Teräväisen tehoilut on huomattu myös NordicBetilla

Maailman kovimman kiekkoliigan kuumin puheenaihe viimepäivinä on ollut Carolinan Hurricanesin suomalaistehokaksikko Teuvo Teräväinen-Sebastian Aho. Myös peliyhtiöNordicBet on huomannut duon hyvät otteet, jonka seurauksena Teräväinen valittiin menneen NHL-viikon parhaaksi pelaajaksi.

Keskiviikkoyönä Hurricanes otti NY Rangersilta nenään tylyin 1-6 -lukemin, mutta Ahon maaliputki jatkui Teräväisen syötöstä. Tappiosta huolimatta Teräväinen-Aho duo on ollut komeassa vedossa viimeisen 11 päivän aikana, sillä kaksikko on iskenyt Carolinalle viidessä edellisessä ottelussa 21 tehopistettä. Näillä tehoilla Teräväinen (5+6) ja Aho (5+5) ovat NHL:n tehokkaimmat pelaajat tällä hetkellä.

Vaikka Teräväinen ja Aho ovatkin varastaneet palstatilat rapakon tuolla puolen, suomalaisten pistepörssiä tällä hetkellä johtaa Aleksandr Barkov: 21 ottelua, 21 pistettä. Pelin vähemmän pelannut Teräväinen on saalistanut 20 pistettä. Mikko Rantasella pisteitä on 19, Aholla 18 ja Patrik Laineella 16. Viime yönä kaksi tehopistettä mieheen saalistaneet Mikael Granlund ja Mikko Koivu ovat 14 pisteessä.

Vedonlyöntiyhtiö NordicBet arvelee, että Barkov johtaa suomalaisten sisäistä pörssiä myös vuoden vaihtuessa. ”Sashan” kerroin tälle näkemykselle on 3.50. Teräväinen kärkkyy kertoimissa kakkosena (3.75), Laine ja Aho kolmosena kertoimella 5.00. Toinen pelikohde NordicBetillä löytyy siitä, ketkä kaikki mahtuvat suomalaisten tehopisteissä kolmen parhaan joukkoon.

[nordicBet style=”button”]NordicBetin laajaan NHL-valikoimaan pääset tutustumaan tästä. »[/nordicbet]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fifteen − 10 =

Tuorein veikkausvinkkimme

Mestarien liiga: Real Madrid - Roma klo 22:00 ke 19.9.2018

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset