MM-kisat: Tsekki – Saksa klo. 21:15 to 23.5.2019

Torstaina pelataan jääkiekon MM-kisoissa puolivälierät ja Bratislavan kohtaavat naapurimaat Tsekki ja Saksa.

Tsekki on pitänyt tätä Slovakian turnausta lähes kotikisoinaan kun he etenivät B-lohkosta jatkoon toisena Venäjän jälkeen häviten vain juuri lohkovoittajalle. Toni Söderholmin valmentama Saksa voitti viimeisessä alkulohkon ottelussaan juuri Suomen 2-4 ja tämä voitto nosti heidät Yhdysvaltojen ohi kolmanneksi saaden huomattavasti helpomman puolivälierävastuksen.

Suuren kotiyleisön edessä pelaava Tsekki on ottelussa selkeä suosikki, mutta hyvin puolustava Saksa voi järjestää jälleen yllätyksen niin kuin he tekivät viime vuoden olympialaisissa tullen toiseksi. Unibet tarjoaa tähän otteluun kertoimet 1.33 – 5.75 – 7.50

unibet 100€ riskitönveto bonusmainos

Tsekin hyökkäys on huippukunnossa

Tsekin hyökkäys Jakub Voracekin (3+12), Michal Frolikin (7+7) ja Simon Dominikin (4+7) johdolla on toiminut erinomaisesti ja maa tekikin seitsemässä alkulohkon ottelussa yhteensä 39 maalia, joka oli Ruotsin jälkeen toiseksi suurin määrä. Tuolla määrällä he ovat kuitenkin tehokkain joukkue sillä nuo 39 maalia ovat tulleet 249 laukauksesta. Tämä siitäkin huolimatta että he jäivät ainoassa tappio-ottelussaan nollille Venäjää vastaan vaikka siinnäkin oli paikkoja. Tuo oli heidän ainoa ottelunsa jossa he jäivät alle viiden maalin.

Tsekin peli perustuu juurikin hyökkäykseen ja kovaääninen yleisö kannustaa heitä jatkuvasti ylöspäin. Tsekin hyökkäyksen kovuutta nostaa myös seikka että suurin osa maaleista on tullut 5v5 pelissä sillä ylivoimalla Tsekki on vasta turnauksen 11. sijalla.

Tsekin yli 3.5 maalia on tarjolla RedBetillä kertoimella 1.76.

MM-KISAT 2019: LUNASTA RISKITÖN VETO JOPA 40€ ASTI REDBETILTÄ >>

Pystyykö Saksa puolustamaan voiton

Saksa on pelannut näissä kisoissa vain yhden huonon ottelun ja se oli joukkueen 8-1 tappio Kanadalle. Se oli myös ainoa kerta tässä turnauksessa kun joukkue päästi enemmän kuin kolme maalia yhden ottelun aikana. Joukkueen puolustus ja maalivahtipeli on pelannut erinomaisesti ja on tällä hetkellä kisojen neljänneksi paras. Tässä ottelussa kohtaavat siis turnauksen tehokkain hyökkäys ja neljänneksi paras puolustus.

Jos Saksa pystyy pitämään tämän hyvän hyökkäyksen alle kolmessa maalissa niin silloin heillä on mahdollisuus yllätykseen. Saksa onnistui alkulohkossa itse tekemään vain 18 maalia joka on kaikista puolivälieräjoukkueista pienin määrä joten montaa maalia he eivät saa päästää jos mielivät voittaa.

Saksa yli 2 maalia on tarjolla Unibetillä kertoimella 2.75.

Kertoimet.com suosittelee näitä vedonlyöntisivuja

nordicbet

Arvostelu

NordicBetNetin suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaisia pelikohteita.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
mrgreen

Arvostelu

Mr. Green
Rahapelialan gaaloissa palkintoja rohmunnut MrGreen laajensi vuonna 2017 vedonlyöntiin. Veikkauspuolella tarjolla nyt harvinaisen mehukas bonus.
Bonus: 100€ ilmaisveto

Pelaa »
unibet

Arvostelu

UnibetLukemattomia kertoja palkittu vedonlyöntisivusto. Myös Kertoimet.com:n suosikki.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

Come OnNetin uusin vetosivu on aloittanut ryminällä: huippulaatua alusta asti.
Bonus: 300€

Pelaa »
spinsports

Arvostelu

SpinsportsHyvät kertoimet sekä peräti 200€ arvosta ilmaisvetoja tervetuloalahjaksi.
Bonus: 200€

Pelaa »

Vedot

Saksa pystyy hyvin yllättämään Tsekin jos kotijoukkue pelaa hieman liian ylimielisesti. Saksan puolustus on hyvä niin kuin Suomi itsekin näki. Veikkausvihjeemme tähän otteluun on Saksa +2 tasoitusveto joka antaa hyvän 1.96 kertoimen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *