Unibet riehuu pelimarkkinoilla – Osti jo toisen peliyhtiön lyhyen ajan sisään

Ruotsalainen Unibet Group plc on ostanut iGame Holding plc:n ja kaikki sen tytäryhtiöt. iGame Group on vedonlyöntiin erikoistunut, Pohjoismaissa ja Keski-Euroopassa toimiva pelioperaattori. Kaupan toteutuminen edellyttää viranomaisten hyväksyntää, ja sen odotetaan toteutuvan vuoden 2015 kolmannen neljänneksen jälkipuoliskolla.

Unibet maksaa iGame Groupista ja sen tytäryhtiöistä kaupan toteutuessa 59 miljoonaa euroa. Lisäksi yhtiö maksaa vielä lisäkauppahinnan, joka on korkeintaan 20 miljoonaa. iGamen bruttotulo kuuden viimeisen kuukauden aikana on olllut 13,7 miljoonaa ja käyttökate 4,7 miljoonaa. Vuoden 2015 toisella neljänneksellä aktiivisten asiakkaiden määrä oli 75 000.

iGamen nykyinen toimitusjohtaja Tommi Maijala ja muut johtoryhmän jäsenet jatkavat yrityksessä ja sitoutuvat toteuttamaan liiketoimintasuunnitelmaa seuraavan kolmen vuoden ajan. iGamella on 130 työntekijää, joista suurin osa työskentelee Maltalla.

– Olemme innoissamme, että meistä tulee osa Unibetia. Luotan täysin heidän strategiaan ja arvostan suuresti työtä, jota Unibet on tehnyt rahapeli- ja vedonlyöntialalla. Kaupan myötä myös asiakkaamme saavat selkeitä hyötyjä, kuten nykyistä laajemman pelitarjonnan. Lisäksi kykymme kasvaa ja kehittää toimintaamme tarjoaa myös työntekijöillemme uusia mahdollisuuksia, kertoo iGamen toimitusjohtaja Tommi Maijala.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 × five =

Tuorein veikkausvinkkimme

Liiga: Tappara - TPS klo: 18.30 pe 24.11.2017

Kierroksen kärkikamppailu isketään Hakametsässä, jossa toisistaan mittaa ottavat Tappara ja TPS. Peliyhtiöt pitävät Tapparaa ennakkosuosikkina, mutta historia tietää puhua TPS:n voittoa, sillä kaksikon seitsemästä edellisestä ottelusta Kirvesrinnat ovat voittaneet ainoastaan kerran.

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset