TPS ja Honka jakoivat pisteet

Sarjanousijat FC TPS ja Esport Honka jakoivat tiistaina Turussa pelatussa ottelussa pisteet 0-0 tuloksella. Lopputuloksen myötä espoolaiset venyttivät pisteputkeaan jo kuuden ottelun mittaiseksi. Turkulaiset puolestaan eivät ole onnistuneet tekemään tällä kaudella yhdessäkään kotiottelussa maalia. Näin ollen TPS:n maaliton putki Veritas Stadionilla on jatkunut jo 450. minuuttia.

Ensimmäinen puoliaika Turussa oli varovaista peliä puolin ja toisin. Espoolaiset hallitsivat pallollista peliä hienokseltaan, mutta maalinteossa kumpikaan osapuoli ei onnistunut. Puoliajan vaarallisimmat tilanteet tarjoutuivat Lucas Kaufmannille ja Elias Ahteelle. Kaufmann laukoi omassa paikassaan pallon viereiselle parkkipaikalle, kun taas Ahde kaadettiin läpiajossa, mutta rankkaria tilanteesta ei vihelletty.

Toinen puoliaika noudatteli ensimmäisen varovaista kaavaa. Molemmilla joukkueilla oli omat hallinnalliset hetkensä, mutta viimeistelyssä kumpikaan osapuoli ei edelleenkään onnistunut. Puoliajan paras paikka nähtiin 54. minuutilla, kun Youness Rahimi pääsi nousemaan vaarallisesti kotijoukkueen maalille, mutta hyökkääjän veto viuhui maalin ohi.

– Kyllähän tulos harmittaa. Meillä oli hyvä hallinta lähes koko pelin, mutta emme saaneet maalia tehtyä. Viimeiset syötöt olivat heikkoja ja TPS puolusti hyvin oman boksinsa. Samaan kastiin menee tämä peli, kuin viime vuoden ottelut turkulaisia vastaan, Esport Hongan laitahyökkääjä Kasperi Liikonen kertasi ottelua seuran verkkosivuilla.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

18 − four =

Tuorein veikkausvinkkimme

Veikkausliiga: FC Inter – FC Honka kello 14.30 su 21.10.2018

Kierroksen kenties mielenkiintoisin matsi pelataan Turussa, jossa FC Inter isännöi FC Honkaa. Espoolaiset lähtevät otteluun selvinä ennakkosuosikkeina ja syystä, sillä Interillä on ollut tuloksen kanssa todella vaikeaa FC Honkaa vastaan.

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset