Jääkiekon MM-kisat: Suomi – Sveitsi klo. 21:15 to 17.5.2018

Jääkiekon MM-kisat: Suomi – Sveitsi klo. 21:15 to 17.5.2018

Torstai 17.5.2018 kello 21:15

Sveitsi on saanut jalkeille varsin mainion joukkueen ja se ei ole turhaan noussut neljän sakkiin ja Jääkiekon MM-kisojen pudotuspeleihin. Suomi saa vastaansa taatusti motivoituneen joukkueen ja nyt tämä matsi pitää suomen ottaa todella tarkasti. Sveitsi on parempi joukkue kuin esimerkiksi Tanska tai Saksa, toki se häviää NHL-pelaajissa USA:lle ja Kanadalle, jotka Suomi voitti. Tähän peilaten, tuleeko tästä siis tasainen taistelu paikasta auringossa?

MM-jääkiekko 2018: Suomi – Sveitsi kertoimet

Ottelun kertoimet ovat selvästi Suomelle, Unibet lupaa peliin 1.52 – 4.70 – 5.20 kertoimia. Pistevetoon tähän peliin voisi kokeilla laittaa vaikkapa Suomen tehokkainta ketjua, eiköhän sieltä nyt jokunen piste Ahon kentälle napsahda. Ylivoimaa pelataan melko varmasti, vähintään kaksi pistettä Aholle tuo kertoimen 2.10, Teräväiselle 2.55. Ja laitetaan nyt Savinaisellekin yksi piste, 1.62 kertoimella. Parhaimmillaan nämä on kahdella maalilla kuitattu.

Ottelusta löytyy varsin paljon vedonlyöntikertoimia, katso omat suosikkikohteesi ja parhaat kertoimet Suomi – Sveitsi otteluun vaikkapa Unibetiltä!

MM-jääkiekko 2018: Suomi – Sveitsi kokoonpanot

Suomen maalilla jatkanee Harri Säteri, jonka pelit ovat sujuneet kisoissa erinomaisesti. Varsinkin Kanadaa ja USA:ta vastaan mies on esittänyt suorastaan ilmiömäistä peliä. Suomi sorvasi Eeli Tolvasen edelliseen otteluun ykköskentän laitaan, mutta ei se peli nyt ihan liekkeihin vielä ainakaan roihahtanut. Joko nyt?

Tolvanen – Granlund – Rantanen, Heiskanen – Pokka
Savinainen – Aho – Teräväinen, Koivisto – Nutivaara
Jormakka – Manninen – Kapanen, Kivistö – Honka
Mäenalanen – Pesonen – Anttila, Riikola

USA-pelissä kaikki toimi ja jenkeiltä hajosi kasetti poikineen:

Sveitsiä ei siis todellakaan tule aliarvioida. Mukana on monta NHL-pelaajaa ja peli on ajoittain todella nopeaa ja vaarallista. Tällä kokoonpanolla Sveitsi leikitteli Ranskan nurin:

Niederreiter – Corvi – Meier, Diaz – Josi
Andrighetto – Vermin – Fiala, Untedsander – Kukan
Moser – Haas – Hofmann, Muller, Fora
Rod – Schappi – Scerwey, Frick

Lyö täällä vetoa Jääkiekon MM-2018 kisoista:

Suomi – Sveitsi aikaisemmat ottelut

Unibetin tilastot kertoivat että maat ovat kohdanneet 15 kertaa, näistä Suomi on voittanut 10 ja Sveitsi 5. Edellinen kohtaaminen oli vuoden 2017 MM-kisoissa, jossa Suomi voitti niukasti 2-3. Sitä ennen 2015 Euro Hockey Challengessa Suomi voitti 0-2 ja sitä ennen Sveitsi oli puolestaan 4-1 etevämpi. Suomen suurin voitto on kirjattu 5-0 ja Sveitsin puolestaan 4-1, joten jos maalikeskiarvoja katsotaan niin tulosvetoon voisi tässä hakea 2,3 – 1,2 lukemia. Toivottavasti ei mennä jatkoille…

Näin pelattiin viime vuoden MM-kisoissa:

Suomi – Sveitsi ottelupaikka ja televisiointi

Pelipaikkana tuttu ja turvallinen Herningissä sijaitseva Jyske Bank Boxen. Jää on mitä on, mutta tällä kertaa ei ole ollut kahta peliä alla ja Sveitsi tulee ensi kertaa pelaamaan sohjolle Kööpenhaminasta. Tälläkin on oma vaikutuksensa.

Ottelua voit seurata livenä ja vieläpä aivan ilmaiseksi Unibet TV:n ja Nordicbetin livestream-palvelun kautta. Laita livevedot kehiin ja nauti lähetyksestä. MTV3 lähettää Suomen pelit Mika Saukkosen selostuksella, C More maksukanava puolestaan Antero Mertarannan selostamana. Laita vedot vetämään ja valitse oma kanavasi, voimme suositella vahvasti Unibet TV:n palvelua, pääset samalla betsaamaan livenä!

Lyö tästä matsista vetoa Unibetillä »
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 − two =