Liiga: Tappara – Sport klo 17:00 la 23.9.2017

Kukapa olisi uskonut että kuuden pelatun ottelun jälkeen Tappara ei mahdu edes kuuden parhaan joukkueen joukkoon ja kärvistelee ennen tätä ottelua tappioputkessa? Lauantaina vastaan tulee Vaasan Sport, joka on valmiiksi väsytetty perjantain pelissä Ässiä vastaan. Kotivoittohan tässä taitaa olla ainoa oikea odotus?

Tapparan tappioputki – käynnistysvaikeuksia?

Ei Tapparalla selkeästi kaikki ole Liigan tässä vaiheessa ihan kondiksessa, se on sanottava. Jukka Rautakorven Tappara on varmasti vetänyt syksyllä vielä melkoista kuntokuuria ja jalat sakkaa, päästä puhumattakaan. Maailnteon tuska paistaa katsomoon saakka ja mm. taiteilijasielu Tomas Zaborsky leijailee ihan unten mailla. Siitä osoituksena 0+0 tehot ja tehopörssissä -4 lukema. 22 laukausta ja onhan se lähellä ollut. Koko ajan tulee lähemmäksi se hetki kun se ensimmäinen piste tai maali sieltä napsahtaa, sen jälkeen voikin napsua oikein kunnolla. Maalikuninkaaksi povatut Zaborsky ja Kristian Kuusela ovat aloittaneet kauden todella vaisusta, Kuusela sentään on saanut aikaiseksi tehot 1+1. Tapparan kultakypärä pelissä on puolustaja Aleksi Salonen, joka teki JYPiä vastaan kaksi maalia.

Sportin taival on alkanut varsin tuskaisesti ja ei tätä via Dolorosaa varmasi auta se että Markus Kankaanperä meni hölmöilemään älyttömän pitkän pelikiellon itselleen. Kokeneelta puolustajalta aivan aivoton temppu, varsinkin kun tiesi että rangaistukset ovat koventuneet. Perjantain voitetun Ässä-pelin jälkeen Ari Gröndahl ja Michael Parks ovat olleet tehokkaimmat pelaajat viidellä pisteellä kuudessa pelissä. Tehoja odotellaan etenkin Ville Viitaluomalta ja Joel Kivirannalta. Tuleeko tässä pelissä?

Näitä sivuja suosittelemme Liigaan:

Kotijoukkue Tappara on suosikki

Niin se Tappara oli suosikki myös JYPiä vastaan ja hyvin kotijoukkue pelin aloittikin. JYP polkaisi kuitenkin traktorin käyntiin ja lanasi lopulta 3-4 voittoon. Maistui varmasti makealle ja olihan tuossa voitossa vedonlyöntikertoimet kohdillaan. Edellinen Tappara – Sport päättyi 4-5 rankkareiden jälkeen, joten olisiko tässä dejavuta tarjolla?

Sitä edellinen matsi päättyi 6-5, tuota ennen 2-3. Mikäli tarkastellaan näiden joukkueiden kuutta viimeisintä peliä, niissä on Vaasassa ja Tampereella taottu yhteensä 44 maalia varsinaisella peliajalla. Tuo tekee jo keskiarvoksi yli 7 maalia per peli. Lauantai-ilta ja väsynyt Sport vastaan ärsytetty Tappara, kyllä tässä maalijuhlan ainekset ovat Hakametsän kattilassa olemassa. Laitetaan nyt ainakin yli 4.5, yli 5.5 ja yli 6.5 kiinni ja katsotaan tärppäävätkö peräti kaikki.

Tappara – Sport vedonlyönti ja kertoimet

Kotijoukkue on suosikki, se on selvää. Kahden tappion kyllästämä kirvesrinta teroittaa itsensä tähän otteluun niin että vaasalaiset saavat kyytiä. Ajoittain jopa JYP oli purjeessa Tapparaa vastaan, mutta tässä ottelussa se ketsuppipurkki avautuu nyt kunnolla. Olisi ihme jos Sport pystyisi roikkumaan pelissä mukana tasapelin tai voiton myötä, kyllähän tuolloin se valmentajapalli alkaisi jo porkkanapöksyjen alla lepattamaan. Rohkeasti vetoja Tapparalle, hieman isommallakin tasoituksella.

Kuusela ja Zaborsky taitavat tehdä tässä ottelussa maalin, onnistumisia tullee monelle muullekin. Syödään sitten se virtuaalinen hattu jos ei näin ole. Vaikka Sport hienon voiton Ässistä ottikin, on Hakametsä vaasalaisille liian paha paikka.

Unibet kertoimet:

Maalintekijä, Kuusela / 3.75, Peltola / 3.25, Kärki / 3.50
Maalintekijä, Nenonen / 4.10, Parks / 5.00, Vauhkonen / 5.00
Alkutilanne 0-1, 1.81 – 6.40 – 2.85
Alkutilanne 0-2, 2.70 – 5.30 – 2.00
Tulosveto 4-1 / 12.00, 5-1 / 23.00, 5-2 / 18.00

Lyö tästä matsista vetoa Unibetillä »

NordicBet kertoimet:

Maalien lukumäärä, yli 4.5 / 1.64, yli 5.5 / 2.25
Kotijoukkue voittaa ja tekee yli 3.5 maalia / 1.96
Ensimmäinen maali ajassa 00:00 – 09:59
Tekee pisteen, Zaborsky / 1.60, Kuusela / 1.60
Tekee pisteen, Parks / 2.10, Vauhkonen / 2.30

Lyö tästä matsista vetoa Nordicbetillä »
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

four − 1 =