TPS möyhensi Sportin Turussa

Turun Palloseura venytti pisteputkenaan jo kolmen ottelun mittaiseksi, kun Kalle Kaskisen suojatit kaatoivat Gatorade Areenalla Vaasan Sportin maalein 7-2 (2-1, 0-1, 5-0). Loppulukemista on turha vetää sen suurempaa päätöstä, sillä turkulaisten maaleista viisi syntyi päätöserässä. TPS:n hahmoja ottelussa olivat 2+1 tehot summannut Tomi Kallio (2+1) sekä kolme syöttöpistettä keränneet Lucas Ekeståhl-Jonsson, Ilari Filppula ja Patrik Virta.

TPS karkasi jo avauserässä Eric Perrinin ja Erik Nyströmin maaleilla kahden maalin karkumatkalle, mutta Sport kiri Oskari Mannisen sekäAri Gröndahlin osumilla tasoihin. Kamppailun ratkaisu nähtiin päätöserän ensimmäisen kympin aikana, kun Jasper Lindsten ja Tomi Kallio veivät turkulaiset toisen kerran kahden maalin karkumatkalle. Tuon neljännen takaiskun jälkeen Sport selkäranka mureni ja TPS pääsi kaunistelemaan loppulukemia vielä Petrus Palmun, Tomi Kallion ja Eric Perrinin osumilla.

– Oli aika hankala peli. Ensimmäiset kaksi erää olivat meiltä todella surkeaa peliä, mutta kolmannessa erässä saimme otetta ja pelasimme kauden parhaan kaksikymmentäminuuttisen. Sport ei missään nimessä ollut niin huono, mitä lukemat kertovat. He pelasivat kaksi erää hyvää kiekkoa, mutta kolmas oli meidän mikä sitten ratkaisi tämän pelin, TPS:n Eric Perrin kertoi pelin jälkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 × 1 =

Tuorein veikkausvinkkimme

Liiga: Tappara - TPS klo: 18.30 pe 24.11.2017

Kierroksen kärkikamppailu isketään Hakametsässä, jossa toisistaan mittaa ottavat Tappara ja TPS. Peliyhtiöt pitävät Tapparaa ennakkosuosikkina, mutta historia tietää puhua TPS:n voittoa, sillä kaksikon seitsemästä edellisestä ottelusta Kirvesrinnat ovat voittaneet ainoastaan kerran.

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset