysin heidän strategiaan ja arvostan suuresti työtä, jota Unibet on tehnyt rahapeli- ja vedonlyöntialalla. Kaupan myötä myös asiakkaamme saavat selkeitä hyötyjä, kuten nykyistä laajemman pelitarjonnan. Lisäksi kykymme kasvaa ja kehittää toimintaamme tarjoaa myös työntekijöillemme uusia mahdollisuuksia, kertoo iGamen toimitusjohtaja Tommi Maijala.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

ten + 20 =

Tuorein veikkausvinkkimme

Jalkapallon MM-kisat: Ranska - Peru klo 18.00 to 21.6.2018

Ranska lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina, mikä näkyy myös peliyhtiöiden kertoimissa. Tämän vuoksi onkin suositeltavaa, että pelaajat ottavat tässä pelissä vaihtoehtoiset vedot käyttöön.

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset