Tulosveto

tulosveto

Tulosvetoa netissä. Huomaa kiinteät kertoimet.

Tulosveto on vedonlyöntipeli jossa veikataan yksittäisen ottelun lopputulosta, poislukien jatkoaika ja rangaistuslaukaukset.

Kansainväliset toimistot tarjoavat tulosvetoon aina kiinteät kertoimet ja paremman palautusprosentin kuin Veikkaus. Kiinteiden kertoimien ansiosta tiedät aina voittosi lopullisen kertoimen.

Tulosvetoa voi netissä pelata todella laajalla kohdevalikoimalla ja korkeilla kertoimilla lajista riippumatta. Juuri nyt vedonlyöntitoimistoista Unibet tarjoaa kattavimman valikoiman tulosvetoja Jääkiekon MM-kisoihin.
Yleisesti ottaen Tulosvetoa voi pelata lähes joka ottelusta. Mm. Valioliigasta, NHL:stä, Veikkausliigasta ja Jääkiekon SM-liigasta tulosvetoa voi pelata kaikissa otteluissa. Netissä tulosvetoa pelataan kiinteillä kertoimilla, joten listoilta voi jo vetoa lyödessä poimia parhaat kertoimet.

Suosittelemme Tulosvetoon

unibet

Arvostelu

UnibetNetin tasokkain vedonlyöntisivu, todella paljon erilaisia tulosvetokohteita.
Bonus: 100€ + 10€ riskitön

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetParas valikoima tulosvetoa suomalaisiin kohteisiin.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betfair

Arvostelu

BetfairVetopörssissä voit pelata tulosvetoa muita vastaan. Usein hyviä ylikertoimia.
Bonus: 100€

Pelaa »

Netin kertoimien salaisuus

Syy siihen, että netistä saa tulosvetoon parempia kertoimia on kaksijakoinen.

Ensimmäinen selittävä tekijä on palautusprosentti. Netin vedonlyöntitoimistot palauttavat sisään otettuja rahoja voittoina pelaajille huomattavasti suuremmalla prosentilla kuin Veikkaus.

Toinen syy on asiakaskunta. Netissä vedonlyöntitoimistojen tärkeimmät asiakkaat eivät tule Euroopasta, vaan Aasiasta.

Aasialaiset pelaavat surutta suosikkijoukkueensa puolesta, joten tasapeleille ja varsinkin vähemmän suosittujen joukkueiden voitoilla saa netistä selviä ylikertoimia. Ja ylikertoimet on helppo poimia jo pelatessa, koska lopullisen kertoimen näkee suoraan.

Tämä pätee myös yksilölajeissa. Itse asiassa se pätee niissä vielä voimakkaammin. Nyrkkeilyssä ennakkosuosikin kerroin on usein aivan liian pieni, mutta se ei haittaa: aasialaiset pelaavat silti surutta suosikin puolesta. Suomalaisten kannattaa tutkia tarkasti altavastaajan kertoimia.

Miksi juuri nämä sivut Tulosvetoon?

Laajat kohdevalikoimat
Nämä kolme sivustoa tarjoavat Tulosvetoon kohdevalikoiman, josta ennen listojen näkemistä ei välttämättä osannut edes uneksia. Sen sijaan, että pelaisit mitä on tarjolla, voit näillä sivuilla pelata mitä haluat.

Tulosveto löytyy joka kohteeseen mm. seuraavista sarjoista: Valioliiga, Serie A, Bundesliiga, Veikkausliiga, NHL, Allsvenskan. Muista sarjoista kohteita on tarjolla osaan peleistä, esimerkiksi Mestis on Tulosveto-listoilla parilla kohteella per kierros. Käytännössä jalkapallon, jääkiekon ja Formula 1:n(!) ystävät voivat lyödä Tulosvetoa ihan mistä haluavat.

Suomenkielisiä
Näillä vedonlyöntitoimistot ovat suomenkielisiä. Voit pelata suomeksi ja myös asiakaspalvelu auttaa suomeksi.

Luotettavia
Nämä ovat pitkäikäisiä, tunnettuja ja luotettavia sivustoja, joten niiden kanssa ei synny ongelmia.

Helpot talletukset, nopeat nostot
Rahan tallettaminen näille sivustoille on helppoa. Voittojen nostaminen käy nopeasti ja rahat maksetaan mukisematta ja nopeasti.

Verovapaita
Näiden sivustojen voitot ovat suomalaisille pelaajille täysin verovapaita. Tämä on erityisen tärkeää Tulosvedossa, jossa voittokohteiden kertoimet voivat huidella jopa sadoissa.

Pelaa tulosvetoa Unibetilla »

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 + 13 =