Liiga: TPS – Kärpät klo 18:30 ti 18.9.2018

Liiga: TPS – Kärpät ti 18.9.2018 vedonlyöntivihje ja kertoimet
Tiistai kello 18:30 18.9.2018

Tiistaina Turussa nähdään kova ottelu, kun TPS saa vieraaksi aina kovan Oulun Kärpät. Kertoimien perusteella mustavalkoiset eli kotijengi on tässä pelissä iso suosikki, mutta voi Kärpällä olla tässä ihan hyvät mahdollisuudet. Kertoimet 2.20 – 4.10 – 2.80 paljastaa Unibetin suosikin otteluun.

Katseet kiinnittyvät Kaapo Kakkoon:

TPS – Kärpät kertoimet

Otteluun löytyy kaikilta vedonlyöntisivuilta jälleen runsaasti vedonlyöntikohteita ja näistä yksi voisi olla vaikkapa maalien määrä ensimmäisessä erässä. Mikäli uskot että pelin ensimmäiseen erään tehdään pari maalia eli yli 1.5, lyö kohde kiinni Unibetin kertoimella 1.98. Jos taas uskot siihen, että ottelussa kyttäillään yksi erä ja tehdään korkeintaan se yksi maali jompaankumpaan päähän, 1.76 on kerroin alle 1.5 maalille Unibetilla.

TPS:n kahdessa ottelussa on tehty varsinaisella peliajalla nyt yhteensä 7 maalia, se tietää 3,5 maalin keskiarvoa. Kärpät on pelannut vasta sen yhden matsin ja Kalpa-pelissä tehtiin neljä maalia varsinaisella peliajalla. Kielisikö tämä siitä, että tässä jäädään nyt alle 5.5 maalin, 1.67 ja jopa alle 4.5 maalin (2.35 Unibet)?

Kaapo Kakko on tämän alkaneen kauden yksi isoimmista ennakkosuosikeista tulokastittelin saavuttajaksi. 3.75 on kerroin sille että junnu onnistuu kärppiä vastaan Unibetillä. Vieraiden Aleksi Heponiemi on Kakon pahin vastustaja tulokaskisassa, Heponiemen kerroin maalintekoon on 4.90. Käy myös tarkastamassa paljonko Rasmus Kuparin kerroin maalintekoon on.

TPS – Kärpät tilastot

TPS on ehtinyt pelata Liigaa jo pari peliä, ensimmäisessä pelissä TPS voitti HPK:n jatkoajalla, toisen ottelun se voitti Porissa lukemin 1-4. Kärpät on pelannut vain yhden ottelun ja siinä se hävisi jatkoajalla KalPalle lukemin 2-3.

Turussa TPS on napannut Kärppänahan neljä kertaa peräkkäin ja viimeisestä Kärppien varsinaisella peliajalla nappaamasta voitosta on jo 2,5 vuotta. Tuo tapahtui 19.3.2016, sen jälkeen Kärpät on toki voittanut mutta tämä tapahtui 28.3.2018.

10 viime kohtaamista Turussa ottelut on menneet 5-3-2 ja maaliero 20-18. Tämä tietää keskiarvolla 2-2 tulosta ja alle 4.5 maalia. Molemmilla kyllä riittää hyökkäyskalustoa vahvempaankin taistoon, mutta joukkueet lähtevät tästä hakemaan molemmat voittoa. Tiukan niukkaa taistoa on luvassa.

Lyö vetoa Liigasta näillä sivuilla:

Ennakoidut kokoonpanot

TPS:n avauskokoonpano oli Ässiä vastaan seuraava, pieniä muutoksia voi tähänkin tulla. TPS:n ykkösessä on kyllä kova kolmikko:

Kakko, Filppula, Budish – Kaskinen, Lukka
Björkstrand, Palve, Nurmi – Forsström, Ekeståhl-Jonsson
Kuru, Karvonen, Väyrynen – Heikkinen, Eronen
Nieminen, Virtanen, Pajuniemi – Koski

Kärppien avaus Kalpaa vastaa oli seuraavanlainen, sielläkin riittää taitoa ykkösessä ja toki muissa kentissä, etenkin kakkoskentässä pelaavat Kupari ja Heponiemi ovat huimia tulevaisuuden lupauksia:

Lindsten, Lasu, Leskinen – Ohtamaa, Mäkelä
Pyörälä, Kupari, Heponiemi – Kivihalme, Hakanpää
Ikonen, Kristof, Koblizek – Kukkonen, Niemelä
Sailio, Humaloja, Karvinen – Ronkainen

TPS – Kärpät ottelun vedonlyönti

Tähän Liigan huippukohteeseen on tarjolla taas mukavasti betsattavaa. Telian livestreamit ovat osalla käyttäjistä toimineet ja osalla ei, toivottavasti oma arpa on myös osunut. Melkoista säätöä on vielä ainakin parin kierroksen jälkeen havaittavissa kun esimerkiksi ensimmäisellä erätauolla näytetään jo statseja koko ottelusta… Laita livevedonlyönnin kohteet valmiiksi hollille ja ole valmiina betsaamaan kun h-hetki on käsillä.

Lyö tästä Liiga-ottelusta vetoa Unibetilla »

Heponiemen parhaita paloja viime kaudelta:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

eleven + 20 =