Unibetin SuperScore

unibet_logo

Unibetin SuperScore on nimensä veroinen peli. Parhaimmillaan se on isoja kertoimia ja isoja voittoja tarjoava peli, jota voisi verrata jollain tavoin Veikkauksen moniveto-peliin.

Paitsi että SuperScore on nimensä mukaan myös ylivertainen kotimaisen vedonlyöntiyhtiön viritykseen niin kertoimien ja palkintorahojenkin suhteen.

Yksinkertaisesti todettuna SuperScore on todella jännittävä vedonlyöntipeli, jossa pelaajan tulee veikata kupongilla olevien ottelujen lopputulokset täysin oikein. Pelaajia on ympäri maailmaa ja näiden pelaajien lyömät rahat menevät yhteiseen pottiin ja rahat jaetaan oikein veikanneiden kesken. Lopulliset kertoimet muodostuvat sen mukaan miten pelaajat ovat lyöneet vetoa ja pienellä panostuksellakin voit voittaa huimia summia, kunhan kertoimet ja tulokset osuvat kohdilleen.

unibet

Arvostelu

UnibetUnibetin Super Score -monivedossa on todella tuhdit kertoimet ja rivi jokaiselle päivälle sekä 500€ extra-voittoja.
Bonus: 100€ riskitön

Pelaa »

Useimmiten SuperScore muodostuu kahdesta jääkiekko-ottelusta tai kolmesta jalkapallo-ottelusta. Voit valita vaikkapa vain yhden ottelutuloksen jokaista ottelua varten, jolloin rivi maksaa sen verran kuin haluat siihen panostaa. Pienimmillään yhden rivin hinta on 10 senttiä. Voit kuitenkin valita kuhunkin otteluun niin monta tulosta kuin haluat ja eri joukkueiden kohdalle niin monta maalimäärää kuin haluat. Peli on siis joustavuudessaan yhdistelmä tulosvetoa ja tasoitusvetoa, tavallaan. Kokonaiskustannus saadaan kertomalla kaikkien maalimäärien määrät yhteen ja sen jälkeen summa kerrotaan haluamallasi panostuksella.

Pelaajan, eli sinun ei kuitenkaan tarvitse ottaa taskulaskinta esille, sillä luonnollisesti Unibetin vedonlyöntiohjelmisto laskee kaiken pelaajan valmiiksi, luonnollisesti.

SuperScore, Unibetin moniveto

Unibetin SuperScore löytyy sivuston yläpalkista nimeltä Vedonlyönti ja Supertoto-Superscore. Jos haluat näkyviin vain SuperScore kohteet, voit napata väkäsen Supertoton kohdalta pois. Aktiiviset kupongit näkyvät sivun vasemmalla puolella ja klikkaamalla eri kuponkeja, näet mitä kaikkea on tarjolla.

Vasemmanpuoleisesta palkista näet myös onko kohteeseen lisätty extrapalkintorahaa ja milloin kohde sulkeutuu. Jos kohteen sulkeutumiseen on aikaa alle vuorokausi, näkyy palkissa myös kello. Vasemmanpuolisesta palkista voit myös tarkistaa menneiden Superscore-pelien tulokset ja paljonko peliä on pelattu.

SuperScore – toiminnot

Sivuston oikealta puolelta löydät useamman osaston: Kuinka pelata osiosta aukeaa PDF-tiedosto, jossa neuvotaan tarkasti miten pelaat SuperScorea. Säännöt -osion alta voit myös ladata erillisen PDF-tiedoston ja sieltä paljastuvat luonnollisesti tämän pelin säännöt. Seitsemänsivuinen sääntökatalogi käsittelee lähinnä pelin laillisuusasioita ja muita peliin liittyviä teknisiä detaljeja.

Tietoa -osiossa on selitetty SuperScore ja sen pelaaminen pähkinänkuoressa. Se kannattaa myös lukea läpi, vaikka olet lukenut tämänkin esittelyn. Jakauma -osiossa on tärkeää tietoa siitä, miten peleihin on veikattu eri maalilukemia. Näistä voit hieman jo päätellä tulevia kertoimia ja parhaat kertoimethan löytyvät sieltä missä on vähiten pelattuja maaleja. Eri asia on sitten että osuuko.

Pikapeli on pelimahdollisuus, jossa pelaaja voi antaa tietokoneen luoda lapun, jossa sinä saat määritellä vedon hinnan ja lisätä hieman arvontaa lappuun. Voit antaa koneen tehdä koko lapun, tai sitten voit itse määritellä peliin perusrivin ja antaa koneen hoitaa homma loppuun tiettyyn summaan saakka. Erilaisia
järjestelmiä on aina 145,20 euroon saakka, jolla saa jo melkoisen kattavan haravan 10 sentin panostuksella, käy vaikka itse toteamassa tämä paikan päällä.

Suodattaminen –osion alla voit poistaa pelistä eri otteluiden rivit joissa on kotivoittoja, tasapelejä tai vierasvoittoja. Katso miten nämä vaikuttavat vedon summaan ja käytä harkiten. Kerroinlaskuri –osiossa pelaaja voi saada tietyn tuloksen sen hetkisen kertoimen tietoonsa. Lopullinen kerroin on selvillä vasta kun peliaika päättyy, mutta osviittaa kertoimen suuruudesta tai pienuudesta saa näppäilemällä ruutuihin maalimäärät. Ja ottelun ollessa käynnissä, tämä on hyvä tapa pysyä kärryillä missä kertoimissa mennään.

Laske kertoimeni –valikon alta näet sen hetkiset kertoimet. Eli kun merkitset lapullesi eri maalilukuja, voit tämän valikon avulla tarkistaa mitä kertoimia niihin on sillä hetkellä tarjolla tai onko riviä ylipäänsä pelattu aikaisemmin.

Järjestelmäveto –valikon alta pääset jättämään omia tai kolmannen osapuolen luomia järjestelmiä Unibetin SuperScoreen. On olemassa eri ohjelmia jotka poistavat esimerkiksi epätodennäköisiä yhdistelmiä ja näin alentavat omaa systeemin hintaa. Lisätietoja tästä ja yhdestä hyvästä vaihtoehdosta saat kyseisen valikon avulla.

Yhteenveto

Unibet SuperScore on perinteinen monivetopeli, jossa pienellä panoksella voit parhaimmillaan saada isot voitot. Kyseessä on myös jännittävä peli, jossa voi merkitä useampia kohteita kolmeen tai kahteen kohteeseen. Tarjolla on myös satunnaisvedot, joka voi parhaimmillaan tuoda isot voitot pelaajalle, puolituurilla.

Kohteita on useampia ja päivittäin. Pelaaminen on viihdyttävää ja jännittävää ja kertoimet ovat usein korkeat tai erittäin korkeat. Unibet tarjoaa koko ajan ajankohtaista tietoa pelin kertoimista, jolloin pelin ja omien veikattujen tulosten jännittäminen on entistäkin hauskempaa.

Siirry pelaamaan SuperScorea Unibetille nyt »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 − two =