Tampa kavensi finaalisarjan

Tampa Bay Lightning kaatoi kolmannessa itäisen konferenssin finaaliottelussa Washington Capitalsin maalein 2-4 ja kavensi ottelusarjan voitot 2-1:een. Boltsin hahmoja ottelussa olivat Viktor Hedman (1+2), Steven Stamkos (1+1), Nikita Kucherov (1+1) ja Brayden Point (1+1). Finaalisarja jatkuu Washingtonissa perjantaiyönä. Kertoimet.com tarjoaa otteluun ilmaisen vinkin pelipäivän aamuna.


Tampan kolmas osuma syntyi hienon kuvion päätteeksi toisen erän alussa.

Tampa hallitsi ensimmäisen erän peliä Capital One Areenalla ja onnistui myös kertaalleen maalinteossa. Osuma nähtiin hieman erän puolivälin jälkeen, kun Steven Stamkos laukoi vierasjoukkueen johtoon. Stamkosin osuman lisäksi myös Tyler Johnssonilla, Nikita Kucherovilla ja Ondrej Palatilla oli hyvät paikat maalintekoon, mutta nämä yritykset Holtby onnistui torjumaan. Kotijoukkueen ainoa kunnollinen tilanne nähtiin erän lopussa, kun Alexander Ovechkinille pelattiin paikka takakulmalle, mutta syöttö oli venäläishyökkääjän jalkoihin, jonka seurauksena Andrei Vasilevski ennätti vedon eteen.

Toinen erä oli erikoista peliä. Tampa karkasi reilussa kolmessa minuutissa Nikita Kucherovin ja Viktor Hedmanin osumilla 0-3 johtoon, ennen kuin Capitalsin päävalmentaja Barry Trotz ymmärsi reagoida kentällä nähtyihin tapahtumiin. Taktisten muutosten jälkeen Capitals sai pelistä otetta ja kavensi Brett Connollyn osumalla erän puolivälissä. Kavennuksen jälkeen peli siirtyi kotijoukkueelle täysin, mutta tästä huolimatta illan viidennestä osumasta vastasi Tampa, kun Brayden Point onnistui maalinteossa hyökkäyspään aloituksen jälkeen. Näin toiselle erätauolle mentiin 1-4 tilanteessa.

Kolmas erä kulki kotijoukkueen komennossa, kun Tampa pelasi fiksusti ja tyytyi puolustamaan johtoaan. Capsilla oli ensimmäisen viiden minuutin aikana pari paikkaa laittaa peli jännäksi, mutta näitä tontteja kotijoukkue ei onnistunut käyttämään hyväksi. Erän puolivälissä homma vaikeutui entuudestaan, kun Washington alkoi jäähyilemään, jonka seurauksena Tampa pääsi kaksi kertaa ylivoimalle. Erässä nähtiin lopulta yksi osuma, kun Evgeni Kuznetsov onnistui erän lopussa kaunistelemaan kuudella kenttäpelaajalla loppulukemia Capitalsille, mutta kokonaisuudessa kotijoukkueen esitys jäi pahasti ottelussa vajaaksi.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

thirteen + 3 =

Tuorein veikkausvinkkimme

Veikkausliiga: FC Inter – FC Honka kello 14.30 su 21.10.2018

Kierroksen kenties mielenkiintoisin matsi pelataan Turussa, jossa FC Inter isännöi FC Honkaa. Espoolaiset lähtevät otteluun selvinä ennakkosuosikkeina ja syystä, sillä Interillä on ollut tuloksen kanssa todella vaikeaa FC Honkaa vastaan.

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset