Tanssii tähtien kanssa – TTK 2017

TTK_logo
Tanssii tähtien kanssa alkaa sunnuntaina 12.2.2017 kello 19:30 MTV3 kanavalla. Tuolloin päästään jälleen seuraamaan 10 tähtiparin taivallusta kohti voittoa ja totta kai tästäkin aiheesta voi lyödä vetoa. Kertoimet tulevat vaihtelemaan kauden aikana runsaasti, joten vetoa kannattaa lyödä ahkerasti. Kuka on sinun suosikkisi? Jos käy kuhina kuumana jo ohjelman kulisseissa, sitä se on myös vedonlyöntitoimistoilla.

Ohjelmassa nähdään tuttu juontajakaksikko, Mikko Leppilampi ja Vappu Pimiä. Heidän lisäkseen on 10. juhlakaudelle otettu mukaan Tuija Pehkonen, joka juontaa Tuija Tähtien Kanssa –ohjelmaa, joka nähdään varsinaisen päälähetyksen jälkeen. Ensimmäinen sunnuntai tanssitaan vielä ilman pudotuksia, mutta leikin raakuus tulee esille heti toisen sunnuntain tanssien jälkeen, jolloin yleisön ja tuomariston pisteiden mukaan heikoin pari joutuu jättämään leikin sikseen.

Tuomaristossa nähdään tällä kaudella tutut Helena Ahti-Hallberg, Jorma Uotinen ja Jukka Haapalainen. Neljäntenä tuomarina on Kiira Korpi. Tarjolla on varmasti taas ikimuistoisia hetkiä, kyyneliä ja ehkä jopa buuauksia? Ja tietenkin niitä kymppejä, mutta varmasti vasta loppukaudesta.

Lyö vetoa TTK:stä näillä sivustoilla:

unibetUnibet
Tanssii Tähtien Kanssa betsikohteet löytyvät Unibetiltä Viihdekohteet -> Suomi –osiosta.
Pelaa »
betssonBetsson
Betssonilta TTK-kohteet löytyvät TV-tapahtumat -> Suomi -> Tanssii Tähtien Kanssa.
Pelaa »

Kolme suosikkia kertoimien perusteella

Sunnuntaina 12.2. alkava Tanssii Tähtien Kanssa eli TTK tarjoaa viihdettä kaikelle kansalla. Tähtiparit, joita on siis kymmenen, kilpailevat kevään aikana paremmuudesta ja isoimmat vedonlyöntitoimistot ovat antaneet heille asiantuntevasti omat kertoimet. Tässä vaiheessa voidaan jo spekuloida kenestä leivotaan tanssiparinsa kanssa mestari ja tietenkin siitä kannattaa lyödä vetoa. Kertoimien mukaan tässä kisassa on kolme suosikkia, mutta aikaisimmilla kausilla olemme nähneet paljon yllätyksiä, joten betsaamalla voit tienata tästä sunnuntaiviihteestä mukavasti.

Tämän hetken suosikkeihin lukeutuu kolmikko:


Laura Malmivaara & Mikko Ahti
, Unibet 3.00, Betsson 6.00

Eevi Teittinen & Jani Rasimus
, Unibet 3.25, Betsson 4.00

Musta Barbaari & Katri Mäkinen, Unibet 3.50, Betsson 3.50

Mustiksi hevosiksi kaavaillaan mm. uutisankkuri Kirsi Alm-Siiraa ja Matti Puron valmentamaa Anna-Maija Tuokkoa. Nyt on hyvä aika heittää heille betsejä, kertoimet ovat melko suuria. Jarkko Tamminen on loistava imitaattori ja varmasti tanssikin sujuu, mutta miten sujuu kisa?

Anna-Maija Tuokko & Matti Puro, Unibet 6.00, Betsson 5.00

Kirsi Alm-Siira & Marko Keränen
, Unibet 7.50, Betsson 6.00

Jarkko Tamminen & Susa Matson, Unibet 8.00, Betsson 12.00

Ja kaikella kunnioituksella, ainakin etukäteen ottaen tässä nelikossa on se kömpelöin osuus. Pepe Willberg ei taida nähdä montaa lähetystä jollei Suomen kansa niin halua ja vaikea nähdä Kasmirin tai Ali Jahangirin nousevan edes kolmen joukkoon. Mutta kuten sanottu, yllätyksiä sattuu ja näillä kertoimilla betsaaminen kannattaa.

Kasmir & Ansku Bergström, Unibet 9.00, Betsson 14.50

Ali Jahangiri & Saana Akiola
, Unibet 21.00, Betsson 50.00

Hanna Sumari & Sami Helenius
, Unibet 21.00, Betsson 8.00

Pepe Willberg & Jutta Helenius, Unibet 21.00, Betsson 25.00

Lyö vetoa kolmesta suosikista!

Kuten huomaat, kertoimet vaihtelevat melkoisesti Unibetin ja Betssonin välillä, ainoastaan Musta Barbaarin ja Katri Mäkisen kerroin on molemmilla täysin sama. Olisiko siinä sitten se voittajaehdokas? Mene ja tiedä.

Nyt on erinomainen paikka hyödyntää eri peliyhtiöiden runsaat ensitallettajan bonukset, joilla saa paljon ylimääräistä pelirahaa omalle tilille. Jos et ole vielä kaikille Kertoimet-sivuilta löytyville vedonlyöntitoimistoille rekisteröitynyt, se kannattaa tehdä vielä ennen ensimmäistä Tanssii Tähtien Kanssa –lähetystä, sillä esimerkiksi kolmelle suosikkiparille hieman ristiin betsaamalla olet varma voittaja! Olet sitä toki muutenkin bonusten kautta, mutta nyt voit oikeasti voittaa rahaa lyömällä vetoa sunnuntai-iltojen viihteestä.

Kenen kannustusjoukoissa sinä kannustat suosikkiasi voittoon? Tanssii Tähtien Kanssa betsikohteet löytyvät Unibetiltä Viihdekohteet -> Suomi –osiosta, Betssonilta TV-tapahtumat -> Suomi -> Tanssii Tähtien Kanssa.

Lyö vetoa tästä matsista Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

twenty − 12 =