KHL: TsSKA Moskova – Jokerit klo 18.30 to 22.3.2018

Helsingin Jokereiden kausi jatkuu tänään Moskovassa, jossa vastaan luistelee läntisen konferenssin viidennessä puolivälieräottelussa TsSKA. Ottelun lähtökohdat ovat hyvin selvät. Jokereiden pitää voittaa tämä matsi tai kesäloma alkaa. Historia ei kuitenkaan lupaile Jokereille hyvää, sillä Jukka Jalosen suojatit ovat voittaneet siellä historiassa kerran. Tämä nähtiin lokakuussa 2016.

Aikaisemmat kohtaamiset

Joukkueet ovat kohdanneet kuluvalla kaudella toisensa kuusi kertaa. Näistä kuudesta kohtaamisesta kaksi nähtiin runkosarjassa ja neljästi joukkueet ovat kohdanneet pudotuspeleissä. Runkosarjassa voitot menivät 1-1, mutta läntisen konferenssin puolivälieräsarjaa TsSKA johtaa voitoin 3-1.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia katsoessa useampi asia pistää silmään, joten listataan ne selvyyden vuoksi allekkain, jotta jokainen pysyy kärryillä.

1. TsSKA on voittanut joukkueiden viidestä edellisestä kohtaamisesta kolme peliä.
2. Joukkueiden kahdeksassa edellisessä kohtaamisessa on nähty ainoastaan kerran yli viisi maalia.
3. Vierasjoukkue ei ole voittanut kaksikon kuudessa edellisessä kohtaamisessa kertaakaan 1. erää (3-3-0).
4. Vierasjoukkue ei ole voittanut kaksikon kuudessa edellisessä kohtaamisessa kertaakaan 2. erää (3-3-0).
5. Jokerit on tehnyt TsSKA:ta vasta kolmessa edellisessä ottelussa ainoastaan yhden maalin.
6. Jokerit on voittanut KHL-historiansa aikana Moskovassa TsSKA:n ainoastaan kerran.

Näitä sivuja suosittelemme KHL:ään:

Lähtökohdat

Ottelun lähtökohdat ovat hyvin selvät. Jokereiden pitää voittaa tämä ottelu tai helsinkiläisseuran pelaajat voivat alkaa varailemaan rantamatkoja etelästä. Tämä onkin helpommin sanottu kuin tehty, sillä Jokerit on tehnyt joukkueiden neljässä edellisessä kohtaamisessa ainoastaan kaksi maalia. TsSKA on puolestaan pommittanut niitä kymmenen.

Jokereiden lähtökohtia vaikeuttaa entuudestaan poissaolot, joiden vuoksi joukkueen puolustuksessa on nähty useampi hyökkääjä. Näihin poissaoloihin Jokerit ei ole kaatunut, mutta eipä ainakaan helpota maalintekoa, joka on ollut Jokereille tässä sarjassa vaikeaa.

TsSKA ennakkosuosikki

TsSKA lähtee otteluun ennakkosuosikkina ja myös Kertoimet.com uskoo kotijoukkueen voittoon. Tätä me perustelemme historialla sekä Jokereiden lähtökohdilla. Koska kotijoukkueen suorasta voitosta saa kuitenkin niin pienen kertoimen, vinkkaa Kertoimet.com pelaamaan tässä pelissä vaihtoehtoisia kohteita.

Näitä hyviä vaihtoehtoisia kohteita tässä kohteessa ovat TsSKA:n -1 tasoitusvoitto ja kotijoukkueen maalit. Unibet tarjoaa TsSKA:n maalin tasoitukselle 1,94 kertoimen ja kotijoukkueen yli 2,5 maalin illalle 1,76 kertoimen.

Lyö tästä matsista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 × four =