Talviolympialaiset 2018 – Suomen mitalitoivot, vedonlyontivihjeet ja -kertoimet

Mistä on kyse?
Helmikuussa mitellään talvilajien olympiamitaleista.

Milloin voi lyödä vetoa?
Vaikka heti, vedonlyönti on jo auki.

Okei, missä voin lyödä vetoa?
Kaikilla tunnetuilla veikkaussivustoilla.

Talviolympialaisvuosi pidetään Etelä-Korean Pyeongchangissa helmikuussa 2018. Viralliset kisapäivät ovat 9.2. – 25.2.2018.

Tuohon ajanjaksoon mahtuu useita eri talvilajeja joissa käydään kovaa kamppailua niistä himotuimmista mitaleista. Olympiamitali tai –voitto on usealle urheilijalle se unelmien täyttymys. Jo olympialaisiin osallistuminen on kokemus, jota ihan jokainen urheilija ei pääse edes uransa aikana kokemaan.

Tulevat talviolympialaiset tulevat jälleen lyömään uusia ennätyksiä vedonlyönnissä, tarjolla on yli 100 kisatapahtumaa yhteensä 15:sta lajissa. Isoimmat odotukset suomalaisilla on luonnollisesti pohjoismaisista hiihtolaeista kuten maastohiihdosta, ampumahiihdosta ja yhdistetystä, valitettavasti mäkihypyssä eletään edelleen aallonpohjassa.

Olympialaisten ohjelman pääset katsomaan tästä.

Suomalaista vedonlyöjää ja penkkiurheilijaa kiinnostavat myös jääkiekko ja ampumahiihto, onhan näissä lajeissa tarjolla ihan huippuluokan mahdollisuuksia voittoihin ja mitaleihin. Mitalintuoksua voisi olla myös lumilautailussa ja freestylehiihdossa, jopa alppihiihdossa voisi olla yllätysmitalin mahdollisuus. Muita lajeja ovat curling, kaukalopikaluistelu, ohjaskelkkailu, pikaluistelu, rattikelkkailu, skeleton ja taitoluistelu. Tapahtumia siis riittää jokaiselle kisapäivälle.

Vedonlyönti olympialaisista

Talviolympialaiset Pyeongchang logo

Mitä lähemmäksi olympialaisia päästään, sitä enemmän eri lajeista löytyy vedonlyöntikohteita. Jääkiekko-otteluista tulee olemaan satoja pre-match vedonlyöntikohteita ja betsaamaan pääsee toki myös live-vedonyönnin kautta. Jo nyt voi esimerkiksi lyödä vetoa koko olympiaturnauksen jääkiekkomestarista, onko sinun mielestäsi Suomella sopiva kerroin odotuksiin nähden? Nyt kannattaa lyödä jo ennakkovedot kehiin, hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.

Jokaisesta olympialajista pääsee lyömään vetoa ainakin voittajasta, useassa kilpailussa on käytössä myös mitaliveto ja on joissain lajeissa mahdollisuus lyödä vetoja myös kilpailija kilpailijaa vastaan. Eri vedonlyöntiyhtiöiden betsitarjonta hieman eroaa toisistaan, siksi suosittelemmekin rekisteröitymään eri vedonlyöntisivustoille ja katsastamaan näiden kertoimet ja vetotarjonnan. Voit löytää jo nyt erinomaisia eroja useissa eri vedonlyöntikertoimissa.

Kavereiden kanssa voit lyödä vetoa siitä montako mitalia Suomi kisoista saa. Jos löydät kyseisen kohteen myös eri vedonlyöntisivuilta, lyö veto kiinni ja jännitä mukana. Olympialaiset 2018 tulevat tarjoamaan entistä enemmän erilaista vedonlyöntiä ja mobiililaitteiden kehityksen myötä voit lyödä vetoa samalla kun katsot ottelua tai tapahtumaa livenä.

Veikkaa talvivolympialaisia näillä sivustoilla:

unibet

Arvostelu

UnibetNetin paras ja palkituin vedonlyöntisivusto. Kaikista olympiakohteista perusvedot jo esillä.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonErittäin selkeäkäyttöinen sivusto. Olympiakohteita on jo satapäin esillä.
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Nordic BetSuosittu norjalainen veikkaussivusto, olympialaiset vahvasti esillä.
Pelaa »
expekt

ExpektSuomalaisten pelaajien suosiossa jo yli 15 vuoden ajan.
Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeonTuore vetofirma, jolla hyvin suomennetut sivut. Olympia-veikkaus myös avattu.
Bonus: 300€

Pelaa »

Talviolympialaisten mitalitoivot

Suomella on toki mahdollisuudet useampaankin mitaliin. Vuoden 2014 Sotshin olympialaisissa olympiakultaa toivat parisprintissä Iivo Niskanen ja Sami Jauhojärvi, hopeaa Enni Rukajärvi, Naisten viestijoukkue (Anne Kyllönen, Aino-Kaisa Saarinen, Kerttu Niskanen ja Krista Lähteenmäki) ja parisprintin Aino-Kaisa Saarinen ja Kerttu Niskanen. Prossia toi Suomen jääkiekkomaajoukkue.

Vuoden 2018 olympialaisten mitalitavoite on 10 mitalia, tosin samassa tavoitteessa on myös vuoden 2020 Japanin kesäolympialaiset, eli tavoite on näiden kisojen yhteissaalis. Edellä mainituissa, vuoden 2014 olympiamitalisteissa on varmasti potentiaalia voittamaan mitali myös Pyeongchangin olympialaisissa. Hiihdossa paineet ovat lähinnä Iivo Niskasella, Matti Heikkisellä, Krista Lähteenmäellä ja Kerttu Niskasella. Myös molemmilla viestijoukkueilla on mahdollisuus ottaa viestimitali.

Suomen jääkiekkomaajoukkueen mitali on mahdollinen niin naisissa kuin miehissä, mitä tekevät sitten lumilautailijat ja muut alan kisaajat? Spekulaatio aiheesta Suomen mitalitoivot vuoden 2018 olympialaisissa alkakoon. Suomen joukkueen kokonaisuudessaan näet täältä.

He edustavat Suomea Pyeongchangissa

Suomen Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikkö julkaisi 24. tammikuuta Pyeongchangiin matkaavien suomalaisurheilijoiden nimet. Olympiakomitean hallituksen vahvistamissa valinnoissa joukkueeseen on nimetty 97 urheilijaa 11. eri lajissa.

Alppihiihto
Miehet: Andreas Romar, syöksy, super-g ja alppiyhdistetty.

Ampumahiihto
Naiset: Mari Laukkanen, Venla Lehtonen, Suvi Minkkinen, Kaisa Mäkäräinen ja Laura Toivanen.
Miehet: Tuomas Grönman, Olli Hiidensalo ja Tero Seppälä.

Curling
Mixed doubles-parikilpailu: Oona Kauste, Tomi Rantamäki.

Freestyle
Miehet: Slopestyle: Joona Kangas; Kumpareet: Jimi Salonen ja Jussi Penttala.

Jääkiekko
Miehet: Mikko Koskinen, Juha Metsola, Karri Rämö; Miro Heiskanen, Juuso Hietanen, Tommi Kivistö, Miika Koivisto, Lasse Kukkonen, Mikko Lehtonen, Sami Lepistö, Atte Ohtamaa, Marko Anttila, Jonas Enlund, Teemu Hartikainen, Julius Junttila, Joonas Kemppainen, Petri Kontiola, Jarno Koskiranta, Jani Lajunen, Sakari Manninen, Oskar Osala, Jukka Peltola, Mika Pyörälä, Veli-Matti Savinainen ja Eeli Tolvanen.

Naiset: Meeri Räisänen, Noora Räty, Eveliina Suonpää; Jenni Hiirikoski, Mira Jalosuo, Rosa Lindstedt, Isa Rahunen, Ronja Savolainen, Minnamari Tuominen, Ella Viitasuo; Sanni Hakala, Venla Hovi, Michelle Karvinen, Petra Nieminen, Tanja Niskanen, Emma Nuutinen, Annina Rajahuhta, Saila Saari, Sara Säkkinen, Susanna Tapani, Noora Tulus, Riikka Välilä ja Linda Välimäki.

Lumilautailu
Naiset: Slopestyle ja big air: Enni Rukajärvi.
Miehet: Slopestyle ja big air: Kalle Järvilehto, Peetu Piiroinen, Rene Rinnekangas ja Roope Tonteri, kotiin jäävä varamies Ville Paumola; Halfpipe: Janne Korpi, Markus Malin ja Peetu Piiroinen; Lumilautakrossi: Anton Lindfors.

