Liiga: Tappara – Pelicans klo 17:00 la 10.2.2018

Tappara kohtaa lauantaina kotihallissaan Pelicansin. Kummallakaan ei olisi varaa tässä vaiheessa kautta menettää pisteitä, joten odotettavissa on jälleen mainio taistelu pisteistä. Tappara sai huilata perjantaina kun Pelicans sai vastaansa kotihallissaan HIFK:n. Miten tuo peli vaikuttaa tähän peliin ja kumpi sitä voittoa haluaa kenties enemmän?

Jatkuuko Tapparan voittoputki?

Tapparan peli on yskinyt alkuvuodesta, mutta neljä viimeistä peliä kirvesrinnat ovat voittaneet. Näistä kolme on tosin tullut vasta jatkoilla, mutta voittosarakkeeseen se on aiheuttanut lisäystä. Jatkoajalla ovat kaatuneet JYP, Ilves ja SaiPa. Pelicansille Tampereen halli Tapparaa vastaan on ollut aika paha paikka, sillä 10 viime kohtaamisesta se on pystynyt päihittämään Tapparan vain ja ainoastaan kaksi kertaa. Viimeisin Pelicansin voitto on vuoden 2014 joulukuusta, joten edellisestä voitosta on jo melkoisesti aikaa.

Pelicansin vieraspelaaminen on ollut tällä kaudella jopa 7. parasta, 25 ottelua on tuonut 9+3 voittoa, 11+2 tappiota. Maaliero on -10 maalia. Tätä kun vertaillaan Tapparan kotisaldoon 14+5 voittoa ja 4+2 ja +32 maalieroon niin ei tarvitse yhtään ihmetellä miksi Tappara on tämän ottelun suosikki. 2.16 pisteen ottelukeskiarvolla kotona pelaava Tappara on paha kaadettava väsyneelle pelikaaniparvelle.

Lyö täällä vetoa Liigasta:

Tappara antaa tasoitusta olympiamiehillä

Tappara antaa pientä tasoitusta kahden kärkimiehen puuttumisella, tosin hyvästä syystä. Leijonien mukana olevat Jukka Peltola ja Mikko Lehtonen eivät tässä ottelussa pelaa. Markus Nenonen värvättiin Vaasan Sportista Tapparaan ainakin loppukaudeksi, mies sai pistetilin Tapparassa auki heti ensimmäisessä pelissä. Siirron myötä Nenosesta tuli Tapparan maalikuningas 17 maalilla, Jere Karjalainen on nyt kakkonen 15 maalillaan. Nenonen ei ole kuin viisi pistettä Kristian Kuuselaa perässä, joten saa nähdä vaihtuuko kypärän haltija vielä ennen runkosarjan loppua.

Liigan sivujen mukaan Tapparalta poissa myös Otso Rantakari ja Juhani Jasu. Pelicansin Iikka Kangasniemi on täräyttänyt jo 17 maalia tällä kaudella, myös kesken kauden Pelicansiin tullut Jesse Saarinen on kerännyt yli 30 pistettä.

Tappara – Pelicans kertoimet ja vedonlyönti

Pelicans otti varsin maukkaan voiton eilen HIFK:sta ja se antaa varmasti lisää buustia tähän matsiin. Taistelu pudotuspelipaikoista käy kuumana ja lahtelaiset aikoo olla siinä taistelussa vielä hyvin mukana. Tähän matsiin on taas tarjolla komeasti erilaista vedonlyöntiä ja matsista voi täräyttää vaikkapa erilaisia livevetoja.

Tappara on kertoimien mukaan suosikki, mutta Pelikaanien lento voi jatkua myös tässä pelissä. Muistetaan kuitenkin nyt että vieraspeli ja eilinen peli alla, kyllä tämä Tapparan heiniä pitäisi kaiken järjen mukaan olla.

Unibet kertoimet:

Tekee maalin, Markus Nenonen 3.55, Kristian Kuusela 3.85
Tekee maalin, Iikka Kangasniemi 4.35, Jesse Saarinen 4.90
Ensimmäinen maali 1.61 – 2.33
Tekee pisteen, Järvinen / 1.78, Kangasniemi / 2.20
Maaleja yhteensä yli 4.5 / 1.67

Lyö tästä matsista vetoa Unibetillä »
 

Nordicbet kertoimet:

Tasoitusveto, 0: 1,5, 3.60 – 1.27
Maalien lukumäärä, yli 3.5 / 1.30, alle 3.5 / 3.35
tulosveto, 4-0 / 30.00, 4-1 / 13.50, 4-2 / 18.00
Ensimmäisen erän voittaja 2.40 – 2.45 – 3.95
Tekee vähintään yhden pisteen, Kuusela 1.60, Zaborsky 1.80

Lyö tästä matsista vetoa Nordicbetillä »
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 + 5 =