Tasoitusvedot

Tasoitusveto on vedonlyöntipeli, jossa toiselle joukkueelle lasketaan tietty määrä maaleja lisää (tai pois).

Tasoitus voi olla kokonaisia maaleja tai sisältää puolikkaan, mikä poistaa tasapelin mahdollisuuden.

Parhaat sivustot tasoitusvetojen pelaamiseen

Tasoitusvedot ovat parhaimmillaan sivustoilla, joissa on kattavin valikoima pelimuotoja. Keskivertosivustoilla tasoitusvedot ovat yleensä tarjolla vain tärkeimmissä otteluissa.

unibet

Arvostelu

UnibetNetin kattavin valikoima tasoitusvetoja lajiin kuin lajiin.
Bonus: 100€ + 10€ riskitön

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonHyvä valikoima tasoitusvetoja ja hyvät kertoimet.
Bonus: 100€

Pelaa »
betway

Arvostelu

BetwayNiukahko valikoima tasoitusvetoja, mutta hyviä kertoimia niihin peleihin, jotka tarjolla ovat.
Bonus: 100€

Pelaa »

Lisätietoja

Tasoitusvedoista tekee houkuttelevia erityisesti se, että aasialaiset vedonlyöjät suosivat niitä. Aasialaiset tapaavat pelata suositumman joukkueen puolesta, joten suosikkijoukkueiden (ManU, Chelsea, jne) kertoimet painetaan pohjaan ja vastustajille tarjotaan ylikertoimia. Tasoitusveto on läheistä sukua draw-no-bet ja moneyline vedoille, voit lukea niistä täältä.

Tasoitus on useimmiten +1 tai +2 maalia heikommalle joukkueelle. Tasoitusveto pelataan tällöin kuin mikä tahansa pitkävedon kohde, mutta tasoituksen saaneelle joukkueelle lasketaan enemmän maaleja.

Esimerkiksi jos peli päättyy 3-1 ja hävinneellä joukkueella oli tasoitus +2, peli päättyi tasoitusvedon näkökulmasta 3-3.

Tasoitus voi olla myös puolikas maali, vaikka 0,5 tai 1,5 maalia. Jos tasoitus sisältää puolikkaan vain toiselle joukkueelle, ottelu ei voi päättyä tasan. Tämä on hyvin yleinen käytäntö jalkapallon lisäksi koripallossa, jossa tasoitus on usein jotain väliltä 2,5 – 8,5.

tasoitusveto

Kun Brasilia kohtaa Pohjois-Korean jalkapallossa, saadaan kunnon kerroin vasta kunnon tasoituksella.

Esimerkkinä tästä: Jos matsi päättyy 3-2 ja hävinneen joukkueen tasoitus oli 1,5, ottelu päättyi vedonlyönnin näkökulmasta 3-3,5, eli häviäjä voitti tasoitusvedossa.

Vielä harvinaisemmassa tasoitusvetojen muodossa molemmat joukkueet saavat puolikkaan tasoitusta. Toinen joukkue voi esimerkiksi saada -0,5 ja toinen +0,5. Tällainen ottelu voi päättyä tasan, jos se päättyy juuri oikein.

Esimerkiksi +0,5 ja -0,5 tasoituksilla 1-2 päättyvä peli päättyy 1,5 – 1,5 eli tasan.

Kaikista harvinaisimmassa tasoitusveto pelissä tasoitus on kolme neljäsosaa eli 3/4 tai 0,75 tai yksi neljäsosa eli 1/4 tai 0,25. Tällainen tasoitus tarkoittaa, että panos jaetaan tasan lähimmille puolikkaille.

Esimerkki: +0,75 tasoitus tarkoittaisi, että puolet panoksesta on pelattu tasoitukselle +1 ja puolet tasoitukselle +0,5.

Näistä 1/4 ja 3/4 tasoituksista kannattaa pysytellä kaukana, ennen kuin on sisäistänyt yksinkertaisempien tasoitusvetojen merkityksen. Tämä ei ole sikäli ongelma, että useimmat vedonlyöntitoimistot tarjoavat yleensä enimmäkseen kokonaisen ja puolikkaan maalin tasoituksia.

Aasialaisten suosikkeja

Tasoitusvedot ovat erittäin suosittuja Aasiassa.

Puolikkaan maalin sisältäviä tasoituksia jopa usein kutsutaan Asian Handicap -vedoiksi, sillä aasialaiset (jotka pelaavat paljon vedonlyöntiä) haluavat pelata kohteita, joissa ei ole tasapeliä.

Tästä aasialaisten peli-innosta johtuen kertoimia kannattaa seurata tarkasti: aasialaiset pelaavat usein suosikkijoukkueita ja ennakkosuosikkeja, joten vähemmän suositut joukkueet ja altavastaajat tarjoavat usein ylikertoimia, kun vedonlyöntisivut ovat painaneet suosikin (erityisesti ManU, Liverpool) kertoimet pohjiin

Pelaa tasoitusvetoa Unibetillä »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

seven + six =