Maastohiihto
Naiset: Johanna Matintalo, Laura Mononen, Kerttu Niskanen, Krista Pärmäkoski, Riitta-Liisa Roponen ja Aino-Kaisa Saarinen.
Miehet: Ristomatti Hakola, Matti Heikkinen, Martti Jylhä, Iivo Niskanen, Anssi Pentsinen ja Lauri Vuorinen.

Mäkihyppy
Naiset: Julia Kykkänen.
Miehet: Antti Aalto, Janne Ahonen, Andreas Alamommo ja Eetu Nousiainen.

Pikaluistelu
Naiset: Elina Risku (500m).
Miehet: Pekka Koskela (500 m), Mika Poutala (500m, 1000m).

Taitoluistelu
Naiset: Emmi Peltonen.

Yhdistetty
Miehet: Ilkka Herola, Eero Hirvonen, Hannu Manninen, Leevi Mutru ja Arttu Mäkiaho.

Talviolympialaiset 2018 televisiointi ja kisaohjelma

Kisojen televisiointioikeudet omistaa tätä nykyä Discovery, mutta YLE:n tekemän sopimuksen mukaan myös se näyttää omilla jakelukanavillaan olympialaisia. Ehkä se tärkein, eli olympialaisten jääkiekon televisiointi on Discoveryllä, käytännössä se tarkoittaa sitä että Suomen Leijonien ottelut tulevat maksuttomalta TV5-kanavalta ja muut olympiapelit näytetään sitten Eurosportin kanavilta.

Katso tarkemmat lähetysajankohdat tv-oppaista lähempänä olympialaisia. Luonnollisesti kisojen ohjelma on ollut jo hyvissä ajoin selvillä. Miesten ja naisten jääkiekkoa pelataan lähes koko kisojen ajan, 10.-25.2.2018. Ampumahiihtoa on ripoteltu mukavasti koko kisojen ajaksi, samoin kuin maastohiihdon sykähdyttävät tapahtumat ovat myös laitettu eri puolille olympialaisten kisakalenteria. Katso tästä tarkemmin päivittäinen kisaohjelma, mutta tarkista vielä päivittäin päivitetty ohjelma vaikkapa virallisilta kisasivuilta. Aikataulumuutoksia saattaa tulla.

Olympialaisten ohjelma ja aikataulu

Aikataulu

Tiesitkö?
Olympiajääkiekko alkaa 10.2.2018.

Kuka voittaa jääkiekon?
Venäjällä on matalin kerroin: 2.65.

Entä Leijonat?
Suomi on rankattu Unibetin sivuilla vitoseksi kertoimella 8.50.

Mikä ihmeen OAR?
Venäjä ei valtiona osallistu kisoihin, mutta Venäläiset urheilijat kilpailevat Olympic Athletes from Russia -tittelin alla. Myös Venäjän jääkiekko-joukkue.

Talviolympialaisten avajaisseremonia pidetään 9.2.2018, mutta osa lajeista alkaa jo päivää aikaisemmin. Jääkiekko alkaa 10.2.2018.

 • Alppihiihto 11. – 24.2.2018
 • Ampumahiihto 10. – 23.2.2018
 • Curling 8. – 25.2.2018
 • Freestylehiihto 9. – 23.2.2018
 • Jääkiekko 10. – 25.2.2018
 • Kaukaloluistelu 10. – 23.2.2018
 • Lumilautailu 10. – 24.2.2018
 • Ohjaskelkkailu 10. – 15.2.2018
 • Pikaluistelu 10. – 24.2.2018
 • Maastohiihto 10. – 25.2.2018
 • Mäkihyppy 8. – 19.2.2018
 • Yhdistetty 14. – 22.2.2018
 • Rattikelkkailu 18. – 25.2.2018
 • Skeleton 15. – 17.2.2018
 • Taitoluistelu 9. – 23.2.2018

OhjelmaTORSTAI 8.2.2018:

Curling: klo 02:05 Sekakilpailu: (1. kierros) klo 13:05 Sekakilpailu: (2. kierros)

Mäkihyppy: klo 14:30 Miehet: Normaalimäki (karsinta)


PERJANTAI 9.2.2018:

Curling: klo 01:35 Sekakilpailu: (3. kierros) klo 07:35 Sekakilpailu: (4. kierros)

Taitoluistelu: klo 03:00 Joukkuekilpailu: Lyhyt-ohjelma

Freestyle: klo 03:00 Naiset (karsinta) klo 04:45 Naiset (karsinta)

Avajaisseremonia: klo 13:00 – klo 14:50

LAUANTAI 10.2.2018:

Lumilautailu: klo 03:00 Miehet: Slopestyle (karsinta)

Maastohiihto: klo 09:15 Naiset: Yhdistelmähiihto (7,5km P + 7,5km V)

Jääkiekko: klo 09:40 Naiset: Japani – Ruotsi klo 14:10 Naiset: Sveitsi – Etelä-Korea

Ampumahiihto: klo 13:15 Naiset: Pikamatka (7,5km)

Mäkihyppy: klo 14:35 Miehet: Normaalimäki

Curling: klo 02:05 Sekakilpailu: 5. kierros klo 13:05 Sekakilpailu: 6. kierros

Kaukalopikaluistelu: klo 12:00 Miehet: 1500m (finaali) klo 12:00 Naiset: 1500m & 3000m (karsinnat)

Ohjaskelkkailu: klo 12:10 Miehet: (alkuerät)

Pikaluistelu: klo 13:00 Naiset: 3000m (finaali)


SUNNUNTAI 11.2.2018:

Curling: klo 02:05 Sekakilpailu: 7. kierros klo 13:05 Sekakilpailu: Tie-Breaker

Alppihiihto: klo 04:00 Miehet: Syöksylasku

Maastohiihto: klo 08:15 Miehet: Yhdistelmähiihto (15km P + 15km V)

Pikaluistelu: klo 09:00 Miehet: 5000m (finaali)

Ampumahiihto: klo 13:15 Miehet: Pikamatka (10km)

Lumilautailu: klo 03:00 Miehet: Slopestyle (finaali) klo 06:30 Naiset: Slopestyle (karsinnat)

Taitoluistelu: klo 03:00 Joukkuekilpailu

Jääkiekko: klo 09:40 Naiset: Suomi – USA klo 14:10 Naiset: Kanada – Venäjä

Freestyle: klo 12:30 Naiset: Kumparelasku (alkuerät) klo 14:00 Niaset: Kumparelasku (finaali)

Ohjaskelkkailu: klo 12:50 Naiset: Yksilökilpailu

MAANANTAI 12.2.2018:

Curling: klo 02:05 Sekakilpailu: Välierä 1 klo 14:05 Sekakilpailu: Välierä 2

Alppihiihto: klo 03:15 Naiset: Suurpujottelu (1. kierros) klo 06:45 Naiset: Suurpujottelu (2. kierros)

Ampumahiihto: klo 12:10 Naiset: Takaa-ajo (10km) klo 14:00 Miehet: Takaa-ajo (12,5km)

Ohjaskelkkailu: klo 12:50 Naiset: Yksilökilpailu

Mäkihyppy: klo 14:50 Naiset: Normaalimäki

Lumilautailu: klo 03:00 Naiset: Slopestyle (finaali) klo 06:30 Naiset: Halfpipe (karsinnat)

Taitoluistelu: klo 03:00: Joukkuekilpailu

Jääkiekko: klo 09:40 Naiset: Sveitsi – Japani klo 14:10 Naiset: Ruotsi – Etelä-Korea

Freestyle: klo 12:30 Miehet: Kumparelasku (alkuerät) klo 14:00 Miehet: Kumparelasku (finaali)

Pikaluistelu: klo 14:30 Naiset: 1500m (finaali)


TIISTAI 13.2.2018:

Alppihiihto:

klo 04:30 Miehet: Alppiyhdistetty (1. kierros) klo 08:00 Miehet: Alppiyhdistetty (1. kierros)

Maastohiihto: klo 10:30 Naiset: Sprintti (P), (karsinta) klo 10:30 Miehet: Sprintti (P), (karsinta) klo 13:00 Naiset: Sprintti (P), (finaali) klo 13:00 Miehet: Sprintti (P), (finaali)

Ohjaskelkkailu: klo 12:30 Naiset: Yksilökilpailu

Pikaluistelu: klo 13:00 Naiset: 3000m (finaali)

Curling: klo 02:05 Sekakilpailu: Pronssiottelu klo 13:05 Sekakilpailu: (finaali)

Lumilautailu: klo 03:00 Naiset: Halfipipe (finaali) klo 06:00 Miehet: Halfipipe (karsinta)

Jääkiekko: klo 09:40 Naiset: Kanada – Suomi klo 14:10 Naiset: USA – Venäjä

Kaukalopikaluistelu: klo 12:00 Miehet: 1000m (karsinta) klo 12:00 Miehet: 5000m viesti (karsinta) klo 14:00 Naiset: 500m (finaali)
KESKIVIIKKO 14.2.2018:

Alppihiihto: klo 03:15 Naiset: Pujottelu (1. kierros) klo 06:45 Naiset: Pujottelu (2. kierros)

Yhdistetty:

klo 08:00 Miehet: Normaalimäki (mäkiosuus) klo 10:45 Miehet: Normaalimäki (hiihto-osuus, 10km)

Pikaluistelu: klo 12:00 Naiset 1000m (finaali)

Ampumahiihto: klo 13:05 Naiset: Normaalikilpailu (15km)

Curling: klo 02:05 Miehet: (1. kierros) klo 07:05 Naiset: (1. kierros) klo 13:05 Miehet: (2. kierros)

Lumilautailu: klo 03:30 Miehet: Halfpipe (finaali)

Jääkiekko: klo 05:10 Naiset: Ruotsi – Sveitsi klo 09:40 Naiset: Etelä-Korea – Japani klo 14:10 Miehet: Slovakia – Venäjä klo 14:10 Miehet: USA – Slovenia

Ohjaskelkkailu: klo 13:20 ParikisaTORSTAI 15.2.2018:
Taitoluistelu: klo 03:30 Parikilpailu: Vapaa ohjelma

Alppihiihto: klo 04:00 Miehet: Super-G

Lumilautailu: klo 04:00 Miehet: Cross (alkuerät) klo klo 06:30 Miehet: Cross (finaali)

Maastohiihto: klo 08:30 Naiset: 10km väliaikalähtö (V)

Ampumahiihto: klo 13:00 Miehet: Normaalimatka 20km

Pikaluistelu: klo 13:00 Miehet: 10 000m (finaali)

Ohjaskelkkailu: klo 14:30 Joukkuekilpailu

Skeleton: klo 03:00 Miehet: (alkuerät)

Curling: klo 02:05 Naiset: (2.kierros) klo 07:05 Miehet: (3. kierros) klo 13:05 Naiset: (3. kierros)

Jääkiekko: klo 05:10 Naiset: USA – Kanada klo 05:10 Miehet: Suomi – Saksa klo 09:40 Naiset: Venäjä – Suomi klo 09:40 Miehet: Norja – Ruotsi klo 14:10 Miehet: Tshekki – Etelä-Korea klo 14:10 Miehet: Sveitsi – Kanada

Freestyle: klo 13:00 Naiset: Hypyt (karsinta)
PERJANTAI 16.2.2018:

Curling: klo 02:05 Miehet: (4. kierros) klo 07:05 Naiset: (4. kierros) klo 13:05 Miehet: (5. kierros)

Lumilautailu: klo 03:00 Naiset: Cross (alkuerät) klo 05:15: Naiset Cross (finaali)

Maastohiihto: klo 08:00 Miehet: 15km väliaikalähtö (V)

Freestyle: klo 13:00 Naiset: Hypyt (finaali)

Mäkihyppy: klo 14:30 Miehet: Suurmäki (karsinta)

Skeleton: klo 02:30 Miehet: (finaali) klo 13:20 Naiset: (alkuerät)

Taitoluistelu: klo 03:00 Miehet: Lyhyt ohjelma

Jääkiekko: klo 05:10 Miehet: USA – Slovakia klo 09:40 Miehet: Venäjä – Slovenia klo 14:10 Miehet: Suomi – Norja klo 14:10 Miehet: Ruotsi – Saksa

Pikaluistelu: klo 13:00 Naiset: 5000m (finaali)

LAUANTAI 17.2.2018:

Curling: klo 02:05 Naiset: 5. kierros klo 07:05 Miehet: 6. kierros klo 13:05 Naiset: 6. kierros

Alppihiihto: klo 04:00 Naiset: Super G

Maastohiihto: klo 11:30 Naiset: viesti (4 x 5km)

Kaukalopikaluistelu: klo 12:00 Naiset: 1500m (finaali) klo 12:00 Miehet: 1000m (finaali)

Ampumahiihto: klo 13:15 Naiset: Yhteislähtö (12,5km)

Mäkihyppy: klo 14:30 Miehet: Suurmäki

Taitoluistelu: klo 03:00 Miehet: Vapaa-ohjelma

Freestyle: klo 03:00 Naiset: Slopestyle (alkuerät) klo 06:00 Naiset: Slopestyle (finaali) klo 13:00 Miehet: Hypyt (alkuerät)

Jääkiekko: klo 05:10 Naiset: Puolivälierä 1 klo 05:10 Miehet: Kanada – Tshekki klo 09:40 Naiset: Puolivälierä 2 klo 09:40 Miehet: Etelä-Korea – Sveitsi klo 14:10 Miehet: Venäjä – USA klo 14:10 Miehet: Slovenia – Slovakia

Skeleton: klo 13:20 Naiset: (finaali)
SUNNUNTAI 18.2.2018:

Curling: klo 02:05 Miehet: (7. kierros) klo 07:05 Naiset: (7. kierros) klo 13:05 Miehet: (8. kierros)

Alppihiihto: klo 03:15 Miehet: Suurpujottelu (1. kierros) klo 06:45 Miehet: Suurpujottelu (2. kierros)

Maastohiihto: klo 08:15 Miehet: Viesti (4x10km)

Pikaluistelu: klo 13:00 Naiset 500m (finaali)

Ampumahiihto: klo 13:15 Miehet: Yhteislähtö (15km)

Freestyle: klo 03:00 Miehet: Slopestyle (alkuerät) klo 06:15 Miehet: Slopestyle (finaali) klo 13:00 Miehet: Hypyt (finaali)

Jääkiekko: klo 05:10 Naiset: Puolivälierä 3 klo 05:10 Miehet: Saksa – Norja klo 09:40 Miehet: Tshekki – Sveitsi klo 09:40 Naiset: Puolivälierä 4 klo 14:10 Miehet: Kanada – Etelä-Korea klo 14:10 Miehet: Ruotsi – Suomi

Rattikelkkailu: klo 13:05 Miehet: Parikilpailu

MAANANTAI 19.2.2018:

Curling: klo 02:05 Naiset: (8. kierros) klo 07:05 Miehet: (9. kierros) klo 13:05 Naiset: (9. kierros)

Lumilautailu: klo 02:30 Naiset: Big Air (karsinta)

Pikaluistelu: klo 13:00 Miehet 500m (finaali)

Mäkihyppy: klo 14:30 Miehet: Joukkuemäki

Taitoluistelu: klo 03:00 Jäätanssi lyhyt-ohjelma

Freestyle: klo 03:00 Halfpipe (karsinta)

Jääkiekko: klo klo 06:10 Naiset: (Semifinaali 1) klo 14:10 Naiset: (Semifinaali 2)

Rattikelkkailu: klo 13:15 Miehet: Parikilpailu
TIISTAI 20.2.2018:

Curling: klo 02:05 Miehet: (10. kierros) klo 07:05 Naiset: (10. kierros) klo 13:05 Miehet: (11. kierros)

Freestyle: klo 03:30 Naiset: Halfpipe (finaali) klo klo 06:00 Miehet: Halfpipe (karsinnat)

Yhdistetty:

klo 12:00 Miehet: Suurmäki (mäkiosuus) klo 14:45 Miehet: Suurmäki (hiihto-osuus, 10km)

Ampumahiihto: klo 13:15 Sekaviesti (naiset 2 x 6km + miehet 2 x 7,5km)

Kelkkailu: klo 13:50 Naiset: Bobsleigh-erät

Taitoluistelu: klo 03:00 Jäätanssi: Vapaa-ohjelma

Jääkiekko: klo 05:10 Naiset: (karsinta) klo 05:10 Miehet: (karsinta) klo 09:40 Miehet: (karsinta) klo 09:40 Naiset: (karsinta) klo 14:10 Miehet: (karsinta) klo 14:10 Miehet: (karsinta)

Kaukalopikaluistelu: klo 12:00 Naiset: 1000m (karsinta) klo 12:00 Miehet: 500m (karsinta) klo 12:00 Miehet: 3000m viesti (finaali)

KESKIVIIKKO 21.2.2018:

Curling: klo 02:05 Naiset: (11. kierros) klo 07:05 Miehet: (12. kierros) klo 13:05 Naiset: (12. kierros)

Alppihiihto: klo 04:00 Naiset: Syöksylasku

Freestyle: klo 04:30 Miehet: Ski Cross (karsinta) klo 06:15 Miehet: Ski Cross (finaali)

Maastohiihto: klo 10:00 Naiset: parisprintti, (V) klo 12:00 Miehet: parisprintti, (V)

Rattikelkkailu: klo 13:40 Naiset: (finaali)

Lumilautailu: klo 02:30 Miehet: Big Air -(karsinta)

Taistoluistelu: klo 03:00 Naiset: Lyhyt ohjelma

Jääkiekko: klo 05:10 Miehet: Puolivälierä 1

klo 09:40 Naiset: Pronssiottelu klo 09:40 Miehet: Puolivälierä 2 klo 14:10 Miehet: Puolivälierä 3 klo 14:10 Miehet: Puolivälierä 4

Pikaluistelu: klo 13:00 Naiset Joukkuekilpailu klo 13:00 Miehet: JoukkuekilpailuTORSTAI 22.2.2018:

Curling: klo 02:05 Naiset: Tie-Breaker klo 02:05 Miehet: Tie-Breaker klo 13:05 Miehet: Semifinaalit

Alppihiihto: klo 03:15 Miehet: Pujottelu (1. kierros) klo 06:45 Miehet: Pujottelu (2. kierros)

Yhdistetty: klo 09:30 Miehet: Joukkuekisa (mäkiosuus) klo 12:20 Miehet: Joukkuekisa (hiihto-osuus, viesti, 4 x 5km)

Ampumahiihto: klo 13:15 Naiset: Viesti (4 x 6km)

Freestyle: klo 04:30 Miehet: Halfpipe (finaali)

Lumilautailu: klo 05:00 Miehet: Suurpujottelu (karsinnat) klo 05:00 Naiset: Suurpujottelu (karsinnat)

Jääkiekko: klo 06:10 Naiset: Loppuottelu

Kaukalopikaluistelu: klo 12:00 Miehet: 500m (finaali) klo 12:00 Naiset: 1000m (finaali) klo 12:00 Miehet: 5000m viesti (finaali)

PERJANTAI 23.2.2018:

Lumilautailu: klo 02:30 Naiset: Big Air (finaali)

Alppihiihto:

klo 04:00 Naiset: Alppiyhdistetty (1. kierros) klo 07:30 Naiset: Alppiyhdistetty 2. kierros

Curling: klo 08:35 Miehet: Pronssiottelu klo 13:05 Naiset: Välierät

Ampumahiihto: klo 13:15 Miehet: Viesti (4 x 7,5km)Taitoluistelu: klo 03:00 Naiset: Vapaa ohjelma

Freestyle: klo 04:30 Naiset: Ski Cross -alkuerät klo 06:15 Naiset: Ski Cross -finaalit

Jääkiekko: klo 09:40 Miehet: Välierä 1 klo 14:10 Miehet: Välierä 2

Pikaluistelu: klo 12:00 Miehet: 1000m (finaali)LAUANTAI 24.2.2018:

Rattikelkkailu: klo 02:30 Miehet: 4-hengen ryhmä

Alppihiihto: klo 04:00 Joukkuekilpailu

Maastohiihto: klo 07:00 Miehet 50km yhteislähtö, (P)

Curling: klo 08:35 Miehet: Loppuottelu klo 13:05 Naiset: Pronssiottelu

Lumilautailu: klo 03:00 Miehet: Big Air (finaali) klo 05:00 Miehet: Suurpujottelu (finaali) klo 05:00 Naiset: Suurpujottelu (finaali)

Pikaluistelu: klo 13:00 Miehet: Yhteislähtö klo 13:00 Naiset: Yhteislähtö

Jääkiekko: klo 14:10 Miehet: Pronssiottelu

SUNNUNTAI 25.2.2018:

Curling: klo 02:05 Naiset: Loppuottelu

Rattikelkkailu: klo 02:30 Miehet: 4-miehen (finaali)

Taitoluistelu: klo 02:30 Loppunäytös

Jääkiekko: klo 06:10 Miehet: Loppuottelu

Maastohiihto: klo 08:15 Naiset: 30km yhteislähtö, perinteinen

Päättäjäisseremonia: klo 13:00-15:00

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

three × two =