Unibet näyttää Pikkuhuuhkajien Liettua-ottelun suorana

Suomen alle 21-vuotiaiden jalkapallomaajoukkue jatkaa EM-karsintojaan perjantaina Liettuassa. PeliyhtiöUnibet näyttää ottelun verkkosivuillaan ilmaiseksi ja suomeksi selostettuna. Gargzdaissa pelattava ottelu alkaa perjantaina kello 19.00 ja sen selostaa Juhavaltteri Salminen suomeksi.

Pikkuhuuhkajien EM-karsinnat ovat alkaneet tahmeasti, sillä neljästä ensimmäisestä ottelustaan Suomi ei voittanut ainuttakaan. Viime vuoden puolella Suomi hävisi Tanskalle ja pelasi tasapelit Färsaaria, Puolaa ja Georgiaa vastaan.

Suomen keräämä kolmen pisteen saldo oikeuttaa lohkon jaettuun jumbopaikkaan juuri Liettuan kanssa. Joukkueilla on vielä pieni mahdollisuus nousta lohkon kakkospaikalle ja yltää jatkokarsintoihin, mutta se vaatii liki virheetöntä suoritusta sekä kilpakumppanien epäonnistumisia lohkovaiheen loppusuoralla.

Suomen peräsimeen tuli viime vuoden lopulla Juha Malinen, joka vaihtoi Rovaniemen Palloseuran valmentamisen U21-maajoukkueen luotsaamiseen. Malisen karsintadebyytti oli marraskuussa Tbilisissä pelattu Georgia-ottelu, joka päättyi 2–2-pistejakoon ja pettymykseen.

Peliyhtiö Unibet näyttää Suomen perjantaisen Liettua-ottelun verkkosivuillaan suorana lähetyksenä. Ottelun katsominen vaatii rekisteröitymisen, minkä lisäksi pelitilillä on oltava rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24 tunnin aikana. Pelin katsominen on kuitenkin ilmaista, sillä vedonlyöntipakkoa ei ole.

Pikkuhuuhkajien matsia pääset katsomaan tästä linkistä »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

18 − one =

Tuorein veikkausvinkkimme

Valioliiga: West Ham - Chelsea su 23.9.2018

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset